اولن برای من رابطه ****مثل اس ام اس بازی نیست چون من حتی تا حالا با کسی اس ام اس بازیم نکردم (خدا رو شکر خدا رو شکر که هیچ وقت گول هیچ مردی رو نخوردم )
ولی خوب شما میگین ایشون برن به خاستگارشون بگن من قبلا با یه نفر رابطه داشتم ولی باکرم!نه واقعا بگه !
وقتی بگه چی میشه ؟
بعدم شما که یه آقایین مگه به کسی که میرین خاستگاریش میگین من قبلا رابطه **** داشتم نه آقا ابدا نمیگین بعدم به خودتون میگین من مردم من فرق دارم با یه خانوم!
من یه دوستی داشتم که برای یه مدت با یه نفر صیغه محرمیت خوند که مثلا اینا یه ماه باهم رفت و آمد کنن بعد عقد کنند ، این صیغه چهار سال طول کشید و بعد چهار سال ازدواجشون منتفی شد !(البته به جز پدر مادر دختر و پدر مادر پسر هیچ کس از این نامزدی خبر نداشت و این دختر خانوم میتونست پنهان کاری کنه ضمن اینکه به دلیل مسافت طولانی بین شهر ایشو ن و نامزدشون رابطه ای هم باهاشون نداشتن)
بعد از یه سال ایشون یه خاستگار داشتن که خوب تا مرحله آشنایی پیش رفتن و ایشون به اون آقا گفتن البته اون آقا خودشون هم قبلا رابطه داشته بودن ولی به ایشون گفته بودن من نمیتونم با این قضیه کنار بیام و باز ازدواجش به هم خورد ، به خاطر این میگم نباید بگن چون آقایون همه جا برای خودشون حق قائل میشن ! (متاسفانه )

علاقه مندی ها (Bookmarks)