با سلام
پرهام گرامی
بعضی ها اعتقاد دارند جواب خوبی، بدی هست.
بعضی ها هم اعتقاد دارند جواب خوبی ، خوبی هست.
شاید تعجب کنید و بگویید چه کسی می تواند اعتقاد داشته باشد جواب خوبی بدی و خیانت هست؟!
جواب اینست که هر کس که فقط به لذت و خوشی خود فکر کنید و دیگران و زندگی دیگران برایشان مهم نباشد، آنگاه هر خوبی را با بدی می توانند جواب دهند.
تو باید با خودت خلوت کنی
با خودت حرف بزنی
ببینی جزء کدام دسته از آدمهای بالا هستی.
می توانی شرایط زن دادشت را در نظر نگیری، خواست و زندگی آنها برایت مهم نباشد.
می توانی فقط به فکر خودت و لذتت و راحتی ات باشی.
و همه خوبی های زن دادشت را بی خیال بشوی و خواست آنها برایت مهم نباشد و فقط دنبال خوشی فعلی خودت باشی.
اگر اینطور بودی جزء دسته اول هستی که نتیجه خوبی کردن را بدی می دانی.
اما اگر فکر کردی و گفتی با اینکه آنها مسئولیتی در قبال من به این شکل نداشتند. اما کار پدرانه و مادرانه کردند. از لذت خود گذشتند و برای من رنج کشیدند.
حالا باید نتیجه قدردانی من را ببینند. ببینند که بذری که مواظبت کردند ، بدون آفت رشد کرده و آماده شکوفایی هست.
جنینی که در این مدت حمل کردند، اکنون آماده تولد و استقلال هست.
نباید این رنج را با خودخواهی، لذت جویی و فراز از مسئولیت بر تن آنها دائمی کنم. نباید خستگی را بر زندگیشان مستمر کنم.
باید نتیجه کارشان را با به نتیجه رسیدن زندگی من ببینند.
سعی کن بالغانه و مسئولانه تصمیم بگیری.
چسبندگی و وابستگی برای کودکان به هنگام رفتن کلاس اول هست. که لذت درخانه ماندن را بر کسب علم مقدم می دارند. لیکن تو اکنون جوان رشیدی هستی که خودت باید همسری را تیمار داری کنی. باید دست نوازش را بر سر فرزندانت بکشی.
گیرندگی تو به اتمام رسیده است. وقت آنست که از سایه تو خانواده ای برخوردار شود.
حالا تو خود باید نقش مهربانی زن دادشت را برای همسرت و فرزندانت بازی کنی.
تو حالا نیازمند بودی، ولی حالا با سرمایه جوانی و تدبر می توانی خودت نیاز همسر و فرزندانت را کم کم برآورده سازی.
مرد باش. دست به کمر بزن.
و ارتباطت را به تدریج با زن دادشت کم کن. بگذار خلوتشان بیشتر شود و شما آماده تولد گردی
===========
پاورقی: البته یک اشتباهی مربوط به زن دادشت می شود که من اینجا عمدا صرفنظر کردم. و آن اینست که توجه نکردند که شما چقدر جنبه محبت را داری. لذا با محبت بیجا و زیادی ، شما وابسته شدی. که باید خودت سریعا این مسئله را حل و فصل کنی.

علاقه مندی ها (Bookmarks)