سلام
خب پس خداروشکر شما الان اکثر مشکلاتتون براتون حل شدست و میل به تکرارش ندارید.
به نظرم مشکل اصلی افسردگی هست که موسیقی احساسی یا غمگین بهش کمک میکنه و عمل خ.ا هم در اون ریشه داره (نشونی از شه.وت در حرفاتون ندیدم.انگار فقط افسردگی عاملشه.خودتونم به این نتیجه رسیدید؟) و باز همین عمل مثل یه چرخه باعث تشدید افسردگی میشه و دوباره رو از نو
ببخشید نظر شخصیمو دادم انشاالله جناب مدیر هم نظر میدن
اما پست دادم تا چیزی رو بگم.بعد از خوندن پست جناب شهراز:
چند وقت پیش سخنرانی رو در اینترنت دیدم به نام ترک گناه یا چگونه گناه نکنیم از استاد رائفی پور که در شش شب از ماه رمضان (با شروع شب های قدر) امسال انجام شده بود.تو نباید اجازه بدی شیطان که دشمن قسم خورده ماست از برگشت به سوی خدا ناامیدت کنه.
اینکه لیاقت نداری، اینکه گناهت نابخشودست و ... از وسوسه های شیطان هست تا ی وقت برنگردی.
خودم سه جلسه و نیم گوش دادم بقیش هم فرصت کنم گوش میدم انشاالله.
علاوه بر اون که در مورد عمل خ.ا صحبت کرده بود به طور کلی حرف های مفیدی در مورد ترفندهای شیطان و راه های مقابله گفت که حواسمو بیشتر جمع کرد و برام مفید بود این قسمت هاش.
مثلا:
این که شیطان در اون دنیا میگه من به شما تسلطی نداشتم و تقصیر خودتون بود
با وجود ابلیس ضعف ما آشکارتر میشه تا ما آدمتر شیم
شیطان یکی از ترفندهاش فراموشیه ، اگر میخواید در امان باشید برنامه های مهمتونو یادداشت کنید
شیطان عقلش از انسان بیشتر نیست اما به خاطر عمر طولانیش تجربش بیشتره
و کلی نکته دیگه در مورد انواع نحوه های فریب خوردن انسان در قرآن ، اذکار و دعاهایی که موقع وسوسه بهتره بگیم
یا یه نکته مهم دیگه این که گاهی شیطان با یه کار خوب با ثواب کمتر ما رو فریب میده که وقتمونو صرفش کنیم وقتی میخواهیم کاری با ثواب بیشتر انجام بدیم
یا یه ترفند دیگش اینه گذشته و آینده ما رو میزنه / آینده یعنی اعتقاد به معاد و گذشته یعنی مثلا این داستان آدم و حوا دروغه و ما از نسل میمون ها بودیم و ...
شیطان گاهی هدف ما رو به یه هدف واهی تغییر میده و عمری رو برای کارهای بیهوده تلف میکنیم که به درد آخرتمون نخورده
شیطان گفته من 5 دسته آدمو نمیتونم فریب بدم (اینو تو شب سوم سخنرانیش گفته)
روش های ترک یا دوری یا پیشگیری از گناهان عمدی و غیرعمدی رو هم میگه
تا اون جایی که گوش دادم این نکات و نکات دیگرو مفصل گفت.دید خودم رو خیلی باز کرد.به همه از جمله شما توصیه میکنم گوش دادنشو اگه فرصت داشتید (شش شب سخنرانی هر شب حدود 1 ساعت)
خب اینایی که گفتم در مورد شما نبود و کلی گفتم برای هر کی این پستو خوند با محتوای سخنرانی آشنا بشه اما قسمتی که مربوط به شماست رو از تو سخنرانی پیدا کردم
شب دوم دقیقه 34 و ثانیه 35
متنش حدودا اینه:
استلزال (متزلزل کردن) یکی از تکنیک های شیطان هست که در آیه 155 سوره آل عمران اومده
شیطون متزلزلتون میکنه تصمیم های خوبی که میگیری میگه نه نمیتونیم ما نه اصلا از پسش بر نمیایم
یه جا گولت میزنه میگه نه میتونی برو جلو
یه جا هم میخوای کار درست انجام بدی میگه نه تو نمیتونی
میخوای یه گناهو ترک کنی یه گناهی که بهش عادت داشتی میگه نه تو نمیتونی
ما نمی توانیم شعار شیطانه
ما می توانیم شعار خداست
هیچ بن بستی برای مومن وجود نداره
و از این مهمتر (در اصل دنبال اون میگشتم پیدا نکردم به جاش این که بالاتر گفتمو پیدا کردم) همین صحبت جناب شهراز بود که نمیدونم شاید تو سخنرانی دیگه ای شنیدم (ولی احتمال میدادم تو همین باشه)این که
وقتی میای توبه کنی شیطان میاد تو ذهنت و میگه تو دیگه غرق گناهی دیگه چه توبه ای؟ فکر کردی خدا میبخشه با این همه کار؟ پس ادامه بده ...
بعد که فریب خوردی شیطان باز قهقهه میزنه
واسه همین میگن ناامیدی از بخشش خدا گناه کبیرست و خدا اون همه آیه گفته که میبخشه
لینک های دانلودش این جا هست شش شب با دو کیفیت متوسط و بالا که خب اگه سرعتتون کمه همون متوسطشو خودم گرفتم خوبه.
فقط اینکه فرموده بودید دینم رو به اسلام تغییر دادم.من نمیدونم چه مدت گذشته فکر کنم چند سال شده با توجه به صحبتاتون.نمیدونم چقدر با اسلام و مباحثش آشنایید و همین طور با مذهب تشیع.احتمالا به واسطه زندگی تو ایران از قبل هم آشنایی داشتید مثلا با امام حسین (ع) و ...
بهرحال این سخنرانی توسط یه فرد محقق مذهبی انجام شده.بر اساس قرآن و ... هست و به درد همه از جمله شما میخوره فقط اگر حس کردید هنوز خیلی با این حد از اعتقادات عجین نشدید پس نزنید و ادامه بدید چون محتوا و مفهومش برای هر عقیده ای مناسبه.
(خودم خیلی با بعضی تیکه هایی که تو صحبتاش میندازه یا شوخی هایی که خندم نمیگیره مخالفم ولی خب بالاخره تو حرفاش نشونه از قرآن و ... میده و این سخنرانیش برام مفید بود)
احتمالا مثل من میبینید که ئه چه جاهایی حواسمون نبوده مثلا فکر میکردیم کار درست کردیم در حالی که شیطان داشته ما رو به یه کار کوچیک درست مشغول میکرده تا از بزرگتره جا بمونیم
یا اصلا هدف مهمی برای زندگی نداشتیم؟!
خلاصه اگر وقت داشتید شاید براتون مفید باشه
راستی خداروشکر که گفتید خواستگارای خوبی دارید (البته با دقت انتخاب کنید لطفا).انگار خدا فرصت زندگی تازه بهتون داده؟ البته قبلش خودتونو ببخشید و با خودتون کنار بیاید

علاقه مندی ها (Bookmarks)