به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 31

Threaded View

در انتظار تایید ایمیل ثبت نام
    آخرین بازدید
    دوشنبه 19 آبان 93 [ 11:18]
    سطح
    37
    Level completed: 25%, Points required for next Level: 113
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Overdrive1000 Experience PointsTagger First Class1 year registered
    تشکرها
    153

تشکرشده 2,575 در 920 پست

Array
    یکی از مواردی که باید سرش توافق داشته باشین با خواستگارتان طرز تلقی شما از چگونگی انجام نقش همسری و مادری است. که انگار در این مورد اصلا تفاهم ندارید.
    ببین خانومی من خودم تمام خانم های خانواده و اقوامم شاغل هستند و خانواده مذهبی ای هم هستیم. اتفاقا از بچه هایمان نهایت مراقبت را می کنیم ، به کارهای خانه اهمیت بسیار زیادی می دهیم و خانه هایمان از خانه بسیاری از خانم های خانه دار تمیزتر و شیک تر است. به درس بچه ها ، به آموزش های مذهبی بچه ها و بازی و تفریح و تربیتشان نهایت اهمیت را می دهیم.
    مادر ، خواهر و خاله من در مدرسه دبیر و مدیر بودند. دو خواهر از اقوام نزدیکمان با همسرانشان همکاری می کنند و برای خودشان کار راه انداخته اند و درآمد زیادی دارند. در عین حال با وسواس زیاد به بچه هایشان می رسند . مثلا یکی شان دکتر داروخانه است و داروخانه باز کرده است. برای بچه ها طبقه پایین داروخانه یک اتاق خوب با همه امکانات بازی و خواب و آسایش فراهم کرده است و بچه هایش را به آنجا می برد و مرتب خودش یا شوهرش به بچه ها سر می زنند. بچه ها آنجا را خانه دوم خودشان می دانند و خیلی لذت می برند. در عین حال مهدکودک هم می روند و کلی آنجا برنامه های مفرح دارند.

خواهر من که بچه دار شده بود خواهر زاده ام را پیش مادر و مادربزرگ و خود من می گذاشت و وقتی از مدرسه برمی گشت می آمد کنار بچه اش. بچه هم اتفاقا به خاطر تجربه مادر و مادربزرگم بسیار خوب و سالم بزرگ شد و تربیت شد. الان یک دختر ده ساله شیطان و شاد است.
    چون کنار من که خاله اش باشم بزرگ شده خیلی با هم صمیمی هستیم و واقعا از زندگی لذت می بریم از بس که توی سر و کله من می زند در حالی که من بسیار دیده ام بچه هایی که فقط در خانه و کنار مادر بزرگ شده اند بسیار بسیار وابسته هستند و آنقدر به مادر می چسبند که فکر می کنی بهشان چسب زده اند. به محض اینکه مادر حتی به یک اتاق دیگر می رود جیغشان بلند می شود و کنار هیچ کسی بند نمی شوند. در ضمن بچه های خونگرمی نیستند و زیاد با بچه های دیگر صمیمی نمی شوند. در حالی که دختر خواهرم چون به واسطه شاغل بودن مادرش کنار ما بزرگ شده بود به هیچ عنوان نه غریبی می کرد ، نه عنق بود و نه وابسته مادرش . خیلی هم بچه خونگرمی است.

خود من مادرم شاغل بود و معلم . باور کنید من به هیچ عنوان حتی یک لحظه ، حتی یک لحظه از بچگی تا به حال آرزو نکرده ای کاش مادرم خانه دار بود.

مادرم به واسطه تحصیلات و حضور در جامعه بسیار زن آگاه و آشنا به شرایط جامعه بود و چون با دختران زیادی سر و کار داشت خیلی خوب می دانست که چطور من را که دختر آخرش بودم تربیت کند. آنقدر که مادرم از من مراقبت کرد و به درسم اهمیت داد ( هیچ وقت در درس مشکلی نداشتم؛ چون مادرم معلم بود ) من بچه های زیادی را در کلاس مدرسه می دیدم که مادرهایشان خانه دار بودند و اصلا مادرهایشان به درسشان رسیدگی نمی کردند.
    مادرم آنقدر به کارهای خانه رسیدگی می کرد و هنوز هم می کند که من کلافه می شوم و کم می آورم. مادرم از فعالیت چه در شغلش و چه در خانه لذت بسیاری می برد.

فقط همین قدر بگویم بزرگترین دلیلی که باعث شد من به سمت دوست پسر نروم همین نزدیکی با مادرم و تربیت او و آشنایی اش به شرایط جامعه و جوانها بود که به واسطه اشتغال در یک شغل مناسب به دست آورده بود.
    آنقدر از اشتغال مادر خیر و برکت به زندگی من رسیده است که حوصله تان را سر می برد. برای همین حتی یک لحظه آرزو نکردم کاش مادرم خانه دار بود.

شما آقایان واقعا از تربیت کردن بچه و خانه داری و شرایط خانم ها چه می دانید که اینقدر راحت قضاوت می کنید

می بینی انتظار عزیز این تجربه من بود که برایت گفتم. تمام عمرم به همین منوال گذشته است و الان خوشبخت هستم. انتظار عزیز شما می توانی با مردی ازدواج کنی که اینقدر سریع و بدون علم و آگاهی راجع به شرایط
    خانم ها قضاوت نکند و دید بازتری به شرایط داشته باشد. ربطی به مذهبی بودن یا نبودن ندارد. گفتم که هم پدر و هم مادرم مذهبی هستند. ربط به طرز تفکر و شرایط زندگی یک خانواده دارد. شما لازم نیست به خاطر ازدواج از یک زندگی شاد و پر تحرک و پر از تجربه محروم شوی عزیزم .

می دانی من بیشتر روی چه چیزی تاکید دارم ؟
    روی این نکته که با مردی ازدواج کنی که تو را آنقدر دارای شعور و عقل و تدبیر و درایت بداند که چنین حرف های زننده ای را مطرح نکند. آنقدر به تو اعتماد داشته باشد که بداند شما نقش خودت را به عنوان یک مادر و همسر به خوبی ایفا خواهی کرد و نیازی به آقابالاسر نداری. با مردی ازدواج کنی که خوشحالی تو را خوشحالی خودش بداند و تو را یک آدم متعصب تصور نکند که نمی توانی براساس شرایطی که داری برای زندگی ات تصمیم بگیری و به خانواده ات ضربه خواهی زد. برعکس تو را یک زن انعطاف پذیر و مدبر بداند که بهترین ها را برای شوهر و خانواده ات رقم خواهی زد .

وقتی روح دوتا آدم به هم نزدیک باشد به هم اعتماد خواهند کرد و اینقدر خشک و خشن با هم برخورد نمی کنند. حتما متوجه منظورم شدی که روی اشتغال تاکید ندارم بلکه روی طرز فکر و طرز تلقی یک مرد از شما تاکید می کنم.
    عزیزم واقعا می توانی با مردی که اینقدر برایت شرط و شروط می گذارد ، ذره ای به تو اعتماد ندارد و اصلا دنیای تو را و توانایی تو را درک نمی کند ، یک زندگی شاد داشته باشی؟ واقعا با مردی که اینگونه رفتار می کند می توانی یک حس قشنگ عشق و صمیمیت را داشته باشی و از درون قلبت بهش نزدیک باشی ؟
    خوب روی حرف هایم فکر کن و ببین ته قلبت چه می گذرد . این خیلی مهم است .

ویرایش توسط نوروزیان. : دوشنبه 10 شهریور 93 در ساعت 19:18

2. 9 کاربر از پست مفید نوروزیان. تشکرکرده اند .

asemaneabi222 (سه شنبه 11 شهریور 93), capitan (دوشنبه 10 شهریور 93), fariba s (سه شنبه 11 شهریور 93), hanie_66 (دوشنبه 10 شهریور 93), hsp70 (شنبه 15 شهریور 93), m.reza91 (دوشنبه 10 شهریور 93), فرهنگ 27 (دوشنبه 10 شهریور 93), مصباح الهدی (دوشنبه 10 شهریور 93), شیدا. (دوشنبه 10 شهریور 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)