به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 27

Threaded View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    شنبه 17 خرداد 93 [ 19:50]
    سطح
    1
    Level completed: 78%, Points required for next Level: 11
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class
    تشکرها
    8

تشکرشده 3 در 2 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط khaleghezey نمایش پست ها
    بانو تنهایی

میدونم در برابر حرفم احتمال زیاد جبهه گیر یمیکنید که طبیعیه ولی شما جای آبجی کوچیکمی و وقتی تشریف میارید و تیو سایت همدردی مشکلاتان را مطرح میکنید وظیفه داریم تا مسیر درست را برای شما مشخص کنیم هرچند که می دانیم برای شما سخته طی کردن این مسیر

داری احساسی تصمیم میگیرید بانو ایشون یکبار ازدواج کرده و جدا شده دلیل طلاقشون چی بود از زبان خودشان تنها بشنوید نه بلکه باید از زبان خانومی که ازشون جدا شده بشنویم و علت اینکه هنوزم به ایشون تمایل داره چیه؟

خیلی جالبه اول شما را وابسته کرده بعدش گفته یکبار ازدواج کرده و جدا شده این رسم مردونگیه؟چرا از اول نگفت که شما منطقی تصمیم بگیرید نه اینکه احساساتی بشید.

منفی بخوام نگاه کنم شاید ایشون شما راب رای تسکین دردی که از ازدواج قبلیشون داشتن انتخاب کردن تا اینجوری آروم بشن.

والله قسم اگه حرفی میزنیم به شما بخاطر خوبی خود شماست کسی بد شما را نمیخواهد خود منم توی موقعیتی که شما داشتید تا حدودی زیادی شبیه شما بوده قرار داشتم نهایتش 2سال از عمرم به باد فنا رفت.
    مقالات بالا را کامل بخوان داستان یا فیلم و فیلم نامه نیست زندگی واقعی آدمهایی که مشکلاتشان را در تالار همدردی مطرح کردند.
    ایشون 29سالشه بچه نیست خودش میتواند برای خودش تصمیم گیری بکنه

خیلی متشکرم از شما. علت طلاق اینطور که گفتن خانواده دختر بودن که خیلی دخالت می کردن و خودشون با هم هیچ مشکلی نداشتن و هنوز هم بهش علاقه داره. بنده خدا همون اوایل گفتن که ازدواج کردن و جدا شدن. برای تسکین؟ نمیدونم. از جداییشون حدود یکسال و نیم میگذره. خودش هنوز به نامزد قبلیشون علاقه داره. واسه همین نمیخواست ازدواج کنه اما دارن مجبورش میکنن.

تنها خانم،

ایشون به شما گفتن که من هنوز به نامزد سابقم علاقه دارم،
    من ازدواج ناموفق داشتم،
    دارم می رم خواستگاری ...

با چه زبونی بهت بگه نمی خواد باهات ازدواج کنه؟

+++++++++++++++++++++++++++++++++++

پسری که یه بار ازدواج ناموفق داشته و 29 سالش هست را که به زور نمی شه ببری خواستگاری !!

اگر هم بشه،
    یعنی خیلی ناتوان و بی عرضه است که تا این حد اختبار زندگیش را داده دست دیگران.

یه بار ازدواج کرده و با این که همسرش را دوست داشته، جدا شده ( یک ضعف بزرگ ! )
    الانم داره بدون رضایت و اختیار پشت سر یه عده راه می افته بره خواستگاری؟

اونوقت این آدم بی اراده و تابع دیگران که ذره ای اختبار زندگی خودش را نداره، همه معبارهای شما را داره؟
    ممنون.میدونم چی میگین. اما علاقه من چی میشه؟ من اصلا نمیتونم لحظه ای هم بهش فکر نکنم. من واقعا دوسش دارم. تنها پسریه که به دل من نشسته. من نه دوست پسر داشتم. هیچ خواستگاری رو هم نمی پسندیدم. اما این آقا رو از ته ته دلم دوست دارم.
    دلیل جداییشون مشکل با شخص همسرشون نبوده، و هنوز هم واقعا دوسشون دارن. و همین علاقه باعث شده به ازدواج با کس دیگه فکر نکنه تا حالا. اما حالا دارن مجبورش می کنن برای ازدواج. خودش راضی نیست. حتی گفتش شاید یه بهونه بیاره و بگه نه. من گفتم اینکار رو نکن.
    وقتی به من گفتن که میخوان برن خواستگاری، من گفتم برو. تشویقش کردم گذشته رو فراموش کنه و ... . یعنی از علاقه خودم هیچی نگفتم. اشتباه کردم؟
    ویرایش توسط tanha222 : پنجشنبه 15 خرداد 93 در ساعت 17:32

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)