به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 42

Threaded View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 06 تیر 93 [ 06:00]
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    2,312

تشکرشده 1,508 در 444 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط Dreams end نمایش پست ها
    تو اون سایت ایرانی های زیادی هم عضو بودند،منم همین کار رو کردم تا اینکه سایت بهم پیغام داد دو نفر با شرایط دلخواه شما تو سایت عضو شدند هی پیغام بهش میدادم و اسرار میکردم تا اینکه روانشناسم تو یاهو مسنجر انلاین شد و بهم گفت الکی خودت رو نابود نکن این یه تست رفتار عاشقانه بود ....
    سلام صبح بخیر. ببخشید من چیزهایی که میخوام بگم کمی حاشیه ای هست ولی خب برام سوال شد. این آقا از کجا فهمید که تو داری چکار میکنی؟ یعنی اون سایت با همه کاربراش برای این بوده که شما بری اونجا تست بدی؟ همه رو خودش الکی درست کرده بوده؟

من از خدا دختر سالم رو خواسته بودم نه یه دختر طلاق گرفته
    حرف زشت؟! البته شاید منظورت این بوده که مثل خودت مجرد باشه و تجربه زندگی مشترک نداشته باشه که تفکراتش بهم ریخته باشه و نتونه اونجور که باید و درسته و از لحاظ روانی و انسانی سالم هست بهت عشقی رو بده که تو خودت همینکارو براش خواهی کرد. ولی یه چیزی هست اینکه شما هم یکبار ازدواج کردی و طلاق گرفتی. شما الان یک پسر مجرد و سالم از لحاظ روانی نیستی. فقط باید بررسی کرد که از این ازدواج ایشون بیشتر ضربه خورده و بهم ریخته یا شما بعد از این تجربه عاشقی بیشتر بهم ریختی و درب و داغون شدی.

اقای هانسوین بهم گفتند ازدواج تو با یه دختر طلاق گرفته که قبلا عشق تو بوده کاملا اشتباه هست و در اینده میتونه اثرات بدی رو روی روحیه تو بذاره،ایشون میگفت تو از اینکه دختره بهت جواب رد داده ناراحت نیستی بلکه خوشت هم اومده اما اون دختر الان دیگه مثل ثابق نیست ایشون میگفت دختر ها بعد از یه شکست در ازدواج دومشون زیاد اهل ناز و عشوه نمی شن و سعی میکنن تا جایی که میتونن ناز نکنن و این مخالف خواسته درونی توست
    قبل از هر چیزی باید بگم ایشون یکی از بزرگترین روانشناسان کشور برتیش هست و خیلی هم معروف هستند .
    یک سوال دیگه برام پیش اومد که شما املای فارسیت خیلی ایراد داره ولی گویا انگلیسیت باید خیلی قوی باشه. چون با این جناب هانسوین داری صحبت های روانشناسی و تخصصی انجام میدی. البته فکر کنم توی همین پروسه روانشناسی پیشرفت کردی و انگلیسیت رشد کرده. چون جدیدن اسمت رو هم عوض کردی، خارجکی برای خودت انتخاب کردی.

هزینه جلساتی که باهاش داری رو چطور پرداخت میکنی؟ چقدر هست هزینه هاش؟

بله درسته قرار بود من دو هفته تمرکز کنم و دختر مورد علاقه ام رو برای ابد فراموش کنم اما این روانشناس یه کاری کرد که دیگه احساس میکنم هیچ حسی بهش ندارم،
    این جمله آخرت از همه بهتر بود. تبریک میگم. پس بالاخره موفق شدی. من فکر میکردم هنوز گرفتارش هستی ولی عاقلانه ندیدی که بری سمتش. پس کلن ازش رها شدی.

2. 5 کاربر از پست مفید toojih تشکرکرده اند .

m.reza91 (جمعه 23 خرداد 93), meinoush (جمعه 23 خرداد 93), saraamini (چهارشنبه 28 خرداد 93), واحد (دوشنبه 26 خرداد 93), شیدا. (جمعه 23 خرداد 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)