اگه صورتت مشکل داشت من کاملا حق رو به تو میدادم اما وقتی تنت مشکل داره این مشکل قابل هضم هست تو تمام فکرت روی اینه که شوهرت از تنت برای رابطه خوشت نیاد اما اینو بدون شوهرت از این دپرس بودنت خوشش نمیاد
خیلی خیلی از اعضای تالار معذرت میخوام که اینو میگم هفته168ساعت هست1ساعت شوهرت میخواد شکم سوختت رو ببینه167ساعت باید فکر دپرس تو رو تحمل کنه
اینکه 5تا خواستگار ردت کردن باعث شده به کل ناامید شی هچی کس از آینده خبر نداره شاید یه هفته دیگه یه خواستگار خوب برات اومد و گفت مشکلی با این قضیه نداره
همینکه میگی هیچ چیزی نمیتونه آرومت کنه هیچ چیزی نمیذاره بخندی همین یعنی نابودی
مستند راز رو ببین میگه فکرآدم اتفاقات رو میسازه چون فکرآدم باعث میشه آدم درمقابل اتفاقات عکس العملی از خودش نشون بده و فکرآدم روی عکس العمل آدم اثر میذاره
پسری هست که با مشکلت کنار بیاد اما بعید میدونم پسری باشه که با وضع دپرس تو کنار بیاد
نگو وقتی ازدواج کردم دیگه دپرس نیستم بعد25سال دپرس بودن دیگه دپرس بودن رفته تو خون تو سخت میتونی از حالت دپرسی دربیای اون موقع به خودت میگی چون برای شوهرم جذاب نیستم دپرس هستم
بهت قول میدم هیچ کس نمیتونه با یه همسر دپرس کنار بیاد ولی همسری هست که با این مشکل تو کنار بیاد
یکی از دوستان حرف قشنگی زد وقتی خودت خودت رو دوست نداری چطور انتظار داری دیگری دوستت داشته باشه
در مورد اون دختر دبیرستانی هم خب کاملا مشخصه معیارهای ازدواج با معیارهای قبل ازدواج فرق میکنه برای قبل ازدواج شخص فقط به جسمت اهمیت میده اما برای ازدواج کاملا معیارها فرق میکنه
امیدوارم این همه حرف های دوستان رو تاثیر بذاره
یکی از دوستان حرف قشنگی بهت زد تا وقتی خودت بگی نمیشه مطمئن باش نمیشه

علاقه مندی ها (Bookmarks)