نوشته اصلی توسط
بنیتا20
ویژگی های سعید برام خوبه اما دلم میخواس بیشتر بهم محبت کنه.ازم حمایت کنه.انقد سرد و منفعل نباشه.
تنها نکته منفی که تونستی از همسرت بگی.
واقعا اون هم نکات مثبت را بخاطر این یکی می خوای نادیده بگیری؟
گذشته ها گذشته. شما دختر نوجوان بودی و بی تجربه، همسرت هم به همون نسبت بی تجربه بوده. اگر کوتاهی کرده شاید نمی دونسته که چطور رابطه بین شما و خانواده اش را مدیریت کنه. همونطور که خودت الان بهتر بلدی با خانواده اش رفتار کنی، اون هم با تجربه تر و بهتر شده.
می گی محبت نمی کنه. فقط می شه گفت محبت کلامی نمی کنه. وگرنه عملا این آقا همه رفتار و کردارش محبت و عشق به شماست.
من که هر چی تو همدردی خوندم، خانمها گله داشتند که وقت مریضی همسرشون اصلا درکشون نمی کنه، تو نگهداری بچه کمک نمی کنه، برای دکتر رفتن همراهی نمی کنه و ... همسر شما بخاطر بیماری شما می ره شهر به شهر دنبال دعا نویس و ... (جدای از غلط و درستی کارش، مگر غیر از اینه که دوستت داشته که رفته دنبال راه حل؟)
می گی هر وقت حوصله ام سر می ره می رم پیش دوستم، یه ماه موندم، سعید راه افتاده بیاد دنبالم ...... کمتر مردی اینقدر با همسرش راه می آد و راحت می ذاردش.
البته من فکر می کنم یه مقدار محبت زیادی، آسون گرفتنها و تا حدی منفعل بودن سعید در مقابل شما باعث دلزدگی ات شده. شیرینی زیادش دلت را زده. حق هم داری. هر چیزی متعادلش خوبه. یه کم اگه جدی تر و سخت گیرتر بود فکر کنم بیشتر دوستش داشتی.
طلاق بگیری که نمی خوای تا آخر عمرت تنها زندگی کنی.
ازدواج دوباره برای زنی که ده سال متاهل بوده، گزینه های زیادی پیش روت نیست و شانس موفقیت یا ازدواج خوب برات کمتر می شه.
ضمن این که مرد کامل و صددرصد مطابق خواسته هات محاله پیدا کنی.
شوهرت بی اشکال نیست، اما مرد هیز، هوسران، خیانتکار، دروغگو، بی مسئولیت و بیکار، معتاد و ... اینقدر احتمالات بد هست، که به ریسک جدایی نمی ارزه.
یکی که اینقدر خودش بد باشه که وقت نکنی به خاله و مادرش فکر کنی ......
یه کم افسرده و بی هدف نشدی؟ دنبال بهانه و مقصر برای حالتهای روحی و شخصیت می گردی؟
انتخاب نهایی با شماست
ولی جدایی ریسک بزرگیه.
اگر سعید تا پیش دعانویس می ره برای خاطر شما، حتما پیش مشاور هم می آد.
برید مشاوره.
اگر می خواهید برای صلح جهانی کاری انجام دهید به خانه خود بروید و به خانواده تان عشق بورزید .
مادر ترزا
علاقه مندی ها (Bookmarks)