نقل قول نوشته اصلی توسط omid65 نمایش پست ها
قرار نشده که هر خواستگاری ایی به ازدواج بیانجامه .
ایشون در هر صورت با شما ارتباط نداشتند ، در این مدت .

ورود شما به فکر حلالیت خواستن ، دو حالت پیش میاره .
1- ایشون فراموش کرده اند ، پس ورود شما برای به اصطلاح حلالیت خواستن آرامش ایشون رو به هم خواهد زد . آرامشی که احتمالا شاید به سختی بدست آورده اند و شاید هم حتی به راحتی شما رو فرمواش کرده اند.

2- ایشون فراموش نکرده اند ، پس شما باعث میشید که اون رو اذیت کنید ضمن اینکه در این مدت چیزی عوض نشده که ادامه ایی برای رابطه وجود داشته باشه و ورود دوباره شما برای حلالیت خواستن کار رو خراب میکنه .

پس توصیه نمیشه.

ضمن اینکه بحث حلالیت خواستن احتمالاً نیست باید ببینی واقعا چیه که میخوای دوبازه به سمتش برگردی .
یکطرفه قطع کردن ، رو من نفهمیدم ، آیا ازش خداحافظی کردی و براش آرزوی خوشبختی و موفقیت کردی ؟ یا دیگه تلفن هاش رو جواب ندادیی؟

ضمن اینکه آشنایی براساس نت ، اصلا امکان پذیر نیست

- - - Updated - - -

راستی من میگم شاید اونجور که شما فکر می کنید موضوع حاد نبوده که بخواید حلالیت بخواهید ، البته این موضوع برای ما پنهان مونده و ما اطلاع نداریم که اگر بیشتر توضیح بدی مشخص میشه که رفتارت مناسب برای اتمام یک رابطه ازدواج بوده یا نه .
سلام
فقط ارتباط نت نبود دو بار هم ايشونو ديدم ولي متوجه شدم كه چيزي كه ميخواستم نيست، اين اولين ارتباط من با جنس مخالف بود يا نميدونم حماقت من باعث شدم شديد وابسته ايشون بشم و ايشونم همينطور ، نميدونستم چكار كنم، از يكي راهنمايي خواستم و بهم گفت كه بايد سريع قطع رابطه كني ولي من حماقت كردم و كلا بدون دليل كلا جواب ندادم، نميدونم چرا اينطور رفتار كردم، بعدش بدجوري ناراحت بودم ولي روم نميشد بهشون پيام بدم و اصل ماجرا را بگم، از اون موقع تا الان همش درگيرم با اينكه نامردي كردم و دل ايشونو شكوندم، ميدونم كه شكستن دل كسي چه گناه بزرگيه و ميترسم ايشون منو نبخشيده باشه ، ميخوام يجوري ازشون حلاليت بخوام ولي ميترسم باعث ناراحتي بيشترشون بشم.