ببینید آقای محترم دختر وقتی بخواهد ثابت قدمی خواستگارش را امتحان کند یا به قول شما ناز کند یک بهانه خنثی و بدون بار ارزشی می آورد. مثلا می گه من دارم ادامه تحصیل می دم ، یا می گه من فعلا قصد ازدواج ندارم و آمادگی ندارم و بهانه هایی از این دست. البته همیشه این طور نیست که اینها بهانه باشد و خیلی وقت ها واقعیت است.
اما اگر کسی هم بخواهد کلاس بگذاره برای خواستگارش یک همچین بهانه هایی می آورد.
- - - Updated - - -
اما هیچ دختری نمی یاد یک حرفی بزند که جنبه ناموسی داشته باشد.
وقتی می گه کسی توی زندگی من هست یعنی یا صیغه کسی هست یا شیرینی خورده است یا نشان کرده است و چیزهایی از این دست که معنای همه اش این است من ناموس کسی هستم و در آستانه تاهل هستم. هیچ کس نمی یاد چنین چیزی بگوید. چون اگر واقعا چنین باشد و ناموس کسی باشد ، خواستگار دیگر از نظر عرف جامعه ما حق پافشاری ندارد و حتی نباید دیگر به آن دختر نگاه کند. پس وقتی خانم چنین چیزی به شما گفته است معنی اش این است که دیگر به او فکر نکنید. شما دو حالت را در ذهن خودت تصور کرده ای :
1- واقعا نامزد دارد
2- بهانه می آورد
- - - Updated - - -
اگر احتمال حالت اول زیاد باشد که تکلیف شما معلوم است. اگر هم احتمال می دهید که این حرف را برای این زده که شما را از سر خودش باز کند باید بدانید که کسی چنین حرفی زده است ( با توجه به توضیحاتی که دادم ) هیچ تمایلی به شما ندارد و برای شما ناز نمی کند. او واقعا شما را مناسب خودش نمی داند برای همین حرفی زده است که جای هیچ بحثی در آن نباشد.
یک توصیه هم به شما می کنم : تا وقتی دختری را به عقد دائم خود درنیاروده اید به هیچ وجه به او دلبسته نشوید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)