مینوش جان جالبه توی سایتی امار گرفتیم اکثر خانمهایی که اومده بودن نحوه اشناییی با شوهرشون میگفتن که 90 درصدشون قبل ازدواج دوست بودن.
درصد خیلی کمی از اونها ازدواج سنتی داشتن وجالبتر همه اونها زیر 25 هم ازدواج کردن
یعنی چیزی که الان داریم میبینیم توی جامعه ازدواج سنتی بسیار کم شده واین وسط دخترای هم مثل من یا شما که اهل این رابطه های قبل ازدواج نیستن نمیتونن فرد مناسبی برای خودشون پیدا کنن
چرا؟ به نظرم چون الان اکثرا اعتقادشون به اینه که باید قبل از ازدواج اشنا بشی اگه مناسب بودی بعد طرف بیاد خواستگاری وخوب دخترای زیادی متاسفانه از ترس مجرد نموندن در همون سنین پایین تن به این اشناییها میدن که اینم بر میگرده به فرهنگ واعتقادات اون طرفین که براشون قابل قبول هست یا نه حالا کاری به ضررها ومعایب این رابطه ها نداریم چون برای همه ما روشنه!
مینوش جان من خودم بارها حتی از همکارای تحصیلکرده ام شنیدم که میگفتن دیگه کمتر کسی سنتی ازدواج میکنه حتی خودشون. خوب منم این رو به وضوح دارم میبینم
پس این وسط دختر وپسرهایی مثل ما باید چیکار کنن بخصوص دخترها باز پسرها مشکلی ندارن واقعا؟
من خودم واقعا مشکل دارم با این مسئله چون واقعا دیده میشم با ادمهای زیادی رفت وامد دارم ولی فرد مناسب من بین اونا نیست
چون محیط هم کوچیکه توی شهرای کوچیک مگه چند نفر با شرایط مناسب من وجوود داره بخصوص از نظر سنی!
منم واقعا خودم رو مقصر نمیدونم چون تلاشم رو کردم ومشکلی هم ندارم که بگم اون مانع هست.مشکل دیگرانن که از ما خوششون نمیاد این که دست ما نیست خوب نیاد به درک
کلا من توی مسئله ازدواج هنگیدم مخم کار نمیکنه!!![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)