بله فامیلیم.
آخه خودش می گه توی فامیل 2نفر رو بیشتر از همه دوست داره. من و یک دختر دیگه از فامیل.
من الان قاطی کردم که مثل برادر یعنی چی؟
رابطمون توی فامیل خوبه و بگو و بخند و واقعاً به من خیلی اعتماد داره.
نگفت دقیق تفاوت ها چیه.
گفتش که مثلاً توی فیلم و توی موسیقی و رفتن به طبیعت.
من فیلمهای اکشن و عاشقانه خاصی رو دوست دارم مثل فیلمهای عاشقانه باغبان ( هندی )، عاشق شدی نترس سلمان خان، معجزه احساس، گاهی خوشی گاهی غم. که من توی فامیل بروز ندادم که این جور فیلمهارو دوست دارم و گفتم فیلم اکشن خوبه. یه سریال کره ای هم بهم معرفی کرد که خوشم اومد. کلاً سریالهای کره ای رو علاقه داره.
موسیقی من آهنگ های شیش و هشت و دوست دارم و آهنگهای آروم با احساس ولی اون آهنگهای دیگه ای گوش میده و آهنگهای آروم هم دوست داره ولی باز توی فامیل بروز ندادم که آهنگ یواش هم گوش می دم.
توی رفتن به طبیعت هم من وقتی با فامیل جایی می ریم زیاد برام جنگل و کویر فرقی نداره مهم باهم بودنه ولی اگه قرار باشه با همسر آیندم جایی برم دوست دارم لب ساحل یا توی طبیعت قدم بزنم. که با فامیل جایی میریم همش با پسرا مشغول جک و جواد بازی هستیم دیگه.
یه جورایی پیچیده است.
نمی دونم درسته که بگم تفاوت هارو بگو تا بررسیش کنیم یا نه. یا حرکت بچه گانه ای هستش؟
اگه منو دوست داره پس مثل برادرمی چیه؟ اگه از من بدش میاد پس چرا می گه یکی از کسایی دوسش دارم توی فامیل تو هستی؟
قاط زدم.
فقط در مورد همین تفاوت ها گفت.
اگه راهنمایی کنید که چه کاری باید انجام بدم که بچه گانه نباشه و ببینم واقعاً حرف حسابش چیه ممنون می شم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)