به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 12

Threaded View

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    پنجشنبه 28 مرداد 95 [ 11:31]
    سطح
    36
    Level completed: 44%, Points required for next Level: 85
    Overall activity: 99.0%
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsTagger First Class1 year registered
    تشکرها
    320

تشکرشده 515 در 170 پست

Array
    با تشکر از خاله قزی و صبوری عزیز و less than nothing
    چندین بار خواستم نظر بدم ولی به دلیل محدودیت نمیتونستم
    توصیه های جناب خاله قزی بسیار مفید بود سعی میکنم حتما در حین صحبت با پسر این موارد رو منظور کنم
    ایشون در آمد مناسبی دارن و زمین و پس انداز هم دارن اما نکته جالب اینه که همسرشون باید طبقه پایین منزل مادرشون زندگی کنه حداقل برای چند سال اول!
    صبوری عزیز من هر دو مورد مد نظرم هست ولی استقلال در تصمیم گیری برام اهمیت بیشتری داره
    جناب less than nothing مخالفت از سمت پدرشون بوده و سپس به دلیل مخالفت ایشون مادر خانواده هم عقیده با ایشون شدن
    در طی مدت آشنایی 70% تماس ها از سمت پدر خانواده بوده در حالی که معمولا این موارد توسط مادر هماهنگ میشه
    ایشون با پدرشون کار می کنن و شغلشون آزاده ولی دو برادر بزرگترشون الان مستقل هستن و پدرشون گفتن زمانی که حس کنم پسرم تجربه لازم رو کسب کرده ترجیح میدم خودشون مستقل بشن ولی الان بهتره که در کنار خودم باشن
    من تحصیلاتم لیسانس و شاغلم ضمنا 24 سالمه و ایشون 26 ساله و دیپلم
    شاید اگر این خواستگار 3 ماه پیش می اومدم اصلا راه نمی دادم چون تحصیلات برام اهمیت داشت ولی الان این مسئله خیلی برام پر رنگ نیست چون عقیده دارم هر تحصیلکرده ای با شعور نیست و هر با شعوری صرفا تحصیلکرده نیست
    اما با وجود اینکه خانواده من تا حدودی مرد سالار هست مانند بسیاری خانواده های ایرانی اما همه ما مستقل تربیت شدیم
    من به عقیده پدر و مادرم احترام میزارم ولی توی مسائلی که حس میکنم خودم میتونم تصمیم بگیرم اختیار با خودم هست و ازشون مشورت می گیرم
    دختر اجتماعی هستم و در مورد اشتغال بعد ازدواج تصمیم جدی نگرفتم ولی ترجیح میدم کار نیمه وقت داشته باشم
    در مورد ادامه تحصیل هم 70% تصمیم به ادامه دارم ولی جزو معیارهای اصلیم نیست
    با توجه به مواردی که گفتم نگرانم در آینده محدودیت هایی اعمال بشه
    ضمنا درک میکنم که زندگی مشترک شرایط خودش رو داره و در زندگی باید شخص دیگری رو در تصمیم گیری هام سهیم بدونم
    این صحبتهای پدرشون منو کمی نگران میکنه
    ولی هنوز با خود پسر به طور جدی صحبت نکردم به همین خاطر نیاز به مشاوره دوستان داشتم تا به نتیجه قطعی برسم و سوالای سنجیده ای ازشون بپرسم
    شاید در شرایط عادی با این موضوع کنار می اومدم و یا اگر اونها عنوان نمی کردن برام اهمیتی نداشت ولی وقتی پدرشون به طور قطع در حضور جمع مطرح کردن که زن باید خونه دار باشه منم کمی حساس شدم
    ضمنا صحبت های less than nothing هم کاملا درسته اونها به دنبال همسر آینده برای پسرشون و مادر مناسب برای نوه هاشون هستن من کاملا بهشون حق میدم ولی نمیخوام دو طرف اشتباه کنن با توجه به اینکه خانواده بسیار اصیل و سالمی هستن (طی تحقیقات همه اونها رو تایید کردن پدرشون هیئت امنای و بانی مسجد و بسیار سرشناس هستن و پسرشون هم بسیار سالم) دوست دارم اونها هم عروس مناسبی در شان خودشون داشته باشن و من هم همسری مطابق با معیارهام انتخاب کنم
    از طرفی به دلیل تعاریف زیاد از این خانواده فکر میکنم موقعیت خوبی باشه و نمیخوام با عجله در موردشون قضاوت کنم
    به همین خاطر خواستم نظر دوستان رو هم بدونم تا موقعیت رو از دست ندم چون توی این مدت خواستگاران زیادی پیش اومده که معمولا رد میکنم و قبلا مواردی که آشنا بودن واز خودم سوال میکردن رو خودم رد میکردم چون آمادگی ازدواج رو در خودم نمی دیدم اما الان دارم به "سخت گیری" و "وسواس" متهم میشم

2. 2 کاربر از پست مفید mis-marjan تشکرکرده اند .

khaleghezey (دوشنبه 25 فروردین 93), دختر بیخیال (دوشنبه 25 فروردین 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)