به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 5 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 41 تا 50 , از مجموع 60
    عضو کوشا

آخرین بازدید
    پنجشنبه 08 خرداد 99 [ 15:45]
    سطح
    61
    Level completed: 23%, Points required for next Level: 231
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    14

تشکرشده 833 در 318 پست

Array
    خانم محترم شما که نمیخای و دوست نداری زندگیت رو بسازی این مشاوره و راهنمایی گرفتنت چیه دیگه؟؟؟ برو همون کاری که میخای رو بکن !!!به قول دوستمون با خودت چند چندی؟؟؟؟چه راحت حرف از جدایی و... میزنی،فکر کن جدا شدی بعدش چی؟فکر کردی چون ظاهرت خوبه سریع همه جذبت میشن و میان میگیرنت؟اتفاقا مطلقه بشی خیلیها سمتت میان فقط برا یک کار و بس،بعید میدونم ادم درست حسابی حاضر ربشه شما رو برا زندگیش انتخاب کنه مگر اینکه اونم یه مشکل حاد داشته باشه!!!شما زندگی رو با خاله بازی اشتباه گرفتید ،فکر کردید هر وقت بخواهید میتونید عوضش کنید،عوض اینکه دل به زندگیتون بدید مشکلات اونو بخواید ترمیم کنید بازم رفتید زنگ زدید به یک مرد غریبه که چی بشه!!اگر شوهرتون برا کار نکردش دستتونو بوسیده و ازتون معذرت خواسته اونو به پای احمق بودن و پایین بودن عزت نفسش نذارید،اون داره برا حفظ زندگیش تلاش میکنه منتها این شمایید که نمیخاید درست شید،جای شوهرتون بودم یک ثانیه هم نگتون نمیداشتم،چون همچین زنی به درد زندگی نمیخوره،عشق و محبت زوری نیستش که با زور اونو از کسی بخای طلب کنی،کسی که اینقدر راحت حرف جدایی از شوهرش و کنار گذاشتن زندگیش رو میزنه و از اون گذشته بچش رو میتونه از زندگیش حذف کنه قطعا نمیتونه کسی رو خوشبخت کنه

2. 10 کاربر از پست مفید samanft تشکرکرده اند .

Confuseed (دوشنبه 10 آذر 93), Pinaar (چهارشنبه 14 آبان 93), sevil73 (چهارشنبه 19 آذر 93), SpecialBoy (پنجشنبه 15 آبان 93), پریا666 (چهارشنبه 14 آبان 93), رزا (چهارشنبه 14 آبان 93), سوده 82 (پنجشنبه 20 آذر 93), سنجاقک ابی (پنجشنبه 20 آذر 93), شیدا. (چهارشنبه 14 آبان 93), شمیم الزهرا (چهارشنبه 14 آبان 93)

عضو فعال

آخرین بازدید
    دوشنبه 17 آبان 95 [ 15:15]
    سطح
    96
    Level completed: 65%, Points required for next Level: 355
    Overall activity: 3.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    6,844

تشکرشده 7,555 در 2,378 پست

Array
    راستش قصد ندارم كه جدا شم از شوهرم
    قاطعانه تصميم گرفته بريم پيش مشاور.
    همه پست های شما رو نخوندم

اما به هر حال نوشتین که نمی خواین جداشین و نوشتین می خواین برین مشاوره. خوب اینکار رو بکنین.
    http://www.hamdardi.net/payments.php
    اگرمایلید می تونید اشتراک ازاد هم بگیرین اما اگه مشکل شما واقعا وجود داره نیاز دارین مشاوره حضوری برین

شوهرتون رو 10 سال تونستید تحمل کنین و بچه دار هم شدین
    به یکباره با یه مرد که اینترنتی اشنا شدین و چند بار هم بیشتر ندیدینش اشنا شدین و اون رو مناسب دیدین
    کسی که انقدر راحت جذب میشه به یه مرد چطور تونسته ده سال اروم باشه و جذب دیگران نشه؟ اینهمه مرد خوش تیپ و خوش رفتار در عمرتون دیدین و اگه انقدر راحت می تونین کسی رو در دلتون جا بدین چطور اینهمه سال ارام بوده دل شما؟
    کسی که ده سال نتونسته به یه ادم دیگه عادت کنه چطوری میاد تو چند بار دیدار عاشق بشه؟؟ اصلا چطوری توی چند بار دیدار انقدر جذب یکی بشه؟ کسی که انقدر راحت جذب کسی میشه قطعا توی ده سال به شوهرش عادت کرده. وابسته شده.
    الان چی شده؟

حتما مشورت تحصصی بگیرین.

موفق باشید.
    ویرایش توسط meinoush : چهارشنبه 14 آبان 93 در ساعت 11:03

4. 3 کاربر از پست مفید meinoush تشکرکرده اند .

Pinaar (چهارشنبه 14 آبان 93), SpecialBoy (پنجشنبه 15 آبان 93), شیدا. (چهارشنبه 14 آبان 93)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 22 آبان 94 [ 21:48]
    سطح
    78
    Level completed: 20%, Points required for next Level: 322
    Overall activity: 4.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveSocial10000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    775

تشکرشده 2,481 در 570 پست

Array
    پینار جان اطفا خودسردیتون حفظ کنید
    ارامش شما بیشتر به مسایل کمک میکنه.اون جریان نوشتن قوانین چی شد؟
    چرا پیش مشاور نمیرید!از مشاور نترسید واقعا خوبه کمک میکنه.

6. 3 کاربر از پست مفید کیت کت تشکرکرده اند .

Pinaar (چهارشنبه 14 آبان 93), SpecialBoy (پنجشنبه 15 آبان 93), شیدا. (چهارشنبه 14 آبان 93)

عضو همراه

آخرین بازدید
    دوشنبه 20 دی 00 [ 13:07]
    سطح
    95
    Level completed: 32%, Points required for next Level: 683
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    1,759

تشکرشده 3,304 در 1,073 پست

Array
    آون آقا اگه درست بود که با زن شوهر دار دوست نمی شد
    اگه اون موقع بچه بودید و عقلتون نمی رسید الان چی ؟
    قدر زندگیتون رو بدونید حتما باید می رفت خیانت می کرد تا دنبال برگردوندنش می افتادید ؟؟؟؟
    پشت هر کوه بلند، سبزه زاری است پر از یاد خدا, و در آن باغ کسی می خواند, که خدا هست، دگر غصه چرا ؟

8. 3 کاربر از پست مفید zendegiye movafagh تشکرکرده اند .

Pinaar (چهارشنبه 14 آبان 93), SpecialBoy (پنجشنبه 15 آبان 93), سوده 82 (پنجشنبه 20 آذر 93)

عضو پیشرو

آخرین بازدید
    چهارشنبه 07 خرداد 99 [ 14:53]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    OverdriveSocialTagger First ClassVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    14,753

تشکرشده 14,732 در 3,979 پست

حالت من
    Khonsard
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط Pinaar نمایش پست ها
    نه اون اقا نمیدونست من متاهلم. من بهش نگقتم چون آدم خوب و شریفی بود. و بعد هم که دبدم قضیه داره بیخ پیدا می کنه مثل یه سایه از زندگیش محو شدم.

زندگی موفق جان، اون آقا در جریان نبوده.

پینار عزیز، آدمها اسباب بازی شما نیستند که هر وقت خواستید احساسشون را دستمالی کنید و هر وقت نخواستید مث سایه محو بشید!!!

دوباره دیشب کم آوردین رفتین سراغ ایشون که ؟؟
    جدای از مساله زندگیتون، لازمه این را هم در نظر بگیرید که بازی کردن با احساسات و زندگی بقیه (همسرتون، اون آقا، بچه تون ... ) نهایت خودخواهی و ظلم به اونهاست.

اينم بگم كه رفتارهاى ديشب شوهرم باعث شد من بعد از سه ماه دوباره به اون آقا زنگ بزنم كه خداروشكر مى كنم جوابمو نداد، منم اون خطمو خاموش كردم دوباره، الان اگه جوابى از اون آقا گرفته بودم بايد مى نشستم دوباره بابت رفتارى كه آنى و از سر خشم بود و مسببشو قطعا فقط شوهرم ميدونم احساس عذاب وجدان مى كردم
    این راه که می روی به ....
    اگر می خواهید برای صلح جهانی کاری انجام دهید به خانه خود بروید و به خانواده تان عشق بورزید .
    مادر ترزا

10. 3 کاربر از پست مفید شیدا. تشکرکرده اند .

Pinaar (چهارشنبه 14 آبان 93), SpecialBoy (پنجشنبه 15 آبان 93), سوده 82 (چهارشنبه 14 آبان 93)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    یکشنبه 21 تیر 94 [ 02:51]
    سطح
    14
    Level completed: 1%, Points required for next Level: 99
    Overall activity: 6.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class3 months registered500 Experience Points
    تشکرها
    39

تشکرشده 12 در 7 پست

Array
    ممنونم از همگى، من احساس مى كنم مشكلمو يه كم بد توضيح دادم، چون نمى خواستم مثل بقيه خانومها همه تقصيرهارو بندازم گردن طرف مقابل، اول نشستم خوبيهاى شوهرمو گفتم، ايرادهاى خودمو نوشتم بعد مشكلمو توضيح دادم كه اينجورى همه دارن منو. محكوم مى كنند. شيدا جان من واقعا خوشحالم كه شما تاپيك منو دنبال مى كنيد، اصلا هم از حرفهاى كسى ناراحت نميشم چون اين رابطه مجازى هم اگه بخواد به كدورت و ناراحتى كشيده بشه صرفا ارزش خودشو از دست ميده، نميدونم اينجا اجازه دارم اسم مشاورى رو ببرم يا نه! ولى من يكى از اين آقايون مشاور رو از طريق تلويزيون و مجلاتش ميشناختم و شنيده بودم كه كارش خوبه، شوهرم با دفتر مشاوره ايشون تماس گرفته و گفتند ايشون خيلى وقته ديگه شخصا مشاوره نميده و فقط شاگردانش هستند، همسرم هم وقت گرفته كه ما بريم پيش شاگردش! من هم عصبانى بودم تو اون لحظه بهش گفتم كه نميام و فقط اگه تونستى از خودش وقت بگيرى ميام كه ميدونم اشتباه كردم، و حالا هم اوضاع قمر در عقرب تر از اونه كه برم بهش بگم پشيمون شدم و بريم. حالا ميخوام يه دكتر بهتر پيدا كنم كه نه حرف خودم دوتا بشه، نه مجبور شم برم همونجايى كه قبلا گفتم نميرم، اشتراك آزاد چطوريه؟ يعنى خودم شخصا از طريق تكست با مشاور متخصص صحبت مى كنم؟ ممنون ميشم اگه كسى برام توضيح بده

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    یکشنبه 21 تیر 94 [ 02:51]
    سطح
    14
    Level completed: 1%, Points required for next Level: 99
    Overall activity: 6.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class3 months registered500 Experience Points
    تشکرها
    39

تشکرشده 12 در 7 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط samanft نمایش پست ها
    خانم محترم شما که نمیخای و دوست نداری زندگیت رو بسازی این مشاوره و راهنمایی گرفتنت چیه دیگه؟؟؟ برو همون کاری که میخای رو بکن !!!به قول دوستمون با خودت چند چندی؟؟؟؟چه راحت حرف از جدایی و... میزنی،فکر کن جدا شدی بعدش چی؟فکر کردی چون ظاهرت خوبه سریع همه جذبت میشن و میان میگیرنت؟اتفاقا مطلقه بشی خیلیها سمتت میان فقط برا یک کار و بس،بعید میدونم ادم درست حسابی حاضر ربشه شما رو برا زندگیش انتخاب کنه مگر اینکه اونم یه مشکل حاد داشته باشه!!!شما زندگی رو با خاله بازی اشتباه گرفتید ،فکر کردید هر وقت بخواهید میتونید عوضش کنید،عوض اینکه دل به زندگیتون بدید مشکلات اونو بخواید ترمیم کنید بازم رفتید زنگ زدید به یک مرد غریبه که چی بشه!!اگر شوهرتون برا کار نکردش دستتونو بوسیده و ازتون معذرت خواسته اونو به پای احمق بودن و پایین بودن عزت نفسش نذارید،اون داره برا حفظ زندگیش تلاش میکنه منتها این شمایید که نمیخاید درست شید،جای شوهرتون بودم یک ثانیه هم نگتون نمیداشتم،چون همچین زنی به درد زندگی نمیخوره،عشق و محبت زوری نیستش که با زور اونو از کسی بخای طلب کنی،کسی که اینقدر راحت حرف جدایی از شوهرش و کنار گذاشتن زندگیش رو میزنه و از اون گذشته بچش رو میتونه از زندگیش حذف کنه قطعا نمیتونه کسی رو خوشبخت کنه
    آقا سامان اگه شوهرم ميخواست زندگيشو بسازه اينقدر حرفش و عملش متفاوت نبود، اگه ميخواست لطفى در حق من بكنه همون موقع كه پول لازم داشتم منو سركار نميذاشت كه هى بگه ميدم بهت و با وعده و وعيد منو جلو خانواده م كوچيك كنه
    من يه سهمى از يه خونه كوچيك قديمى دارم كه تمام و كمال پدرم پولشو داده، و قرار بود برادرم و پدرم اونجا رو بسازند، من با شوهرم حرف زده بودم قرار بود خونه يوسف آبادشو كه فروخت سهم منو بده كه بذارم رو پول پدرم به جاى پنج طبقه هفت طبقه بسازند، بگذريم كه چقدر حرف بيخود زد و آخرشم خونه رو قايمكى فروخت رفت با پولش باغ و اسب خريد واسه عشق و حال خودش و پسرش
    محبت كه فقط به آويزون بازى و غلط كردم منو ببخش نيست كه، هر چند من اصلا سر اون قضيه توقعى ازش نداشتم، پول خودش بود نخواست بده دست زنش، ناراحت نيستم بابت اون قضيه، ولى كسى كه بر ميگرده ميگه خوب شد بچه م پسره، اگه دختر بود من بيچاره مى شدم مجبور بودم صد برابر اينوتحمل كنم، بچه رو مى كشونه سمت خودش كه از منم فرارى باشه اين مرد داره تلاش مى كنه به نظر شما؟ اگه تلاش اينه منم همين الان برم پاشو ببوسم كه تلاش كرده باشم!

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 10 خرداد 94 [ 11:33]
    سطح
    18
    Level completed: 40%, Points required for next Level: 60
    دستاوردها:
    Tagger Second Class3 months registered1000 Experience Points
    تشکرها
    66

تشکرشده 136 در 41 پست

Array
    سلام
    خانوم پینار

من سی سالمه
    اون آقایی که شما میگی باهاش دوست بودی رو ندیدم

اما اگه بخوام مدالامو بشمرم احتمالا از اون آقا سر ترم

حاضری با من دوست شی تا بهت نشون بدم زندگی واقعی یعنی چی

محبت یعنی چی بی حساب خرج کردن یعنی چی؟

ولی مطمئن باش بعدش من به تو خیانت میکنم.چون اعتمادتو جلب کردم(بگیر چی میخوام بگم)

راه عشق قشنگه نه وصال (تو گول راه عشقو با اون آقا یا هرآقای دیگه ای بجز شوهرت داری میخوری)

خانم محترم تو خودت گفتی از 18 سالگی فقط با این آقا بودی

چون شوهرته

85% زنای ایرانی همینن، اما حس شمارو ندارن

شما تنوع طلبی و فکر میکنی مرغ همسایه غازه

نه خانم همش یکیه

فقط ظاهر آقایون با هم فرق داره(متوجه منظورم شدی)
    اینجا مجردم هست وگرنه بی پروا حرف میزدم

همین طور برای آقایون فقط ظاهر زنا فرق داره

بچسب به زندگیت و برای خودت دل مشغولی حلال بساز

اگه مملکت ماهم مثل عراق و سوریه بکش بکش بود خدایی ما به این چیزای مزخرف فکر میکردیم یا فقط به فکر زنده بودنمون بودیم؟

از زندگیم خسته شدم بهونس تو مرغ دلت هوایی شده

14. 8 کاربر از پست مفید ebi-larynx تشکرکرده اند .

ali -guilan (چهارشنبه 19 آذر 93), sevil73 (چهارشنبه 19 آذر 93), SpecialBoy (پنجشنبه 15 آبان 93), فرشته مهربان (پنجشنبه 15 آبان 93), واحد (پنجشنبه 15 آبان 93), رزا (چهارشنبه 14 آبان 93), سوده 82 (پنجشنبه 20 آذر 93), شمیم الزهرا (یکشنبه 18 آبان 93)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 08 خرداد 95 [ 23:23]
    سطح
    51
    Level completed: 33%, Points required for next Level: 134
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassSocial1 year registered5000 Experience Points
    تشکرها
    2,079

تشکرشده 1,505 در 452 پست

Array
    پینار جان من اصلا قصد جسارت و توهین به شما ندارم اما فکر کنم مشکل شما خیلی عمیقتر از این باشه که دوستان اینجا کمکت کنن...

شما فقط با همسرت مشکل نداری بلکه با پسرت هم مشکل داری...وقتی پست بالا رو خوندم که که خونه رو فروخته واسه عشق و حال خودش و پسرش (!!!!)

خیلی ناراحت شدم...

اون پسر شما نیست؟؟ شما مادرش نیستی؟؟ بعد ناراحت هم میشی که چرا همسرم داره پسرمون رو میکشه سمت خودش!!!

میدونم شرایط سختی رو داری پشت سر میگذاری اینکه قراره کل عمرت رو با مردی بگذرونی که دوستش نداری خیلی سخته همین که با مرد دیگه ای ارتباط تلفنی داشتی نشون میده

خیلی خلاء تو روابطت با همسرت وجود داره ...

اما خیلی جاها هم میگی که عذاب وجدان گرفتم و از گفتن ایراداتت ترس نداری پس هنوز جای امید هست که به خودت کمک کنی فقط راهش رو بلد نیستی دوستان اینجا هم به اندازه

یک مشاوره تبحر ندارن حتما ازت خواش میکنم اشتراک آزاد بگیر و مشکلت رو با مدیران تالار پیگیر باش
    همه آبهای دریا هم نمی توانند یک کشتی را غرق کنند

مگر اینکه در داخل کشتی نفوذ کنند

بنابراین

تمام نکات منفی دنیا روی شما تاثیر نخواهد داشت

مگر اینکه شما اجازه بدهید...

16. 2 کاربر از پست مفید رزا تشکرکرده اند .

ali -guilan (چهارشنبه 19 آذر 93), سوده 82 (پنجشنبه 20 آذر 93)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    پنجشنبه 08 خرداد 99 [ 15:45]
    سطح
    61
    Level completed: 23%, Points required for next Level: 231
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    14

تشکرشده 833 در 318 پست

Array
    آقا سامان اگه شوهرم ميخواست زندگيشو بسازه اينقدر حرفش و عملش متفاوت نبود، اگه ميخواست لطفى در حق من بكنه همون موقع كه پول لازم داشتم منو سركار نميذاشت كه هى بگه ميدم بهت و با وعده و وعيد منو جلو خانواده م كوچيك كنه
    من يه سهمى از يه خونه كوچيك قديمى دارم كه تمام و كمال پدرم پولشو داده، و قرار بود برادرم و پدرم اونجا رو بسازند، من با شوهرم حرف زده بودم قرار بود خونه يوسف آبادشو كه فروخت سهم منو بده كه بذارم رو پول پدرم به جاى پنج طبقه هفت طبقه بسازند، بگذريم كه چقدر حرف بيخود زد و آخرشم خونه رو قايمكى فروخت رفت با پولش باغ و اسب خريد واسه عشق و حال خودش و پسرش
    محبت كه فقط به آويزون بازى و غلط كردم منو ببخش نيست كه، هر چند من اصلا سر اون قضيه توقعى ازش نداشتم، پول خودش بود نخواست بده دست زنش، ناراحت نيستم بابت اون قضيه، ولى كسى كه بر ميگرده ميگه خوب شد بچه م پسره، اگه دختر بود من بيچاره مى شدم مجبور بودم صد برابر اينوتحمل كنم، بچه رو مى كشونه سمت خودش كه از منم فرارى باشه اين مرد داره تلاش مى كنه به نظر شما؟ اگه تلاش اينه منم همين الان برم پاشو ببوسم كه تلاش كرده باشم!
    خانم pinnar من نه شما رو میشناسم نه شوهرتونو،اما طبق نوشته های خودتون برداشت کردم شما اصلا دلت به این زندگی نیست،کسی که خیلی راحت از بچش میتونه عبور کنه از زندگیشم میتونمه عبور کنه و از خیلی چیزهای دیگه!!!! خواهر من اخه پول و خونه شد ملاک دوست داشتن و خوشبختی،تو زندگی مشترک مال من مال تو نداریم،تازه به نظر من خیلی خوب شده همچین کاری نکرده چون شما همش دنبال بهونه میگردی برای این زندگیتون،مطمئن باشید اونم به اسمتون میکرد از چیز دیگه ناله میکردید،7 الی 8 تا پست دادید تو هیچ کدوم تلاشی مبنی بر اینکه میخاید تغییر تو خودتون به وجود بیارید دیده نمیشه،همش شکوه و گلایه کردید،این همه دوستان نظر دادن و راهنمایی کردند کدوم یکی رو رفتید اجرا کردید و اومدید نتیجشو اعلام کردید؟؟؟برو تاپیکهای این خانمو که توی زیر لینکشو گذاشتم دنبال تا بفهمی تغییر یعنی چی،هر پستی که از ایشون خوندم کلی حال کردم که چقدر قشنگ داره زندگیشو حفظ میکنه خوندنش براتون بد نیست البته اگر بخواهید خودتونو از خواب بیدار کنید وو اقع بین باشید!!!!حرفام تند بود میدونم چون خیلی غیر منطقی دارید زندگی خودتونو خراب میکنید،یه استادی داشتیم که یه بار حرف قشنگی زد بهمون گفت بعضی چیزها تو زندگی هست که برگشت نداره و اگر با احتمال خیلی پایین بتونید برشگردونید غرامت زیادی باید بدید پس حواستون باشه نرید این راها رو...با رفتارتون کاری نکنید که شوهرتون رفته رفته ازتون سرد شه !!!مردها تحملشون زیاده اما اگر تموم بشه دیگه کوچکترین برگشتی براشون نیست!!!شوهرتون اگر براش اثبات بشه که شما اونو و زندگیتونو نمیخواهید مطمئن باشید کنار میذارتون!!!شاید یک بار منتتونو بکشه،شاید دو بار نازتونو بکشه،شاید 10 بار بگه برگرد به زندگی اما بلاخره یکبار برا همیشه چشمشو روتون میبنده و اگر اون روز بیاد حتی اگر اینبار شما هم برگردید و ازش بخواید اون دیگه بر نمیگیرده،حواستون باشه دارید چی رو از دست میدید و میخواهید چی به دست بیارید،پس تا دیر نشده به خودتون بیاید و زندگیتونو نو کنید،باور کنید مشکلات تو زندگی همه هست،یکنواختی هست،کدورت و اختلاف نظر هست اما اگر بخواد باعث بشه که ادم دست از زندگیش بکشه که سنگ رو سنگ بند نمیشه!!!شما از کجا میدونید که اون اقایی که رفتید دیدینیش ( و بسیار این کارتون زشت بوده چون خیانت کردید،خیانتفقط رابطه جنسی نیست اینو در نظر داشته باشید) وقتی یکی مثل اون بیاید تو زندگیتون بهتر میکنه روند زندگیتونو،شایداگر با همچین کسی زیر یک سقف برید بفهمید که ازنظر ویژگیهای خوب نصف شوهرتونم نبوده ،پس کاری نکنید که تو زندگیتون بازنده شید،شوهرتون نقص داره قبول اما اینا همش بهونه است برای توجیه کارهای خودتون و دلیل دیگه ای نداره ( دقیقا از پستهاتون میشه فهمید)،اینم اون تاپیکی بالا گفتم میذارم بخونیدش بد نیستش
    http://www.hamdardi.net/thread-36205.html

18. 2 کاربر از پست مفید samanft تشکرکرده اند .

سپیده ی تاریک (پنجشنبه 15 آبان 93), سوده 82 (پنجشنبه 20 آذر 93)

صفحه 5 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)