مینوش عزیزم ماسک میوه چیه؟ مادر من تو عمرش دست به ابروش هم نزده یه تار مو از تو صورتش توی این 75 سال سن نکنده تو میگی با این چیزا سر گرمش کن!
تازه خودم گاهی ماسک میزارم من رو مسخره میکنه وهی غر میزنه میگه این ات واشغالا چیه میزاری برو بشور یکی نیاد ببینه
من محبتی ندیدم که بتونم الان جبران کنم .
مامان من میدونی چی میخواد ؟ میخواد من یه کار پر درامد داشته باشم وثابت ورسمی با بیمه ومزایا عالی به جز این هیچ کاری رو قبول نداره!
اون فکر میکنه چون من یه فوق لیسانس گرفتم باید بهترین شغل رو داشته باشم میگه به هیچی نرسیدی مشکلش بیکاری ومجرد موندن من که باعث سرافکندیش شده
میگه مردم میکن دخترش با این موقعیت مونده رودستش حتما عیب وایرادی داره ببین دخترایی نصف سن تو به کجاها رسیدن
- - - Updated - - -
اتفاقا مادرم بسیار خود شیفته است اصلا حس بدی نداره چرا باید داشته باشه؟خیلی هم خودش همجوره قبول داره چون همه روش حساب میکنن اعتماد به نفسش هم بالاست.
پس این اخلاق ناشی از خشم درونی خودش نیست کلا ذاتش اینه ادم بی عاطفه ایه البته نسبت به من. ولی جونش در میره واسه پسراش وهمجوره هواشون داره وکم نمیزاره
- - - Updated - - -
در مورد ازدواج هیچ وقت باهاشون صحبت نمیکنم چی بگم بگم برین واسم شوهر پیدا کنید؟ مگه خودشون چشم ندارن ببینن وضعیت منو!
اصلا نمیخوام دیگه بهش فکر کنم مینوش چون توی این سن ازدواج برای من هیچ لذتی نداره!
- - - Updated - - -
خیلی دردناکه از محبت پدر محروم بشی اونم 5سالگی از محبت مادری هم هیچی به جز یه اعصاب درب وداغون نصیبت نشه!
کلا توی این دنیا از تنها چیزی که همیشه محروم بودم محبته نه پدر نه مادر نه همسر نداشته

علاقه مندی ها (Bookmarks)