به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 107

Threaded View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سه شنبه 27 آبان 04 [ 04:30]
    سطح
    83
    Level completed: 43%, Points required for next Level: 287
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    OverdriveTagger Second ClassSocialVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    1,002

تشکرشده 1,784 در 580 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    سلام خانمی

امیدوارم مشکلات مالی زودتر حل بشوند.

از انجایی که این روزها روزهای پرفشاری برای شما هستند، لازم هست که در این روزها خ تصمیم جدی نگیری. چون فشار مالی شما را به اندازه کافی اذیت میکند و آرامش و قدرت دید و بررسی شما را در تصمیم گیری درست (تا حدی ) مختل خواهد کرد و گفتگوها بیشتر حالت تخلیه روانی خواهد داشت تا رسیدن به نتیجه خاصی.

خواهشی که از شما دارم این است که متعادل تر باشید نه اینکه یکبار همه چی مطابق میل همسرتان نه اینکه گوشی را برداری و با چند تا پیام انهم در شرایط نامساعد تکلیف یک زندگی را مشخص کنی!
    من گوشزد کردم که برخی مواقع پاسخهایی شدید از شما میبینم. عصبانیت شما قابل درک هست ولی این رفتارها به قیمت از بین رفتن آن همه صبوری و مشاوره ها و تلاشهای شما تمام خواهد شد. به پاس تمام تلاشهایی که در این زمینه کردی سعی کنین در لحظه تصمیم نگیرین ان هم این لحظات. و سعی کنین به تاخیر بیندازین

و این تالار میبینم خانما خییییلی بیش از حد از خودشون روحشون وقتشون مایه میذارن تا زندگیشون درست شه
    همش تشویق به صبر
    ریشه یابی مشکل
    تحمل
    گذشت
    و در آخر سوختن و ساختن
    انگار همه تو ضمیر ناخودآگاشونم که شده به این حرف اعتقاد دارن که زن برای خدمت به مرد آفریده شده
    خانم باران عزیز سلام. بنظر من این یک نکته قوت هست. این در حقیقت بیانگر توانایی ذاتی خانمها در مدیریت یک ارتباط هست. (چیزی که در مقاله ها می خواندم نقش خانمها در هر ارتباطی حدود 80 درصد هست) من بارها در زندگی خودم متوجه شده ام که این خانمها هستند که یک رابطه را مدیریت میکنند به سرانجام می رسانند یا تمام میکنند. چندی پیش هم در یکی از سخنرانیهای دکتر مجد چیزی را که خودم اعتقاد قلبی داشتم از ایشان شنیدم . ایشان میگفتند که این اقایون نیستند که انتخاب میکنند بلکه خانمها هستند و در حقیقت ما اقایون انتخاب می شویم. حتی هنگام لقاح این تخمک هست که اسپرم را انتخاب میکند! شاید این نظر خوشایند دوستان نباشه ولی بنظر من یک واقعیته.

در ضمن توجه داشته باشید تلاش خانم زندگی موفق برای" همسرشان نیست" برای زندگی "خودشان "هست. هزینه ای است برای "دوست داشتن خودشان" و البته زندگی "فرزندشان."

وقتی سمت و سوی کارها و محبتهایمان برای رضایت خویشتن و بهبود زندگی خودمان باشد نه تنها در بذل محبتهایمان حاتم طایی بازی در نمیاوریم و خود را خسته نمیکنیم بلکه بابت دانه دانه آنها دو دوتا چهارتا بازی در نمی اوریم و سلول سلول قلبمان را خانه کینه نمی کنیم. به این قضیه توجه نداریم که کینه اثرات روانی فوق العاده بدی را در روح و روان ما خواهد گداشت.

به نقل از دوستی : ما برای یک جوک فقط یکبار می خندیم ولی برای یک اتفاق بد بارها و بارها یاداوری میکنیم و غمگین می شویم. ( خانم زندگی عزیز در کل نظرم را گفتم. منظور این حرفهایم شما نبودین شما مقدار خفیفی از این حالت را دارا هستین. به نظر من رفتارهای مادرشوهرتان انقدر در ذهنتان تداعی نکنین شما به اندازه کافی تحت فشار هستین با این موارد بی اهمیت خاطر با ارزش خود را مکدر نکنین)
    نکته ای که من خ از زبان همسرانی که چند سال از ازدواج آنها میگذرد می شنوم که باعث دلهره و اضطراب آنها می شود این است که می خواهند خودشان را به زمین و زمان بزنند تا همسرشان خ بهتر از انچه هست نمایش داده شود. بارها بخاطر خوب جلوه دادن او دروغ میگویند. سعی میکنند مسیول صلح جهانی باشند. من موافق این نیستم که مشکلات خانه بیرون درز کنه و حتی در زندگی خصوصیمم هم خانواده خودم از مشکلاتم خبر ندارند اما ترجیح میدهم مسیولیت اشتباه و بدعمل کردن کسی را بدوش نکشم. اگر اصرار به انزوا دارند باید تبعات تصمیمشان را هم ببینند.

خانم زندگی موفق عزیز شوهر شما مشکلات شخصیتی دارند و این شما هستید که در اولین قدم باید بپذیرید که چقدر می توانید ایشان را با این مشکلات بپذیرید ؟ می توانید ؟ دومین قدم هوشمندانه عمل کردنتان هست که قطعا نیاز دارین قدم به قدم با مطالعه و مشاور پیش بروید و از بروز رفتارهای احساسی جلوگیری کنید.

در ضمن شیدا جان نظر شما خشونتی نداشت و شما معمولا خ واضح می نویسی

در ضمن وبلاگی که دوستمان مینوش عزیز معرفی کردند خلاصه ای است از کتاب زن بودن اثر تونی گرنت ( احتمالا) کتاب بسیار خوبی است توصیه میکنم حتما بخوانین
    با ارزوی موفقیت برای شما دوستان عزیز

نیایش به قصد این نیست که خدا را به برآوردن آرزوهایمان وادارد، بلکه برای آن است که اشتیاق به خدا را در ما برافروزد و ما را به سوی خدا فرا ببرد. دیونوسیوس مجعول می گوید:
    "کسی که در قایقی نشسته و طنابی را که از صخره ای به طرفش پرت شده می گیرد و می کشد، صخره را به طرف خود نمی کشد، بلکه خودش و قایق را به صخره نزدیک تر می کند".
    فریدریش هایلر، نیایش، ص 331

ویرایش توسط مهرااد : چهارشنبه 06 اسفند 93 در ساعت 18:40

2. 9 کاربر از پست مفید مهرااد تشکرکرده اند .

(آسمانی آبی) (چهارشنبه 06 اسفند 93), meinoush (چهارشنبه 06 اسفند 93), mohi (شنبه 09 اسفند 93), parsa1400 (چهارشنبه 06 اسفند 93), zendegiye movafagh (پنجشنبه 07 اسفند 93), اقای نجار (جمعه 08 اسفند 93), اثر راشومون (چهارشنبه 06 اسفند 93), سوده 82 (جمعه 08 اسفند 93), شیدا. (چهارشنبه 06 اسفند 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)