به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 789

Hybrid View

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 16 خرداد 05 [ 13:13]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocialOverdriveVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    6,384

تشکرشده 6,950 در 1,499 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    باسلام

جناب مدیر اگر اشتراک سایت رو کلا حذف میکردید بهتر نبود ؟چون عملا کسی این هزینه رو پرداخت نخواهد کرد.
    به نظرم اگر تمایل به فعالیت سایت دارید این تغییر تقریبا باعث کاهش فعالیت و رکودش خواهد شد.
    از طرفی اگه خواسته شما از بین بردن رابطه دوستی هست این بحث دیگه ای هست خود این دوستی ها به نظرم بسیار کمک کننده میتونست باشه.. وفضای تالار رو پویا تر می کرد
    با این شرایط بسیار خشک خواهد شد که اگه خواسته شما اینه من حرفی ندارم.

از طرفی خواسته من اصلا معنی طلب کار بودن نیست چون سایت خصوصیه شماست و میتونید هر تصمیمی بگیرید و ماهم درصورت موافقت میتونیم فعالیت کنیم و یا ترک کنیم.

از طرفی من متوجه شدم شما با وارد شدم افرادی چند به ایجاد رابطه خصوصی اعلام کردید که هزینه ها رو افزایش خواهید داد که دادید
    فکر نمیکنید ایشون و یا هرکس دیگه ای مسوول روابط خودش هست؟

باتشکر

پستم با پست جناب مدیر همزمان شد.
    ویرایش توسط فرشته اردیبهشت : یکشنبه 05 بهمن 93 در ساعت 13:01

2. 5 کاربر از پست مفید فرشته اردیبهشت تشکرکرده اند .

.saber. (یکشنبه 05 بهمن 93), khaleghezey (یکشنبه 05 بهمن 93), m.reza91 (یکشنبه 05 بهمن 93), M.S.H (یکشنبه 05 بهمن 93), terme00 (دوشنبه 06 بهمن 93)

((( مشاور خانواده )))

آخرین بازدید
    شنبه 06 تیر 05 [ 09:52]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 99.4%
    دستاوردها:
    VeteranCreated Blog entryTagger First ClassSocial50000 Experience Points
    نوشته های وبلاگ
    7
    تشکرها
    23,885

تشکرشده 37,361 در 7,159 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط فرشته اردیبهشت نمایش پست ها
    باسلام

جناب مدیر اگر اشتراک سایت رو کلا حذف میکردید بهتر نبود ؟چون عملا کسی این هزینه رو پرداخت نخواهد کرد.
    به نظرم اگر تمایل به فعالیت سایت دارید این تغییر تقریبا باعث کاهش فعالیت و رکودش خواهد شد.
    از طرفی اگه خواسته شما از بین بردن رابطه دوستی هست این بحث دیگه ای هست خود این دوستی ها به نظرم بسیار کمک کننده میتونست باشه.. وفضای تالار رو پویا تر می کرد
    با این شرایط بسیار خشک خواهد شد که اگه خواسته شما اینه من حرفی ندارم.

از طرفی خواسته من اصلا معنی طلب کار بودن نیست چون سایت خصوصیه شماست و میتونید هر تصمیمی بگیرید و ماهم درصورت موافقت میتونیم فعالیت کنیم و یا ترک کنیم.

از طرفی من متوجه شدم شما با وارد شدم افرادی چند به ایجاد رابطه خصوصی اعلام کردید که هزینه ها رو افزایش خواهید داد که دادید
    فکر نمیکنید ایشون و یا هرکس دیگه ای مسوول روابط خودش هست؟

باتشکر

پستم با پست جناب مدیر همزمان شد.

با سلام
    تصور می کنم پاسخ بنده به سئوال شما همزمان بوده است و احتمال سوء تفاهم را رد کند.

در مورد حذف عضویت مشترکین ، واقعیت این طرحی بوده که همیشه جایگاه ویژه ای در اولویت های همدردی داشته است. لیکن متاسفانه به خاطر شرایطی که تالار های گفتگو دارد ، نیازمندی به این امکانات هم در پاره ای مواقع نیاز می باشد و برای نیازهای ویژه ای بهره برداری می شود. پس اصل فعالیت های مشترکین نیاز هست. اما محدود و معدود می باشد که سیاستگذاری همدردی هم بر همین اساس می باشد.
    مطمئنا کسانی که قصد دوستی و تفریح و ... داشته باشند از هر تالاری غیر از همدردی استفاده خواهند کرد. و همدردی خدمات و فعالیتهایش کاملا مشخص و مشتریان خاص خود را دارد. که ما سعی کردیم این مهم را رایگان داشته باشیم.

نقل قول نوشته اصلی توسط فرشته اردیبهشت نمایش پست ها
    اگر منظورتون از تمایل به فعالیت سایت، تمایل به آمار و ارقام و کلاس سایت باشد، واقعا هیچ علاقه ای در بین مدیران همدردی به این نیست.
    اما اگر منظورتان از فعالیت های سایت، کیفیت مطالب، کیفیت کاربران، و کیفیت اداره آن باشد، تصور نمی کنم تغییرات مذکور به آن اسیب برساند.
    جالب هست بدانید مشابه این بحث 5 سال پیش هم مطرح بود. اما اکنون صد درصد و قطعا می گویم که فیلترهای مختلف در جهت کیفی سازی تالار همدردی موید این نکته هست که اگرچه کمیت آماری تالار محدود شد، لیکن در تالار توجه به کیفیت کاهش نیافته و بلکه افزایش هم داشته است.
    و از این به بعد هم این توجه مضاعف خواهد شد.

سئوال من اینست:
    <چرا باید رایگان بودن تالار موجب کاهش فعالیت و رکودش شود. و هزینه ای بودن موارد جنبی و حاشیه ای مهم باشد؟
    آیا برای کسی که تالار همدردی را برای حواشی و مسائل جنبی نمی خواهد و به اصل محتوا و فعالیتهایش نظر دارد، موارد حاشیه ای( که بگفته دوستمون فقط برای پیام خصوصی و حال و احوال به درد می خورد)، می تواند تاثیری داشته باشد؟>

غلام همت آنم که زیر چرخ کبـــود
    زهرچه رنگ تعلق پذیرد آزاد است

http://www.hamdardi.com
    دسترسی سریع به همدردی و مدیر همدردی با عضویت در کانال همدردی در ایتا

4. 12 کاربر از پست مفید مدیرهمدردی تشکرکرده اند .

.saber. (یکشنبه 05 بهمن 93), khaleghezey (یکشنبه 05 بهمن 93), P O U R I A (سه شنبه 19 اسفند 93), terme00 (دوشنبه 06 بهمن 93), فرشته مهربان (دوشنبه 06 بهمن 93), فرشته اردیبهشت (پنجشنبه 09 بهمن 93), آرام عشق (یکشنبه 05 بهمن 93), اثر راشومون (دوشنبه 06 بهمن 93), بالهای صداقت (پنجشنبه 09 بهمن 93), سوده 82 (پنجشنبه 30 بهمن 93), شکوه (یکشنبه 05 بهمن 93), عشق آفرین (سه شنبه 16 آذر 95)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)