سلام آلوچه.چه اسم بانمک و خوشمزه ای داری
کاملا متوجه هستم چی میگی.منم یه مورد واسم پیش اومد که خواستگارم با رفتار بی ادبانش واقعا اعتماد به نفس منو تخریب کرد ولی بعدش به خودم اومدم.
شما هم زیاد به خواستگاری سنتی بدبین نباش شاید تو همینا یه پسر مورد دلخواه شما هم پیدا شد.
قرار نیستش که یه بار با خواستگاره سنتیت تو خونه حرف بزنی بعدش فردا بری محضر.میتونید دو سه ماه با هم رفت و آمد داشته باشید.
در مورد استرسات بابت اینکه چی بپوشم و چی بگم:نمیدونم شما محجبه هستید یا نه.ولی مثلا من خودم چند تا سارافون خوشگل و خانمانه دارم و اونارو تو خواستگاراییام میپوشم و سعی میکنم ترکیب رنگ لباسام و شالم به هم بخوره.شما هم برید چند تا مغازه و پاساژ رو بگردید میتونید پیدا کنید.
در مورد اینکه در مورد چی صحبت کنید.خب اولش هر دوتون یه بیوگرافی از خودتون بدید مثلا سن،رشته تحصیلی،کدوم دانشگاه بوده،تعداد اعضای خونواده،شغلش،محل زندگی،عقاید مذهبی،انتظارت از همسر آینده و ...
بعدشم نگران نباش حرف،حرف میاره.اون یه سوال میپرسه تو جواب میدی.همین یه سوال باعث ایجاد سوالای بعدی میشه.
در مورد شاغل شدنت هم من به عنوان یه دختر نظرمو میگم شاید با نظر آقایون کاملا مخالف باشه.من خودم شاغلم و موقعیت شغلی و درآمد خوبی دارم خیلی پیش اومده که یه نفر منو به خاطر شغل و درآمدم خواسته و این واسم ناراحت کننده بوده.به خاطر همین یکی از معیارام اینه که درآمد همسرم از خودم بیشتر باشه تا حداقل این حس منفی ازم دور بشه که منو فقط واسه درآمدم میخواسته.
با اینکه من یه دختر کاملا امروزی هستم و تو یه رشته خیلی خوب و از یه دانشگاه خوب فارغ التحصیل شدم ولی اگه همسر آیندم وضعیت مالیش خوب باشه و بتونه خواسته های منو برآورده کنه اصلا تمایلی به اشتغال ندارم.جدیدا هم با دیدن زندگی دوستا و فامیل به این نتیجه رسیدم که دختر خونه دار ارج و قربش بیشتره حداقل مطمئنه به خاطر خودش میخوانش.شما هم اصراری به شاغل شدن نداشته باش.
موفق باشی دوستم![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)