سلام سرکش!!! خانم.
ببینید من شرایط دینی شمارو کاملا درک میکنم.میدونم چی میگید.من دو تا از دوستانم دین زرتشتی داشتند و یه چیزایی می گفتند عجیب.اینکه مشروب مثه آب سر سفره هاشون هست و تو عزا و عروسی میخورن و خیلی چیزایه دیگه.
اما بزارید صاف و پوست کنده بگم.نه من زوحانی هستم نه روانشناس نه فیلسوف نه چیز دیگه و هیچـــــــــــــــ وقتم شمارو قضاوت نمیکنم.
شما هر کاری کردی تو گذشته بوده.تموم شده رفته.پشیمونید اونم شدید.اینو از متناتون میشه فهمید.
من میگم اگر خواستگار مناسبی براتون اومد بگید منم به نوبه خودم خطا کردم شمام کردید 100% اما دیگه نمیخوام حتی به اون روزا فکر کنم بهشم بگید فکر بد نکنه.بگید اهل قلیون بودید و مشروب اونم تو یه دین قدیم.اینی هم که میگید زرتشی ها یه شرایط خاصی دارند برای ازدواج کاملا درک میکنم.شنیدم چه سخت گیرایی دارید برای ازدواج.مخصوصا اگه هم دینتون نباشه.اما اگر واقعا اسلام قبول دارید مجرد نمونید.بالاخره شما یه آدم هستید و ادمی نیازمند رابط جنسی.(پیشنهاد میکنم اخلاق جنسی در اسلام و غرب استاد مطهری حتــــــــــــــما بخونید) خود پیغبمرش رابط جنسی داشته و 100 تا از من و شما بهتر.حتی من حدیثی از امام رضا خوندم درباره روابط جنسی.ببنید حتی بزرگترای دینمونم به این جور مسائل فکر کردند و راه حل ارائه دادند.پس به شخصه توصیه دوستانه می کنم که ازدواج کنید.با ازدواج به یک دنیای جدید قدم بزارید با خاطرات فراموش شده.
اگه دوست دارید با یه مسلمون ازدواج کنید میتونین یه کیس مناسب پیدا کنید.اونم از طریق دوستان یا حتی همسایگان یا حتی از مسجد.
اگه هم میخواید از کشور برید پیشنهاد میکنم با ازدواج برید.به همسر آیندتون بگید که دوست دارید ک کجا زندگی کنید.
اینم بدونید هرکسی هر خطایی کرده باشه خودش بدونه و پروردگارش بهتره.حداقل این صفت خدا را داشته باشیم.راز نگهدار.
هــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــیچ کسم حق نداره در مورد زندگی شما نظر بده چون تو این موقعیت قرار نگرفته.
اگه هم مشکل با پدر و مادرتون دارید به کلام خدا حتی اگه کافر هم باشن بازم احترامشونو نگه دارید.اگه هم نمیزاره که با یه فرد مسلمون ازدواج کنید خیلی منطقی بگید دلایلتونو.
اگه قبول کرد که کرد اگه هم نکرد بهش بگید با وجود احترام اما من خواهان ازدواج با آقای x هستم.
درمورده مشکلتون درباره ممنوع الورد بودنتون میتونید با یک وکیل مشورت کنید با م سند و مدرک ثابت کنید که اشتباه کنید که ایشاالله اونم حل میشه.کار نشد نداره.
فقط هر تصمیمی که گرفتید به فکر 20 سال بعدتونم باشید.فکر الانو نکنید فقط.
بخدا هیچکدوم از حرفام احساسی و شعاری نبود و نیست.حقیقت گفتم.
اینم در اخر یک هدیه کوچیک برای شما
آیه 53 سوره زمر
قُلْ یا عِبادِیَ الَّذِینَ أَسْرَفُوا عَلى أَنْفُسِهِمْ لاتَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ اللّهِ إِنَّ اللّهَ یَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِیعاً إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِیم
به آنها بگو اى بندگان من که بر خودتان اسراف و ستم کرده اید! از رحمت خداوند نومید نشوید که خدا همه گناهان را مى بخشد که او بخشنده و مهربان است

علاقه مندی ها (Bookmarks)