سلام مهسا جان
همسرتون احتمالا از فوت مادربزرگشون خیلی تاثیر گرفته اند...
این خیلی خوبه که خودت خوشحالی ایمان همسرت بیشتر شده و در اصلش مشکل نداری...
لطفا به حرفهای بعضی از آدم ها که در اوایل عقد خیلی دخالت می کنند و نظر شخصیشون را می خوان بهت غالب کنند به شدت بپرهیز که حست را بی خودی نسبت به شوهرت سرد می کنی...
می تونم درکت کنم که تو از ایمانش ناراحت نیستی و از اینکه رفتارهایش نسبت به تو تغییر کرده خیلی ناراحتی...
اول بگم که همین اوایل به نظر من خیلی بهش گیر نده... چون ممکنه گیر دادنهایت باعث بشه ازت بیشتر دور بشه... اصلا به شیوه جدیدش هم گیر نده... خب؟
بعد خودت به مرور بهش نزدیک شو... ببین مرد مذهبی و غیر مذهبی نداره... مرد مرده! مرد هر چی باشه به یک زن نیاز داره که واقعا زنانگی داشته باشه...
سعی کن سیاست های زنانه را اجرا کنی. همین کلیدواژه را در این سایت سرچ کن و سعی کن اجرا کنی...
به مرور که بهش نزدیکتر شدی و از همه مهمتر بهش فهموندی که چقدر برات مهمه یواش یواش یه چیزهایی ازش طلب کن... با سیاست...
اگر از همون اول مستقیم ازش طلب کنی بهش بر می خوره و دافعه براش ایجاد میشه...
یواش یواش هم می تونی از سخنرانان مذهبی که در مورد روابط زن و شوهر می گن و اتفاقا چقدر توصیه می کنند که باید با همسر چه برخوردی داشت استفاده کنی تا کنار مداحی هایی که گوش می ده این ها را هم گوش کنه... از این راه می تونی...
برنامه خانه آرام من(امیرمهرداد خسروی) شبکه تهران ساعت 9 صبح یکشنبه ها مثلا... یا خیلی چیزهای دیگه... مثلا صحبتهای آقای دهنوی که سی دی هم شده اند...
موفق باشی

بدان آن روز را واقعا زندگی کرده ای

علاقه مندی ها (Bookmarks)