سلام
در کل با پستهای Asemanh و Abi.bikaran خیلی موافقم.
میدونی میشل جان من از دو دیدگاه به مشکل شما نگاه میکنم.
دیدگاه اول: اساسا تعریف شما از لذت با خیلی از افراد جامعه فرق داره و این میتونه بخاطر ساختار استدلال محور و عقل گرای ذهن شما باشه. به این ترتیب اگر طرف مقابل شما مثل شما فکر نکنه و شبیه شما نباشه قطع به یقین از شما ناراحت میشه و رفتار شما را حمل بر بی مهری و عدم علاقتون میکنه.
از نظر خیلی ها از جمله ابن حقیر لذت عشق زمانی خودشو خوب نشون میده و متبلور میشه که یک مقدار عقل را کنار بذاریم و خودمون را به امواج پرشور احساسات بسپاریم.اون احساسات ناشی از عشق مثل رایحه ملایم بهاری و مثل نسیمی که سحرگاه از روی دریا میوزه عمق وجود را شخم میزنه و لذتش چهار ستو نبدن را میلرزونه
روزگار عقل پرسیدم از عشق!
گفت معزول است و فرمانیش نیست!
چقدر این بیت را شیخ اجل عالی و بی نقص گفته. با چهار چوب های عقلی و محور قرار دادن ذهن نمیشه به این جنس لذت که براتون تعبیر کردم رسید!
من معتقدم شما در مورد مسایل عشقی باید یکمی اون چهارچوبهای سفت و سخت منطق و عقل را در هم شکنی و دل را بندازی جلو.
گر به همه عمر خویش با تو برارم دمی
حاصل عمر ان دم است، باقی ایام رفت
ی جمله ای هست که ممکنه باعث تبلیغ و ترویج گناه مگر کساییکه جان کلامو بگیرن!بشه برای همین تو عمومی نمیذارم اما مذمونش اینه که برای درهم شکستن همین چهارچوبها و حذف حجاب عقله که میرن سمت ..... (بقیشو خودت ذهن خونی کن)
دیدگاه دوم. هنوز اون شخصی که باید بیاد و با دیدنش چهار ستون بدنت بلرزه نیومده! ایشون اون انرژی را در شما زنده نمیکنه وگرنه اگه یک روز صدای معشوق شنیده نشه انسان افسرده و ملول میشه! دو طرف لحظه شماری میکنن که باز همو ببین یا تلفنی چند ساعت بحرفن! شریک عشقی انسان با همکار و همشغل و .... فرق داره که بخواهیم طبق ضرورت فقط باهش بحرفیم. خود نفس شنیدن صداش و دیدن صورتش و ارتباط فکری باهاش برقرار کردنه که نهایت ارامش و لذت را به ارمغان میاره! یعنی چی سه روز زنگ بزنه یا نزنه!؟
شما یا باید خودتو ی مقدار تغییر بدی و کمی از این حساسیت کم کنی و به دل هم مجال عرض اندام بدی یا کسی را پیدا کنی که دقیقا مثل شماست وگرنه احساساتش در کنار شما سرکوب و سرخورده میشه!
من بشخصه اگه طرف مقابلم اینطور چیزی ازم میخواست همون موقع اون رابطه را تموم میکردم چون بوی عشق نمیده
*به جادوی چشم تو شیدا شدم*
*ز خود گم شدم در تو پیدا شدم*
*من آن قطره بودم که با موج عشق*
*در آغوش مهر تو دریا شدم*
علاقه مندی ها (Bookmarks)