به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 14

Hybrid View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    دوشنبه 02 تیر 93 [ 17:09]
    سطح
    1
    Level completed: 60%, Points required for next Level: 20
    Overall activity: 0%
    تشکرها
    8

تشکرشده 2 در 2 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط فدایی یار نمایش پست ها
    دوست من ضمن تمام عرض احترامی که برای شما دارم دیدگاه ادما راجب سایر ادم ها خیلی مهم هست..شما برای اون خانم در حد همون تکنسین بودید و نه بیش تر و نه کم تر ایشون نمیتونسنتد شما رو به عنوان همسر حتی تصور کنند میخواد تحصیلی باشه شغلی باشه و هر چی مطمئن باشید ایشون نه استرس گرفتشون نه هیچی ایشون جوابشون منفی بوده این که واقعا کسی توی زندگیشون بوده یا نبوده اصلا مهم نیست ایشون این طوری بهانه اوردند محترمانه شما ناراحت نشیدبیش از این غرورو و احساساتتون رو درگیر نکنید.قسمتتون رو انشالله در جایی دیگه پیدا کنید.وقرار نیست کار خاصی بکنید اون خانم هم دیگه بعید میدونم بیاد بای کاراش سمت شما و دیگه همه چی رو تموم شده فرض کنید.غیر این هر کاری بکنید پشیمون میشید.
    ممنون از پاسختون اما ميشه بفرمايين چطور اينقدر مطمئن هستين که ايشون محترمانه منو رد کردن و پای کس ديگه ای هم در کار نيس؟! لطفا اين احتمال رو هم بدين که ايشون واقعا کسی رو تو زندگيشون دارن و واقعيت رو گفتن و ديگه نيازی به محترمانه دک کردن من نداشتن! ماشالا همه چی رو هم که چشم بسته تموم شده قلمداد کردين!

2. کاربر روبرو از پست مفید S@JJ@D تشکرکرده است .

فدایی یار (یکشنبه 01 تیر 93)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    پنجشنبه 14 تیر 97 [ 22:56]
    سطح
    74
    Level completed: 72%, Points required for next Level: 115
    Overall activity: 2.0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    2,154

تشکرشده 1,301 در 451 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط S@JJ@D نمایش پست ها
    ممنون از پاسختون اما ميشه بفرمايين چطور اينقدر مطمئن هستين که ايشون محترمانه منو رد کردن و پای کس ديگه ای هم در کار نيس؟! لطفا اين احتمال رو هم بدين که ايشون واقعا کسی رو تو زندگيشون دارن و واقعيت رو گفتن و ديگه نيازی به محترمانه دک کردن من نداشتن! ماشالا همه چی رو هم که چشم بسته تموم شده قلمداد کردين!
    خواهش میکنم.
    دوست عزیز من تجربشو داشتم که دارم به شما میگم.

من در تکمیل پست قبلم بگم حالتی رو در نظر گرفتم که شما امیدوار بهش بودید..ببنید اگه واقعا کسی توی زندگی ایشون باشه که اصلا این قدر واضح هست باید چیکار کنید نیازی به گفتن نیست

من حالتی رو گفتم که حتی ایشون کسی واقعا توی زندگیش نباشه(چون شما به این مورد امیدوار هستید و خواستم این امید واهی رو ازتون دور کنم) در این حالت چون هیچ بهانه ای بهتر پیدا نکرده این طوری شما رو رد کردند..
    من از روی دوست داشتن این طوری به شما گفتم تا بهتون بر بخوره و دیگه یه لحظه هم به اون خانم فکر نکنید..من نمیدونم چه تصمیمی می گیرید انشالله هر چی صلاحه رو بگیرید..ولی مطمئن هستم مثل روشنایی روز اخرش به این نتیجه می رسید یا واقعا ایشون کسی رو دارند یا اگه هم نداشته باشند هیچ تمایلی به شما ندارند..

شاید شما با خودت بگی حتی اگه حالت دوم باشه خودتونو بهش نشون میدید و اثبات میکنید بلکم شاید نظرش عوش شه و.. ولی دوست من این قدر دختر خوب زیاد هست دختر هایی که بشه عاشقشون شد...سعی کن سمت دختری که رفتی اگه از اول خواست این قدر طاقچه بالا بزاره و .. باید یه عمر شما کوتاه بیای ...شما مردی باید با دختری ازدواج کنی که از خداش باشه با شما وصلت کنه یعنی این غریزه زن و مرد هست..مرد دوست داره زنی داشته باشه که اونو پایین تر از مردش بدونه ..و اتفاقا خانم ها هم دوست دارند همسری داشته باشند که اونو بالاتر از خودشون ببینند...

ضمنا دختر های دانشجو مخصوصا هر چی ترم های پایین تر هستند مخصوصا اگه مثل این خانم که شما گفتید از چهره ی خوبی برخوردار باشند خیلی خواستگار دارند و فکر میکنند حالا لیسانس بگیرند بعدش فوق قراره چه اتفاق خاصی بیفته و باید یه مرد همه چی تموم بیاد خواستگاریشون هر چند همونا اگه تا ارشد ازدواج نکنند خیلی هاشون به مورد های پایین تری مجبور میشند ازدواج کنند..

شما هم به نظرم تکلیفت مشخصه..من امروز حرفامو براتون نوشتم..امیدوارم قبول کنید..و اگه قبول نکردید روزی میرسه میگید کاش همین کاری که من گفتم رو می کردید..

بازم انشالله هر تصمیمی به صلاح هست رو بگیرید...

شما الان دنبال یه سو سو امید هستید مثلا توی دلتون میگید شاید این حرفو زده بببینه من چقدر برای رسیدن بهش تلاش میکنم یا شاید دستپاچه شده اینو گفته و دنبال یه روزنه امید هستید با حرف یکی از دوستان تا شاید دوباره برید سمت اون خانم ولی من میگم برای این خانم هیچ امیدی نیست

شما میتونی برید خواستگاری دختر های دیگه از هر روزی که بخواید ..حیفه فکر واحساساتتون رو این طوری خرج کنید برای کسی که یه لحظه هم به شما فکر نمیکنه.

4. 2 کاربر از پست مفید فدایی یار تشکرکرده اند .

S@JJ@D (یکشنبه 01 تیر 93), فرهنگ 27 (یکشنبه 01 تیر 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)