به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 69

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 10 آذر 93 [ 01:28]
    سطح
    8
    Level completed: 70%, Points required for next Level: 15
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    3 months registered250 Experience Points
    تشکرها
    18

تشکرشده 72 در 24 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط مصباح الهدی نمایش پست ها
    سلام صبوری عزیز

واقعا برات دعا می کنم که بهترین سرنوشت برات رقم بخوره!
    اصلا ان شاالله پایان این تاپیک یک موقعیت خوب خواستگاری برات پیش بیاد و عروس بشی!

بعد هم به نوبت بقیه کسانی که تو این تاپیک شرکت می کنند ان شاالله یک ازدواج موفق داشته باشن!!!

خب می بینم که من اولین پست را می خوام برات بذارم.پس اول من ازدواج کنم!بعبه ترتیب هر کی پست گذاشت!!!

الهیییییییی آمییییییییییین !!!

اول بهت پیشنهاد می کنم تاپیک های زیر را مطالعه کنی:
    چند سوال در مورد خواستگاری (پست 7 را بخون من خودم این روندی که اونجا توضیح دادم را می پسندم

راستش بلد نبودم چه جوری میشه با کادر از اونجا بیارم اینجا! اگه کسی بلده به منم یاد بده.چون من ممکنه بازم بخوام از بعضی مطالب خودم یا دیگران از تاپیک های دیگه بیارم تو این تاپیک! ممنون می شم اگه بلدی بهم یاد بدی)

نحوه سوال پرسیدن در جلسه خواستگاری (این تاپیک هم برای من خیلی خوب بود)

حالا یک سری نکاتی که فعلا به ذهنم می رسه را بهت بگم بعدا اگه بازم یادم بیاد میام بهت می گم:

ببین من خودم اولین خواستگاریم خیلی خیلی استرس داشتم در حدی که قلبم داشت از قفسه سینه می پرید بیرون و صورتم سرخ شده بود!!!
    ولی برای تجربه ازش استفاده کردم.با اینکه همون اولا فهمیدم طرفم به من نمی خوره ولی همش سوال می پرسیدم و... حتی آقا پسر می خواست دیگه بره ولی من گفتم ببخشید بذارید من هنوز سوال دارم! بیچاره را نگه داشتم تا سوالام را رویش امتحان کنم! (احتمالا فکر می کرده من ازش خوشم اومده ولی من فقط می خواستم ببینم مثلا این تیپ آقا چه جوری فکر می کنه.نه که احتمالا با تجربه هم بود من می خواستم از صحبت هاشم استفاده کنم)

خلاصه با خواستگار اول کلا ترسم ریخت.
    اما من اون موقع مطمئن بودم که به درد من نمی خوره.اگه تو مطمئن نبودی اصلا این شیوه را نباید پیش بری!

در کل درکت می کنم که جلسه اول آدم خیلی استرس داره.من بهت پیشنهاد می دم چون تجربه نداشتی و من می دونم آدم دفعه اول خیلی هول می شه و خیلی هم سوتی می ده(چون من خودم خیلی اولین بار سوتی دادم!ولی بی خیالی طی کردم تا از همون آقا پسر استفاده کنم ترسم کامل بریزه.چون آشنا هم نبود خیلی خوب بود) یک نصفه قرص پروپرونالول یک ساعت قبل خواستگاری بخور!
    واقعا استرست کم می شه!

یک نکته دیگه این که جلسه اول هر خواستگاری نباید خیلی سوال بپرسی.چون این شبهه به وجود میاد که دختره منو خیلی پسندیده!

سعی کن سوالات کلی بپرسی.مثلا سوالات کلی در مورد سطح اعتقادات و معرفی کلی و...
    بیشتر بذار اول اون یکم سوال بپرسه.ببین تا چه حد سوال می پرسه.خودتو تنظیم کن تو هم در همون حد بپرس نه بیشتر!
    کلا هم سعی کن اولای جلسه سرت به سمت پایین باشه و بذار اول اون شروع کنه

من خودم که خیلی موافقم اول خانواده آقا پسر بیان منو بی حجاب ببینند.دلیلشم تو تاپیک پیشنهادیم گفتم. ولی اول ببین اونا چی می گن.اگر آنها اجازه گرفتند با روی باز آنها را بپذیر و خب تو مجلس زنانه حتما خودت می دونی دیگه باید چه طور برخورد کرد.ولی همیشه اول بذار خانواده آقا پسر خودشون را نشون بدن.مثلا ببین سر چه چیزهایی سر صحبت را باز می کنند و چه طوری در مورد پسرشون صحبت می کنند و.....ببین مادر شوهر و خواهرشوهر احتمالیت چه تیپ آدمایی هستن!
    بعد هم خودت نباید زیاد حرف بزنی.وقتی ازت سوالی پرسیدن باید صحبت کنی. بیشتر مادرت باید اول صحبت کنه .

یک لباس خوب و زیبا وکه هیکلت را خوب نشون بده بپوش(گشاد نباشه) که بعدا هم هی شبهه پیش نیاد که این خانم چه جوریه و... هی اون آقا هم بیاد همدردی تاپیک باز کنه که من نمی دونم از این خانم خوشم میاد یا نه و با چادر معلوم نبود و... . کار خودتو راحت کن و همون جلسه اول یک لباس مشخص بپوش.

فقط دقت کن لباس سنگینی باشه.مثلا باز نباشه.به نظر من یک بلیز شلوار خوبه.
    منظورم اینه که دیگه لباس در حد مهمانی های خیلی مهم مثل عروسی نباشه که خانواده داماد فکر کنند حول شدین و ...
    موها هم ساده باشه و کاملا شونه کن بریز دورت.بعدا شبهه نشه دختره موهاش کوتاه بود یا بلند!

(یک تجربه بگم: ما یک بار برای برادرم خواستگاری رفتیم.دختر خانم موهاشو مثل عروسی درست کرده بود و لباس در حد تیم ملی پوشیده بود.خب حالت خوبی به ما دست نداد!)
    بعدا میام بازم می گم!

- - - Updated - - -

ای بابا من فکر کردم اول من می خوام پست بذارم که!
    دختر بی خیال عزیز زود تر پست گذاشت!!!!
    پس اول دختر بی خیال ازدواج کنه بعد من؟!! البته ان شاالله!!!
    اصلا دعام را عوض می کنم.ان شالله هممون با هم ازدواج کنیم!
    با سلام
    خیلی ببخشید ولی خواستگاریی که منزل شما میان محل آزمایش و تست و تجربه اندوزی شما نیستند بلکه وقتی به منزل شما میان با انگیزه و هدفی تشریف میارن و در صورتی که مورد مناسبی باشید به شما امید می بندند که با سوال کردن و کش دادن جلسه و امیدواری که در اونها به وجود میاد و نهایت جواب منفی دادنتون دچار تصعیف روحیه میشند و از خود خواهند پرسید پاسخ به کدام سوال به مذاق دختر خوش نیومده که جواب رد دادند.

پس لطفا این رفتار غیر اخلاقی را هم به کسی توصیه نکنید

2. 5 کاربر از پست مفید نیمه پنهان ماه تشکرکرده اند .

meinoush (پنجشنبه 28 فروردین 93), فرهنگ 27 (پنجشنبه 28 فروردین 93), کلانتر جو (جمعه 11 اسفند 96), اقای نجار (یکشنبه 23 فروردین 94), صبوری (پنجشنبه 28 فروردین 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)