سلام
شما پاسخ یک سوال را دقیق نگفتید. و ان اینکه طبق قوانین پیام نور چند بار امکان مشروط شدن دارید؟
ببینید در درجه اول باید یک راه حل برای این مسائلی که می فرمایید پیدا کنید.نخواستم اول هم مطرح کنم ولی به خاطر مسایلی که پیش اومده نمیتونم روی درس تمرکز کنم
خب مگه شما نمی خواهید ادامه تحصیل بدید؟ اول باید برید قوانین را خوب مطالعه کنید تا ببینید با توجه به شرایط تون, چیکار باید بکنید تا مدرک تون را بگیرید. مثلا اگه معدل کل از یک حدی پایین تر باشه, بهتون مدرک نمی دهند و باید دوباره واحد بگیرید تا معدل کل به حد نصاب برسه. البته نمی دونم که پیام نور هم این قانون را داره یا نه. برای همینه که می گم اول برید قوانین را بخونید و تکلیف این موارد را روشن کنید. بعد هم اگه دوست داشتید درباره انچه که مانع تمرکزتون میشه بیشتر توضیح بدید تا دوستان بتونند کمک تون کنند.
بله کاملا درک می کنم که این موضوع چه قدر ناراحت کننده است ولی اخر کار نیست. اتفاقا اول راه.بدترین حالتی که شما ذکر کردید واسه یه خانواده که توقعی از من داشته باشن اخر کاره واسم
باید یک زندگی جدید را از نو شروع کنید. و به جای ناراحتی و سرزنش خودتون به فکر جبران باشید.
ببینید بشینید خوب فکراتون را بکنید و ببینید از زندگی تون چی می خواهید؟
ادامه تحصیل و کسب علم؟ کار و درامد؟ هر دو؟
ببینید برای کسب درامد الزاما مدرک نیاز نیست. مهارت مهمتر.
من درباره رشته شما خیلی اطلاعات ندارم ولی کسی را می شناسم که مدرک دانشگاهی ندارند ولی یک سری مدرک بین المللی دارند. دقیق نمی دونم ولی مربوط به سیسکو. و الان با همون مهارتهایی که در کلاسهای ازاد کسب کردند و همون مدرکها شاغل شدند.
به نظر من اول ان مسائلی که مانع تمرکزتون میشه را رفع کنید و بعد اگه هنوز امکان ادامه هست بچسبد به درسهای دانشگاه. به سیستم و مشکلات فکر نکنید. به خودتون بگید من برای ایندم باید این کتابهای 500 و n صفحه ای را بخونم و در کنارش هم به فکر کار باشید. حتی یک کار ساده. هم برای روحیه تون خوبه و هم برای سابقه کار.
و به جای فکر کردن به گذشته و اینده و توقعات خانواده و درامد و کار خوب و ازدواج و ...... به الان فکر کنید. یکم به ذهنتون و خودتون استراحت بدید. از همه مشکلات ازادش کنید. برای خودتون اهداف کوتاه مدت و روزانه در نظر بگیرید و از انجامش لذت ببرید و ببیند که همین کارهای کوچک چه قدر تو روحیه تون تاثیر میذاره. ببینید چه کارهایی الان انجام بدید کمی باعث بهبود شرایط میشه؟
خودتون توی یک دره فرض کنید. اول به خودتون بگید که اول باید از توی این دره بیام بیرون و بعد به فکر رسیدن به نوک قله باشم. فعلا اهداف بلند را بذارید کنار. فکر کنترل شرایط کنونی باشید. از همین الان شروع کنید به مطالعه دروس ترم اینده. تعلل نکنید. به مشکلات فکر نکنید که دردی را دوا نمی کنه. از این زمانی که تا شروع ترم باقی است, استفاده کنید و از الان مطالعه تون را شروع کنید و جلو جلو بخونید و تمرینها را حل کنید تا بعدا اخر هفته از استادها بپرسید. اگه نگران اینده هستید باید دست به عمل بزنید. با فکر کردن فقط روحتون را ازرده و باز هم اینده تون را خراب می کنید.
و هیچ وقت خدا را فراموش نکنید. وقتی شما یک قدم برمی دارید خدا 100 ها قدم شما را جلو می بره.
و همچنین قدر نعمتهایی که دارید را هم بدونید. مثلا: سلامتی. نگرانی و ناراحتی برای سلامتی سم.
سلامتی تون را جدی بگیرید و شاکر باشید و مواظبش باشید.
و این را بدونید که خودتون و سلامتی تون از هر مدرک و موفقیتی برای خانواده تون مهمتر.
سلامت و موفق باشید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)