سلام پینار عزیز همونجور که دوستان گقتن شما دچار یه نوع غرور کاذب شدین وباید خودتونو اصلاح کنینن وپیش یه مشاور مناسب برین اینکه که همه میگن شما خیلی سر تر از شوهرتونین که نشد دلیل بی محلی کردن به شوهر وبچتون.خیلی ها به من هم گفتن من از شوهرم سرترم وخوش قیافه تر و اینو خود شوهرم هم میدونه ومثل شوهر شما محبت بیش از حد میکنه درست ناراحت میشم چون دوس ندارم اونقد خودشو درمقابل من کوچیک کنه وباید مردونگیشو حفظ کنه ولی هوقتی باخودم فکر میکنم میگم لابد اونقد دوسم داره نمیخواد از چیزی دلگیر بشم وبه محبت غریبه رو کنم داره از محبت زیاد سیرم میکنه
پینار عزیزم من چندسالی کوچیکتر ازشمام نمیخوام نصیحتتون کنم ولی اگه واقعا زندگیتو دوس داری به این فک کن یه روز شوهرت بهت زنگ نزنه حالت براش مهم نباشه بیاد خونه هیچ حرف ومحبتی نه به تو پسرتون نکنه اونموقع راضی میشی؟ مطمینا لطمه بدی بهت وارد میشه که چرا بهت سرد شده
خداروشکر اینروزا هم چاقی درمان داره هم ترک سیگار اگه تو بخوای شوهرت میتونه اکم کم اونجور که میخوای بشه هرچیزی زمان میخواد بنظر من قبل از رفتنتون پیش مشاور نزد دکتر تغزیه و مراکز تکر سیگار برین اگه بازم بهنونه داشتین واسه محبت کردنش نزد مشاورو روانشناس برید.
به امید روزی که بگید مشکلاتتون برطرف شده و عاشق شوهرو.پسرتونین

علاقه مندی ها (Bookmarks)