به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 15

Threaded View

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 15 مهر 04 [ 23:45]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 4.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteranSocial25000 Experience Points
    تشکرها
    3,307

تشکرشده 2,402 در 566 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط سرافراز نمایش پست ها
    اول بگذار مساله ای رو برات روشن کنم. آیا تو همه چیزهایی که امروز دوست داری و برات ملاک شده از اول تولدت دوست داشتی؟ مثلا وقتی پنج سالت بود و ازت می پرسیدند چجور مردی خوشت میاد، میگفتی مردی که نماز صبحش قضا نشه؟؟ نه! ملاکها و معیارهای ما طی گذران زندگی و با کسب تجربه بدست میاد. ذهن، ناخودآگاه چیزهایی رو می پسنده که باهاشون راحتتره و خاطره خوشی از اونها داره. پس ملاکها نسبی هستند و می تونند در گذر زمان تغییر کنند. برات پیش نیومده بری خرید و دنبال یه کفش خاصی بگردی اما توی مدلهای جدید کفش یهو چیزی رو ببینی که فکرشم نمی کردی و خوشت بیاد؟ یا پای کسی ببینی و احساس کنی قشنگه و بخریش؟
    اینهارو گفتم که درک کنی معیارهای ما الزاما انقدر سفت و سخت و تغییرناپذیر نیستند. شاید همسر شما قبلا دیدگاه دیگه ای به زندگی داشته اما الان متفاوت شده باشه و منظور من از داشتن اعتماد بنفس همینجا خودشو نشون می ده. اگر زندگی با خانم مومن و متشخصی مثل شما تبدیل به خاطره خوشی برای همسرت بشه که اون باهاش احساس راحتی کنه کم کم معیارهای جدید دوست داشتن و علاقه جایگزین قبلی میشه. عکسش هم درسته. شما انقدر قضیه دخترخاله رو بزرگ می کنید و سر این قضیه باهاش جنگ و دعوا راه می اندازید که همسر شما حسرت روزهای بیخیالی بودن با دخترخاله رو خواهد خورد. پس خیلی مهمه که محیط خونتون امن و راحت و پر از عشق و آرامش باشه. مهمه که همسر شما متوجه بشه با وجود داشتن خط قرمزهاتون، در مقابل خطاهاش هم هشیارید و هم بزرگوارانه رفتار می کنید.
    مساله اعتماد بنفس در اکثر زنان ایرانی مشکل حادی هست چون یک زن ایرانی یاد گرفته با ازدواج همه چیزش رو وقف همسر و بچه ها کنه. اما از نظر من زن هم یک انسان هست و در هیچ مرحله ای دست از خودسازی نباید برداره. شما باید هر روز تلاش کنی احساس بهتری نسبت به خودت، دنیا و آدمهای اطرافت و زندگی داشته باشی و این بدست نمیاد مگر با تغییر نگرش نسبت به زندگی، رها کردن مسائل پوچ و پیش پا افتاده و بزرگتر و مثبت تر فکر کردن. ناخودآگاه وقتی از نشاط و شادی درونی برخوردار میشی وجودت پر و لبریز میشه و یک حس اطمینان وجودت رو فرا می گیره که دیگه احساساتت رو وابسته به شخص یا موقعیت نمی کنه.
    باید تلاش کنی از لحاظ مثبت نگری، تفریحات زندگی، مطالعه و حتی شرکت در سمینارهای خودسازی، به خود واقعی دست پیدا کنی و احساس ارزش کنی. هر فعالیتت رو مقدس و باارزش بدونی و حتی موقع شستن ظرفها هم احساس کنی چقدر خانم باکلاسی هستی!
    گفتگو با همسرت رو زیاد کن. خودخوری رو کم کن، از هر کاهی کوه نساز. مثل یک دوست با همسرت برخورد کن و مواردی که ناراحتت می کنه خیلی آروم باهاش مطرح کن انگار داری درددل می کنی. بگذار احساس کنه اون تکیه گاه توئه. مشکلاتتون رو از مشکل اون، به مشکلتون تبدیل کن.
    در مورد رابطه جنسی معمولا شرم و حیای زن ایرانی مانع از ایجاد تنوع در رابطه میشه. اطلاعاتت رو در این زمینه بالا ببر و حتی از همسرت بخواه در این زمینه منبع بهت معرفی کنه. بهش بگو دلت می خواد شبهای شورانگیزی رو باهاش تجربه کنی و این قضیه خیلی برات مهمه که عامل اصلی لذت همسرت باشی.
    گفتگو کن. شیوه درست حرف زدن رو با همسرت پیاده کن. همیشه یادت باشه همسرت رو قبل ازینکه همسرت ببینی دوست صمیمی خودت ببین.
    ---
    یک مورد از دخترخاله به ذهنم رسید که شاید درست باشه. احتمال داره همسرت امیدوار باشه با ادامه ارتباط با دخترخاله دعوتنامه ای یا چیزی ازش دریافت کنه که بتونه به آمریکا بره. شاید اصلا خواستگاریش از دخترخاله هم همین هدف رو داشته. شاید اصلا مساله علاقه این وسط مطرح نبوده.
    زندگیتو مدیریت کن. علایق واقعی همسرت رو بشناس و بهش کمک کنن بهشون برسه. در مورد زندگی توی آمریکا و اینکه چقدر این براش هدف بوده باهاش صحبت کن. شاید اصلا قضیه کاملا متفاوت از اون چیزی بوده که فکر میکردی.
    سلام سرافراز عزیز.
    خیلی حرفات جالب بود. تا حالا ازین نظر به ملاک ها نگاه نکرده بودم. مخصوصا در قبال شخصی مثل همسر من که هرونچه باعث راحتی و شادیش بشه بهش علاقه منده خیلی صدق میکنه. من غیر از همون شب و در همون حدی که براتون گفتم دیگه اصلا راجع به دختر خالش حرفی نزدم. اما در درون روی این موضوع حساس شدم و وقتی مثلا بقیه یا همسرم دارن درباره راهای رفتن به آمریکا حرف میزنن (فهمیدم همسرم برای رفتن حتی لاتاری شرکت میکرده که شاید برنده بشه و بتونه یک بار بره!) من سریعا همین موضوع دختر خاله میاد جلو چشمم.

اینکه فرمودین شاید به دلیل امید به دعواتنامه باشه این علاقه، منم انتظار داشتم یک چیزی شبیه این از همسرم بشنوم یا بگه قبلا برام یک سری مسائل کم اهمیتر بوده اما همسرم اینارو بهم نگفت و فقط میگفت من قبلا عاشقش بودم اما از همون خواستگاری به تو علاقه مند شدم. هیچی نمیگفت از ملاک هاش و حتی گفت من قبل ازدواج اصلا برام حجابو این چیزا اهمیتی نداشته و مهم نجابت بوده (گفتم تعریف نجابت از نظر تو چیه؟ گفت با مردای نامحرم شوخی بد نکنن. گفتم پس شوخی و راحتی با مردا اشکال نداره مگر اینکه شوخیش بی ادبی باشه؟ گفت آره!!!! گفتم که فکر کنم اغلب دختران نرمال همینطورن و همه پس نجیبن اینکه ملاک خاصی نبود و حرفمو رد نکرد.خلاصه من فهمیدم دنبال این نباشم که چه چیز ارزشمندی از نظر همسرم دارم چون راه به جایی نمیبرم و همسرم میگه من از زندگیم راضیم ولی نمیتونه دلیل خیلی روشنی بیاره)
    که تو داشتی حالا از شانس من تو حجاب هم داری که این برای من بدی یا خوبی حساب نمیشه اما یک حسنه که برای من البته ملاک نبوده اما الان راضیم!

اما اینها با گذشت زمان و دیگه چیزی ندیدن از همسرم این موضوع شاید کمرنگ بشه اما کمکم کنین بتونم دوست همسرم باشم.
    همونطور که گفتم برام بگه مثلا فلان همکارش خانمه و باید باهم فلان کارو انجام بدن... منظورم اینه کتمان نکنه کارهایی که مرتبظ با خانم هاست. همسر من حتی شماره خانم های همکارشو تو گوشیش ذخیره نمیکنه . من واقعا اصلا رفتارای بدی در قبال روابط کاریش نداشتم که اونقدر مخفیکار شده. مثلا نمیدونم خاطرتون هست که ما اتفاقی در یک گروه کوهنوردی عضو شدیم که منشی همسرم هم اونجا بودو این دو خیلی باهم صمیمانه حرف میزدنو واقعا انگار دو تا دوست که چند وقت همو ندیدن به هم رسیده باشن! من فقط ناراحت شدم حتی بعدش هم مواظب بودم نپرسم فلانی چیکار میکنه سر کار و حتی سعی میکردم طبیعی خودمو جلوه بدمو حالشو میپرسیدم و همسرم یهو یه چیز عجیب میگفت که مثلا اره خوبه طفلکی چند روز گازشون قطع شده .... و من شاخ درمیاوردم که اینهارو تو از کجا باید بدونی! ولی به رو نمیاوردم. حتی پدرم هم که همراهمون بود ناراحت شد که هیچ دلیلی نداره کسی با منشیش اینطوری حرف بزنه. اما همسرم بعد اون دیگه هیچ چیزی از منشیش برام نمیگه . البته قبلش هم در همین حد که منشیمون خانمه و اینا گفته بود.

به نظرتون چیکار کنم؟ اصلا این انتظار من معقوله که همسرم همونطور که ممکنه از یک همکار مردش برام بگه از خانم ها هم بگه و اگر کاری داره جلوی من تماس بگیره و مخفیانه نگیره؟ چیکار هایی باید بکنم تا همسرم همون که واقعا هست باشه و جلوی من مراعات روابطش با خانم هارو نکنه.

(حتی روز های آخری که دخترخالش ایران بود همسرم رفتارش از روزای اول عوض شده بودو بیشتر مراعات میکرد. حتی دختر خالش اومد جلو دستشو بذاره رو شونه شوهرم داشت باهاش حرف میزد، سریع رفت عقب حتی یه جور خیلی تند که حس کردم دختر خالش جا خورد. این تغییر اگر واقعی باشه که خوبه اما اگر مثل جریان منشیش فقط جلو من باشه واقعا بده)
    ویرایش توسط شمیم الزهرا : دوشنبه 19 خرداد 93 در ساعت 10:47

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)