درود بانو
والا اگه 23 سال ترشیده محسوب میشه خدایی من یکی حق دارم همسرمو توی 28 سالگی گرفتم بهش بگم دبه ترشی لیتهاین حرفا چیه میزنی دختر یعنی خدایی تو خجالت نمیکشی 23 سالته دانشگاه رفته ای تحصیلکرده ای مقاله دادی کتاب چاپ کردی اونوقت میای این حرفا رو میزنن اینجوزی حرص میخوری و خودخوری میکنی؟!!!!
لطفا نوشته قبلی که نقل قول از جناب مدیر هستش را دوباره و چندباره بخوان.اینجوری خودت به حرفات خندت میگیره که بشینی و به حرفای چنین افرادی گوش بدی و برات اهمیت داشته باشه.ازدواج کردن فقط شوهر کردن و لباس عروس و آرایشگاه و فیلمبرداری و نمیدونم نامزد بازی و گردش و خرید و اینجور چیزا نیست دختر خوب هرکی هرچی میخواد بگه بزار راحت باشه تو یه گوشتو در کن یکیو دروازه.
برای نگهداشتن دیگران لازم نیست کار یانجام بدی که دوست نداری یا براشون چیزی بخری یا مفت کار کنیاگه کسی دوست داره بزار بخاطر خودت داشته باشه.
من بشخصه از کسی خوشم نیاد خیلی راحت بهش نشان میدم سعی میکنم کمتر باهاش حرف بزنم و کوتاه باشه.شما از حرفهای خالت ناراحت میشی خوب بهش نشان بده که از حرفاش دلخوری.دفعه بعدی این حرفها را زده خیلی محکم و قاطع بهش بگو دلیلی نمیبینی به کسی اجازه بدی وارد حریم خصوصیت بشه و بخودش اجازه بده هرچی دوست داره بگه.ازدواج به امر کاملا شخصیه و بخودم مربوطه شما هم لطفا دیگه در این مورد حرف نزنید.محکم باش و بگو
1.یا خالت ناراحت میشه و بابات هم ازت دلخور میشه نتیجش:خالت دلخور بشه و ناراحت مهم نیست چون اهمیتی نداره.بابات هم بعد یه مدت پدره و دخترشو دوست داره ناراحت نمیشه اولا دلخورم بشه ازت زود فراموش میکنه
2.یا خودشونو میزنن به اون راه و میزنن زیر خنده و دوباره شروع میکنن به متلک گفتن که برای شما فرقی نداره چون قبلا هم همینکارو انجام میداد ولی چنتا حسن داره:میگن وقتی دعوا میخوای بگیر یجمعیتشون زیاد بود برو اونی را بزن که از همه گنده تره و قلدرشونه بقیه حساب کار دستشان میاد.خوب قرار نیست اینجا ولی کسی را بزنیاوقتی به خالت اینو میگی بقیه خودکار حواسشان جمع میهش که نه بابا تیام دیگه مثل قدیم نیست.
شماره 2.دفعه بعدی میدانه که حرفی بزنه بی جواب نمی ماند پس حواسشو جمع میکنه.
شماره3.حداقلش اینه حرفتو زدی و دلت خنک شده اینجوری دیگه پیش خودت خودخوری نمیکنی چرا جوابشو ندادی.
دلتو بزن به دریا نهایتش اینه دیگه باهات حرف نمیزنه که اصلا و ابدا مهم نیست منم خودم بشخصه اینکارو انجام دادم و نتیجشم دیدم.سعی کن تعداد دوستانت را بالا ببری ولی وقتی کسی اینجوری حرف مینزه خیلی محکم و قاطع جوابشو بده.خواهرت هم چیز یگفت محکم جوابشو بده بگو خواهری جای خودش ولی دیگه اجازه نداری اینجوری حرف بزنی محکم باش وقتی حرف میزنی.
یاد بگیر محکم باشی اگه اینجوری بخوای رفتار کنی فردا پسفردا شوهر کردی با خانوادش میخوای چیکار کنی تو اخهبقول همکار خانومم: قوم الظالمین
دختری که بتونه بره دانشگاه و مقاله و کتاب چاپ کنه مطمئنب اش اگه بخواد میتونه هرکار یانجام بده فقطباید خودشو باور کنه

این حرفا چیه میزنی دختر یعنی خدایی تو خجالت نمیکشی 23 سالته دانشگاه رفته ای تحصیلکرده ای مقاله دادی کتاب چاپ کردی اونوقت میای این حرفا رو میزنن اینجوزی حرص میخوری و خودخوری میکنی؟!!!!
اگه کسی دوست داره بزار بخاطر خودت داشته باشه.

علاقه مندی ها (Bookmarks)