خانم شیدا, شما در این هفت سال در جریان زندگی ما بودید که میگید خواسته مشکلات رو حل کنه اما نتونسته؟؟؟ من نگفتم همه مشکلات از همسرمه و یکطرفه به طلاق رسیده, کسی هم نگفت همه عمرش رو برای من بگذاره, من از همسرم خواستم که برگرده شش ماه با من زندکی کنه اگر نتونستم درست کنم در عرض یک هفته میرم و توافقی ازش جدا میشم و برای اثبات صداقتم بهش گفتم که همین فردا میام و تمام مهرمو میبخشم برای تضمین که زیر حرفم نزنم. با اینکه میدونستم ریسکه و ممکن فرداش بره منو طلاق بده اما اینکارو میکردم. اینکه الان میگم از حقوقم نمیگذرم به خاطره اینه که میبینم برای حفظ زندگیم حاضر بودم هر شرایطی که میگه بپذیرم اما اون یه فرصت شش ماهه به من نداد.بله میدونم که باید طبق قانون مهرمو طلب کنم اما همین قانون طبق درآمد و دارایی مرد مهریه رو تعیین میکنه خب همسر من هم خداروشکر داراییش زیاده اما هیچی به نامش نیست پس نهایتش ماهی یک ربع سکه ست که من نمیتونم اسم اینو پرداختن حقوقم بذارم چون درسته چیزی به نامش نیست اما خودش که میدونه داره, منم بیشتر از حقوقم ازش نخواستم در حالیکه چون میتونه از زیرش فرار کنه اینکارو میکنه, چون قانون بهش این اجازه رو میده.... اینکه به والدینم نگفت خواست من نبود بلکه به این دلیل بود که جرات گفتن نداشت من یک ماه پیش ازش خواستم به خانوادم بگه اما اینکارو نکرد, پس فکر آسیب ندیدن من نبود.... من به این دلیل شماره حساب ندادم چون حساب بانکی نداشتم اونقدر هم مصر نبودم برای گرفتن این پول که برم حساب باز کنم خود همسرم هم میدونست که یک سال کارت اعتباری ندارم. اما اگر همسر من بی پول بود و من مسول تامینش بودم میرفتم به زورم شده پولو میدادم بهش.....نمیدونم ازدواج کردید یا نه ولی برام جالبه که از نظر شما هر مردی که به هر دلیلی که ما خبر نداریم(میتونه بدرفتاری زنش باشه, یا به این دلیل که همسرش دیگه زیبایی سابقو نداره, یا تنوع طلبی و خیانت....) خواست زندگیرو تموم کنه به نظر شما جراتمنده... تبریک میگم به این طرز تفکر... تفکری مثله عوام مردم که وقتی یه زنی رو طلاقش میدن میگن حتما حقش بوده .. ببین چی کار کرده که شوهرش طلاقش داده.....من نمیخوام مدافع من باشید نیازی ندارم و دردی هم از من دوا نمیکنه اما اصل قضاوت نکردنو رعایت کنید نه اینکه بگید چون جرات داشت اقدام به طلاق کرد........ تا حدودی میدونم که چه نوع جدایی مدنظرش هست , هنوز به اونجا نرسیدم که سر مهریه چانه زنی کنم.. موضع من همچنان طلاق نمیخوام هست........ممنون میشم اگر نظری میدید برای بالاتر بردن آگاهی من باشه نه برای بحث و .....