به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 25

Threaded View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 18 دی 00 [ 21:34]
    سطح
    86
    Level completed: 97%, Points required for next Level: 17
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocialVeteran10000 Experience PointsOverdrive
    تشکرها
    3,454

تشکرشده 2,695 در 688 پست

حالت من
    Narahat
    Array
    بزارین منم به عنوان یه دختر مجرد که همین مشکل رو دارم نظر شخصیم رو بگم شاید درست باشه شاید هم نه!

اخه مگه دخترا الان دخترای30 یا 40 سال پیشن که خودشون توی خونه حبس کنن که کسی نتونه ببینه!
    الان کمتر دختری هست که توی جامعه نباشه اولین محیطی که میرن دانشگاه هست وکمتر دختری رو میتونی پیدا کنی که تحصیلات دانشگاهی نداشته باشه
    خوب خیلیا از این طریق ازدواج کردن تونستن توی همون محیط دانشگاه مورد مناسبی پیدا کنن وازدواج کنن زندگی خوبی هم دارن.
    ولی ممکنه برای بعضیا این امکان جور نشه حالا به دلایل زیادی مثل حیا و نجابت زیاد دختر یا منزوی بودن وگوشه گیریش وخجالتی بودن
    یا برعکس ارتباط راحت و ازاد با جنس مخالف که باعث بدبینی بقیه نسبت به اون وبعضا کنار گذاشتن اون به عنوان کیس ازدواج میشه
    اما بعد از دانشگاه هم اکثرا دنبال کار هستن ومحیطهای زیادی میرن وخیلیاشون مشغول میشن حالا توی محیطهای مختلف خصوصی یا دولتی که با ادمهای زیادی برخورد خواهد داشت
    ومیتونه توی این اماکن دیده بشه وشانسش برای انتخاب شدن زیاد باشه !
    پس این چند سالش رو که حساب کنیم دختر خونه نشین نیست ومدام توی جامعه حضور داره دانشگاه ومحل کار حالا ما مراسمات ومهمونیا وغیره رو حساب نکردیم
    که اگه بخوایم اونارو هم بگیم دختر مداوم که نه ولی بخش زیادی از اوقاتش رو توی جمعهای مختلف داره میگذرونه ودیده میشه
    پس به نظرم از بابت دیده شده دخترای این دورو زمونه هیچ مشکلی ندارن!
    مثلا خود بنده 7سال عمرم دانشگاه بودم بعد هم مستقیم رفتم سر کار با ادمهای زیادی هم برخورد دارم وتوی جامعه هستم ولی هیچ گزینه مناسب ازدواجی نداشتم
    نمیدوم من مشکل رو جای دیگه میبینم در توقعات و سلیقه های عجیب وغریب پسرها وخانواده ها برای انتخاب و ازدواج
    جایگزین شدن معیارهای صرف ظاهری به جای معیارهای مهمی مثل اخلاق و شخصیت شعور و نجابت....
    ودر مقابل هم بعضی از دخترها وخانواده های بی تاثیر نیستن در مجرد موندن اونها مثلا توقعات زیاد مادی بعضی از دخترها
    چشم وهم چشمی که شده افت خیلی از زندگیها چه قبل چه بعد از ازدواج
    زیاد شدن روابط ازاد بین دختر پسرها که باعث شده پسر ودختر راحت نیازهای عاطفی و جنسی خودشون بدون زیر بار رفتن تعهد ازدواج برطرف کنن ودیگه سراغ ازدواج نرن
    یعنی ازدواج برای اونا امر غیر ضروری به حساب میاد وراحت از زیر تعهد ومسئولیتش شونه خالی میکنن.
    ومسئله دیگه ارزش گزاری دخترها از روی سن شناس نامه ای اونها باعث شده خیلی از دخترهای بالای 30 مجرد بمونن چون از دید افراد زیادی دختر سن بالا
    بدرد زندگی نمیخوره چون نمیتونه بچه دار بشه یا زود شکسته میشه ونمیتونه نیازهای یه مرد رو برطرف کنه
    پس پسرهاییی که سنشون به این دخترها میخوره اکثرا میرن سراغ دخترهای زیر 30 سال
    وعده بسیار کمی هستن که این مسئله براشون بی اهمیت باشه وسن رو نادیده میگیرن
    والبته این عده انگشت شمار هم نمیتونن جوابگوی وانتخاب کننده این همه دختر بالای 30 سال باشن
    ومیبینیم هر روز به تعداد دختران مجرد سن بالا افزوده میشه که شاید هیچ وقت دیگه شانس ازدواج رو هم نداشته باشن.
    هر چقدر فکر میکنم نمیتونم بگم همچین راهی هست که میشه نشون بدی تا دخترا بتونن از اون طریق مشکل ازدواجشون رو حل کنن
    چون چیزای زیادی در ایجاد این مشکل دخیل هستن فقط یه مسئله نیست! من که خودم واقعا دیگه عقلم به جایی نمیرسه
    مرا با حقیقت
    بیازار
    اما،
    هرگز با دروغ
    آرامم نکن.

ویرایش توسط abi.bikaran : چهارشنبه 14 آبان 93 در ساعت 21:54

2. 6 کاربر از پست مفید abi.bikaran تشکرکرده اند .

ali -guilan (چهارشنبه 14 آبان 93), elham.e (پنجشنبه 15 آبان 93), maedeh120 (پنجشنبه 15 آبان 93), meinoush (چهارشنبه 14 آبان 93), mobin31080 (چهارشنبه 14 آبان 93), فرهنگ 27 (پنجشنبه 15 آبان 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)