سلام
به نظر من این جمله ی شما "یه وسواسی رو تو من ایجاد کرده که حتما باید با کسی که مثل خودم تو همچین شرایطی درس خونده و زندگی کرده ازدواج کنم" میتونه درست باشه.
چون شمایی که دائما در حال درس خوندن بودید و خواهید بود خیلی وقت برای تفریح و غیره نخواهید گذاشت و معمولا افرادی که تو این جور دانشگاه ها درس میخونن عادت دارن همه چیز رو برنامه باشه ولی برای کسانی مثل اون آقا که تو یه دانشگاه عادی درس خوندم خیلی آدم با برنامه ای نیستم و خیلی هم برای درسم زحمت نکشیدم.
شما چون روی درس خوندن وقت زیاد میزارید و این آقا فکر نکنم اینطوری باشه دچار مشکل خواهید شد.
من یکی از دوستانم خواستگاری داشت که توی بهترین دانشگاه درس خونده بود و همیشه هم شاگرد اول بود دوستم این آدم را رد کرد چرا؟
دلیلش هم این بود که نمیتونه با آدمی که همش تو درس بوده زندگی کنه زیرا دوست من هم مثل خواستگار شما در یک دانشگاه معمولی بوده و آدم درس خونی نبود. منم با دوستم موافق بودم.
ولی خوب اگر فکر میکنید گزینه ای به غیر این آقا پیدا نخواهید کرد و این آدم شما را در مورد اینکه زیاد برای درس وقت میذارید در زندگی آینده میتونه درک کنه میشه روش حساب کرد.