به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 51

Threaded View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 12 دی 93 [ 13:59]
    سطح
    19
    Level completed: 16%, Points required for next Level: 84
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    3 months registeredTagger Second Class1000 Experience Points
    تشکرها
    291

تشکرشده 1,029 در 261 پست

Array
    سلام
    اینجا نسبت به پسرها و دخترها خیلی با تفاوت نظر میدن نه اینجا بلکه کل ایران همینه
    دوستان چرا سعی میکنید تاپیک های این شکلی رو به حاشیه ببرید
    با این حرف ها فقط احساسات بعضی از اعضا رو تحریک میکنید

میدونم خیلی از دوستان بهم حمله میکنن با این نظری که دارم بهت میدم اما دیگران بهم حمله کنن میصرفه به اینکه زندگی تو نجات پیدا کنه
    خانم فاطمه چرا نظری میدی که خودت هم در انتها میگی نظر من تاپیک رو به چالش میبره و آیا مطمئنی داری زندگی ایشون رو نجات میدی ؟؟؟

خانم نوپو و فرشته مهربان حرف خوبی زدند (البته عجیبه اینجا نظری نمیذارن)
    گفتند گذشته افراد مهم نیست مهم طرز فکرشونه

ازدواج یک انتخابه و طرف مقابل حق داره بدونه شما چطور فکر میکنید و چطور زندگی میکنید تا بهترین تصمیم رو بگیره و بدونه شما همونی هستید که میخواد

اگر فرضا خودتون رو فردی با تمایلات مذهبی نشون بدید(در حالی که نباشید) و با یک فرد مذهبی ازدواج کنید قطعا اونی که بیشتر اذیت میشه خود شما هستید

دوست عزیز لزومی نداره شما در خصوص گناهانتون صحبت کنید ولی حتما باید الگوی فکریتون رو برای همسرتون باز کنید

این قسمت رو هم خانم فاطمه و سایر دوستان بخونند
    :
    شما دوستان عزیز یکطرفه به قاضی میرید در حالی که ازدواج یک امر شخصی نیست و طرف دیگه ای هم در کاره بهتره با یک مثال درک کنید که چه لطمه ای دارید به زندگی دو نفر میزنید
    http://www.hamdardi.net/thread-23310.html
    پسری 28 ساله هستم
    با هیچکس رابطه ای نداشتم چون همیشه با خودم فکر می کردم اگر اینکارو بکنم پس از همسر آیندم نمی تونم انتظار داشته باشم که پاک باشه
    چند وقت پیش یکی از همکلاسیهای دانشگاهم رو دیدم. با هم دیگه تصمیم گرفتیم بررسی کنیم می تونیم باهم ازدواج کنیم یا نه
    من با تمام صداقتم هرچی بود به ایشون نشون دادم و سعی کردم اون منو خوب بشناسه و از ایشون هم همینو خواستم و اون هم قبول کرد
    من هر چی تو زندگیم بود رو براش رو کردم. اون هم میگفت تو این سالها داشتم ادامه تحصیل می دادم و حتی اردو هم با بچه ها نمی رفتم و با هیچکس هم نبودم و ازین کارا بدم میادو ازین حرفا
    خوشحال بودم که اون هم داره خودش رو به من می شناسونه و خوشحال بودم که به آدم مثل خودم در کنارمهو می تونم بهش اعتماد کنم. با تمام وجودم بهش اعتماد کرده بودم

چند روز پیش مشکلی برای ایمیلش پیش اومده یود و من وارد ایمیلش شدم . اسم چند تا پسر غریبه دیدم تو ایمیلا. بازشون کردم دیدم واویلا. ایشون چه رابطه ها که با پسرها نداشته

اون شب کارم به بیمارستان کشید
    حالا من موندم و یه دنیای خراب شده. من موندم یه درد رو سینم که داره از پا درم میاره. دارم کارم رو از دست می دم. من اینهمه سال خوب زدگی کردم که به این روز نیوفتم حالا این بلا سرم اومد. از هر چی تو این دنیا هست خسته شدم.

اون چیزایی که تو ایمیلا خوندم و از خودش شنیدم هر لحظه مثل فیلم از جلوی چشمم می گذره. تو خیابون مثل دیوونه ها راه می رم و با همه دعوا دارم. همین دیروز نزدیک بود با دو نفر تو خیابون گلاویز بشم. منی که همه به آروم بودنم غبطه می خوردند

حالم خوب نیست دلم خیلی پره بیشتر نمی تونم بنویسم. کار هرشبم شده گریه و زاری

نمی دونم چیکار کنم؟ بعد از 3 هفته طلاق؟ تو خونواده ما اسمش هم میاد همه حالشون بد می شه چه برسه به انجامش اونم منی که از اول پاک زندگی کردم. من با همه اعتمادم با همه علاقم با همه وجودم به اون دختر پاسخ دادم و جلو رفتم ولی اون همه زندگی و آرزوهای منو از گرفت
    می گه توبه کردم و می خوام درست شم ولی من چجوری باید زندگیمو دست کسی بیپارم که نه تنها بهش اعتماد ندارم بلکه دیگه ازش بدم میاد

برام دعا کنید تورو خدا. دارم از درد می ترکم و به هیچکس هم نمی تونم بگم.
    دوستان عزیز واقعا تعریف موفقیت چیه ؟؟؟
    آیا درسته که بخاطر موفقیت یک نفر دیگه رو نابود کنیم
    واقعا شما دارید مشاوره درست میدید و زندگی ایشون رو میسازید یا فقط دارید زندگی ایشون رو از بین میبرید

خانم فاطمه عزیز لطفا همزاد پنداری نکنید
    شما در تاپیک های اینطوری یک توصیه ثابت و چند خطی دارید که برای همه میفرستید (از دوخت و دوز و ... شروع میشه تا ...)
    یعنی از دید شما انسان با انسان فرق نداره و نسخه شما علاج تمام بیماری ها برای تمام افراده ؟

================================
    خانم سرکش من نوشته های شما رو زیاد دنبال کردم و فهم و درکتون رو تحسین میکنم
    وجدان پاکتون رو تحسین میکنم
    امیدوارم وجدانتون همیشه همینطور پاک باشه

بازم میگم لزومی نیست اشتباهات گذشته رو مطرح کنید اما حتما خود واقعیتون باشید
    سعی نکنید برای موفقیت و سهل الوصول شدن ازدواج خودتون رو شکل دیگه ای جا بزنید

موفق باشید
    ویرایش توسط معاون کلانتر : چهارشنبه 26 شهریور 93 در ساعت 11:24

2. 3 کاربر از پست مفید معاون کلانتر تشکرکرده اند .

kamran2007 (چهارشنبه 26 شهریور 93), maryam240 (دوشنبه 19 مرداد 94), عشق آفرین (چهارشنبه 26 شهریور 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)