سلام
من یا یک سال دیگه یا سه سال دیگه از ایران میرماینکه توقع داشته باشید ایشان 1 تا 3 سال منتظر شما باشند اصلا منطقی نیستخودم میگم این یک سال یا سه سال بگذره اگه خدا بخواد اونو واست نگه میداره بعدمیری دنبالش
و جز ضرر چیزی برای هیچ کدام شما دو نفر ندارد......
تاپیک زیر را حتما ببینید.... نسبتا مشابه شما است......
http://www.hamdardi.net/thread-33460.html
معیارهای شما قبل از اشنایی با ایشان و یا بهتر است بگویم با حذف احساسات کنونی تان واقعا چیست؟
ویژگی هایی که شما از این خانم نام بردید فقط مربوط به ظاهر ایشان و بس. و اینکه قبلا دوست پسر داشتند و انهم با افرادی که شما نمی پسندید و میشه این را نکته منفی برشمرد.....
به جز اینها میشه نقاط قوت این خانم را ذکر کنید؟
از کجا معلوم که ایشان نیز قصد مهاجرت داشته باشند؟ ایا نظرشان را در این مورد میدانید؟
وقتی شما پذیرش بگیرید ایا همزمان با شما مقدمات مهاجرت ایشان هم فراهم می شود و با هم میروید و یا باز هم ایشان باید اینجا بمانند و بعد از شما بیایند؟
شما دقیقا چند درصد قصد رفتن دارید؟ چون به ارشد هم اشاره کردید؟
ببینید اگر اینده تون را دوست دارید با اراده هر چه تمام تر جلوی احساساتتون بایستید و با منطق 2 موضوع را بررسی کنید
1) ایا ایشان با معیارهای شما تناسب دارند؟
2) ایا شما الان امکان خواستگاری از ایشان را دارید یا خیر؟
اگه نه با زندگی و جوانی تون بازی نکنید
طبق توضیحاتی که دادید اینده خوب و درخشانی دارید پس بهتر راحت زندگی تون را خراب نکید و بعد افسوس ان را بخورید.
کاملا با زندگی موفق موافقم.... اگه بدون لحاظ احساس تون بخواهید به این موضوع نگاه کنید باز هم همین نظر را دارید؟؟؟احتمالا خونوادشون از نظر ازادی از خونواده ما راحت تر باشن.من مشکلی ندارم چون قراره زندگیم اونور اب باشه و این مسائل فقط مال اینجاست...
نه این مسائل فقط برا اینجا نیست ....
لطفا چشمانتون را باز کنید و اجازه ندهید در اینده بیشتر پشیمون بشید.بسیار پشیمونم که ازمون ارشد رو به خاطر این که ایشون همیشه جلوی چشمام بوده خراب کردم
موفق باشید

علاقه مندی ها (Bookmarks)