مهریه برای خود من زیاد مهم نیست اما به چند دلیل جلب نظر خانوادم برام مهمه:
1- برادر بزرگم با مخالفت مادرم ازدواج کرده و از خانواده طرد شده و من چون ناراحتی و اشکهای مادرمو دیدم نمیخوام این اتفاق برای من هم بیفته و دل مادرم دوباره بشکنه
2- این تعداد سکه در فرهنگ شهر ما جزء مهریه های پایینه. حتی توی خانواده و فامیل این کمترین میزان مهریه است. فکر نمیکنم 200 تا با 400 تا دیگه اینقدر چونه زنی و بالا پایین داشته باشه.چون معمولا آقایونی که از انتخابشون مطمئنن و میبینن خود دختر هم در این مورد تحت فشاره دیگه اینقدر آزارش نمیدن. ولی این آقا با اینکه حال منو میدید باز هم اصرار شدید به حرف خودش داشت.
3- این موضوع اولش به ظاهر در مورد مهریه بود ولی بعدا آقا بهم گفتن که تو تحت فرمان خانواده ای و من خیلی مستقلم و یه همسر مستقل هم میخوام اما بعدا از حرفاش فهمیدم که مادرش داره روی این موضوع تاکید میکنه.چون خودش چند روز پیش بهم گفت که چون مطمئن شدم تو اهل سوء استفاده نیستی دیگه تعداد سکه برام مهم نیست.اما دو روز بعد بهم گفت مادرم از پرسیده چیکار داری میکنی؟داری از رو احساس تصمیم میگیری و این دختر چون تو دوباره رو مهریه اکی دادی دوباره تورو به سمت خودش کشیده. این صحبتهای مادرش منو نگران مسائل بعدی که ممکنه پیش بیاد کرده

علاقه مندی ها (Bookmarks)