به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 33

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 21 اردیبهشت 00 [ 13:36]
    سطح
    54
    Level completed: 35%, Points required for next Level: 130
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    55

تشکرشده 51 در 29 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط ایوب زمانه نمایش پست ها
    یروزی نمیدونم از کجا این پسر پیداش شد و گف فقط یکیو میخواد درد دلاشو گوش کنه و یه دوست ساده باشه واسش بعدم ازدواج ک کرد بره و حرفی نداره نمیدونم چرا هربارازم میخواست ک بحث سکس تو چت باشه و من هربار میگفتم گناهه و دعوا میکردم ولی اون همش میگف ما زن و شوهریم و هیچکی نمیتونه تورو ازم بگیره بجون بابام من نه تایید میکردم و نه حرفی میزدم اون واسه خودش رویاسازی میکرد اصلا نمیدونم شاید چون تجربه اولین دوستیم بود نمیدونستم با پسرا چجوری رفتار کنم اونجا چ جوابی بدم و خیلی چیزای دیگه.....چون وقتی خواستگار میاد تکلیفش روشنه و با دوستی خیلی فرق داره....از یه طرف شک داش داغونم میکرد ک بعضی وقتا چرا مهمترین حرفاش برعکس میشه از یه طرف خیلی اخلاقاش منو بهم میریخت از یه طرف دلسوزی بیش از حد و اینکه نباید تنهاش بزارم رو اعصاب بود خلاصه نمیدونستم دارم کجا میرم و چ میگم فقط میخواستم تنها نباشه همین...خودم میدونم بد کردم خیلی م ولی خب چکارکنم بخدا حاضرم جونمو بدم ک اون خوشبخت باشه دلم نمیخوادمنم مثله اون پسر نامرد باشم ولی احساس میکنم نخواسته شدم
    واقعااااااااااااااااااااا اااااااااااا من متعجبم از شما!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ینی متوجه نیستین اون آقا شما رو یک وسیله ی سرگرمی میدونسته؟؟؟ بعد داری میگی دعا میکنم شاد باشه و خوشحال و خوشبخت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ببخشید ها ولی چرا شما دخترها اینقدر درک پایینی دارید؟؟(من متاسفم بخاطر این جمله)
    اون از شما س.ک.س چت خواسته؟؟؟؟؟؟؟ این رویاسازیه زندگیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ واااااااااااااااااااااااا ااااای خدای من!!!!!!!!!!!!!
    دختر ساده اون داشته با شما ببخشید ها ولی حال میکرده. نباشی یکی دیگه. براش چه فرقی میکنه تو کی هستی!!! بعد داره خودشو عذاب میده که آرزو میکنم شاد باشه و خوشبخت. خیلی خیلی متاسفم برای دختران جامعم!!!! دیگه اینقدر ساده!!!!
    شما خیلی کار خوبی کردی رابطت رو قطع کردی. دفعه بعد هم پیام داد برو به عنوان مزاحم شکایت کن. شما نمیرفتی اون شما رو ول میکرد. برو خدارو شکر کن که خدا خیلی دوستت داشته که هرچه زودتر این رابطه رو قطع کرده. و این لطف هم احتمالا بخاطر همون قبول نکردنت هستش.
    اینجور موجودات رو من خیلی خیلی خوب میشناسم. یک موردش به دخترخاله ی من پیشنهاد دوستی داد.گفت من تنهام و از اینجور مزخرفات. بعد من با شماره خودم بهش پیام دادم که من دوست فلانی هستم.بنظرم خیلی پسر خوبی هستی و بیا با هم دوست بشیم و منم تنهام. یک ساعت نشد من با این نجس حرف زدم.بعد دیگه جواب ندادم.گفت من بی تو میمیرم و منو تنها نذار و قلبمو نشکون و ... . کجای کاری دختر ساده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یکم به خودتون بیاین!!!

باز بیشتر متعجبم از دوستانی که میان و این دختر رو بخاطر ول کردن این موجودات کثیف سرزنش میکنن و حرف از گناه نابخشودنی میزنن!!! جناب مرد هزار چهره شما توقع داشتی حتما این دختر با یه دوست اینترنتی تا جایی ادامه بده که راه برگشت براش نباشه؟؟؟؟ یکم روی نظراتتون فکر کنید.

شما هم بنظر من برو خداروشکر کن و بخاطر این بلایی که از سرت رفع شده یک گاوی گوسفندی قربونی کن.
    ویرایش توسط خوش خیال : سه شنبه 06 آبان 93 در ساعت 22:39

2. 2 کاربر از پست مفید خوش خیال تشکرکرده اند .

maryam240 (چهارشنبه 28 مرداد 94), دختر بیخیال (چهارشنبه 07 آبان 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)