سلام.منم فکر میکنم شما بهتره روی خودتون کار کنید.شما میگین شوهرتون رو دوست ندارین و جذاب نیست براتون.افراد دیگه ای هم هستن که مشکل شما رو دارن.
ولی در مورد دوست نداشتن پسرتون من هیچ وقت نشنیدم یه مادر همچین حرفی بزنه.
پس یه جای کار ایراد داره و موضوع فقط جذاب نبودن همسرتون نیست.
این حرف دوستان رو هم من قبول دارم که جذاب نبودن همسرتون برای شما ممکنه به دلیل در دسترس بودن اونم باشه.غیر از دلایل دیگه ای که خودتون گفتین.
اگه همسرتون اینقدر شما رو دوست داره ،چرا بدون شکستن غرورش بهش نمیگین که تغییراتی که مد نظر شما هست رو در خودش ایجاد کنه؟
در مورد سیگار حق با شماست.ولی اینو با لحن خوب بهش بگین و خودتون هم برای کنار گذاشتنش بهش کمک کنید.
به نظرم همسرتون هم نیاز دارن اعتماد به نفسشون بیشتر بشه و خودشون رو بیشتر قبول داشته باشن.اینجوری برای شما هم جذاب تر میشن.
شما به عنوان همسرشون میتونین این اعتماد به نفس رو در ایشون تقویت کنید.بهشون احترام بگذارین،ویژگیهای خوبش رو پررنگ تر کنین.یه کاری کنین خودش رو به عنوان یه مرد باور کنه.
حتما میدونین برای موفق شدن یاد اون آقا رو که باهاش ملاقات داشتین کلا باید از ذهنتون پاک کنید.
این که موقع انتخاب همسرتون سن کمی داشتین دلیل نمیشه مسوولیت خودتون برای جواب مثبت دان به همسرتون رو نادیده بگیرین.
شما انتخاب کردین که با این مرد ازدواج کنید و انتخاب کردین که توی سن پایین بچه دار بشین.مسوولیت انتخاب هاتون رو بپذیرین.
ولی پسر معصوم شما خودش انتخاب نکرده مادری داشته باشه که دوستش نداره.لطفا این حسو بیشتر از این به اون بچه القاء نکنید که دوستش ندارین.شما به عنوان یه
مادر وظیفتونه که به بچتون محبت بی نهایت و بی قید و شرط بدین.اون بچه گناهی نداره که مادرش فکر میکنه زود بچه دار شده.
ضمنا امتیاز جوونی و زیبایی که شما دارین،خودتون هم میدونین که موندگار نیست.و چیزی نیست که بشه بهش تکیه کرد و افتخار کرد.زمان به سرعت میگذره و اینها از دست میره.
از کجا معلوم افرادی که ممکنه براتون جذاب باشن(مثل اون آقا)شما رو وقتی دیگه جوون و زیبا نیستین ،قبول داشته باشن؟
فکر کنم شما نیاز دارین یه سری پیش فرضها و ذهنیت هاتون رو عوض کنین.افکار برتر بودن و قربانی بودن رو اینقدر با خودتون تکرار نکنید.باور کنید این افکار شما هستن که
باعث احساسات منفی میشن.
چیزی که باعث برتری آدمها میشه افکار زیبا،فروتنی،عشق ورزیدن،طبع بلند داشتن و خیلی چیزهای دیگه هست که ظاهر و سن نمیتونه جزو این خصوصیات باشه.
خیلی از آدمها رو میبینیم که ظاهر زیبایی ندارن ولی با رفتارشون آدم رو جذب میکنن.خیلیها هم علیرغم داشتن ظاهر زیبا با رفتارشون اطرافیان رو منزجر میکنن.شاید
همسرتون با ایجاد یه سری تغییرات با کمک شما بتونن براتون جذاب تر بشن.به جای تمرکز کردن روی اینکه شما چهرتون بهتر از ایشونه و حروم شدین و دوستشون ندارین روی
پذیرش شوهر و پسر عزیزتون فکر کنین.موفق باشین![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)