میشل جان، هدف من از بیان این چندپاراگراف این بوده که بگم:
الان تازه اول راه خودشناسی هستی (به روش فعلی خودشناسی که در پیش گرفتی اشاره دارم)، سعی نکن تا یک جنبه رو به دقت بررسی نکردی، جنبه های دیگه رو مطرح کنی؛چون اگه نتونی خوب جلو بری ممکنه باعث سردرگمی بشه. به دلیل اینکه امر خودشناسی یک مبحث خیلی پیچیده ( ولی واقعا ساده) است. پیچیده است به این خاطر که ما گذاشتیم تا حسابی همش رو هم جمع بشه و حالا دست به کار درمان زدیم. یا اصلا از آگاهی کافی برخوردار نبودیم و حالا به دست آوردیم. و ساده است به دلیل اینکه صفات اکتسابی قابلیت تصحیح، حذف و یا ارتقا دارن و میشه با دقت کافی موارد ناخواسته رو اصلاح کرد.
شاید برداشت من درست نباشه، اما به نظرم موضوع تاپیک تو تایید طلبی بوده و بحثش با 3 سوال پست آخرت متفاوته. تو میتونی این تاپیک رو به سرانجام برسونی و برای سوالات مطرحه شده اقدام مناسب تری انجام بدی. البته نظر من ممکنه اشتباه باشه.
عزیزم اگه به دقت بررسی کنی، توالی اتفاقات رو خوب درک میکنی و چه بسا با پیدا کردن اصلی ترین دلیل و برطرف کردن یا بهبود دادنش دلایل دیگه ( که در واقع زاییده اون دلیل اصلی هستن) از بین برن و اصلا نیازی به رفع اونا نباشه.
و قصدم از " فهمیدن احساس واقعی پشت یک اتفاق آزاردهنده" این بود که بگم شما وقتی بفهمی چه حسی،چه تفکری یا چه دلخوری پشت اتفاق جاری باعث عصبانیت شما شده، میتونی احساساتت رو مدیریت کنی و بخشی از موارد ناخوشایند رو حذف کنی.
مهم اشرافی هست که تو به خودت داری. مهم برطرف کردن تضادی هست که احساسش میکنی. روبرو شدن با خود واقعیت و پذیرش چیزی که هستی
![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)