به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 730

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 28 اسفند 92 [ 20:19]
    سطح
    5
    Level completed: 46%, Points required for next Level: 27
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class3 months registered250 Experience Points
    تشکرها
    8

تشکرشده 114 در 20 پست

Array
    یک ، دو ، سه آزمایش میکنم ...
    یک ، دو ، سه ، چهار ، پنج ، شیش ، هفت ، هشت آزمایش میکنم...

وای خدایا شکرت ، اصلا باورم نمیشه منم میتونم اینجا بنویسم

با سلام و صلوات خدمت دوستان گل بلبل

حقیقت امر اینکه امروز بالاخره دلمو زدم به دریا و هفت هــــزار تومان با کلی ترس و لرز ریختم به حساب سایت برای اینکه بتونم مشترک ازاد سایت بشم ، باید میبودین و اون لحظه ای که داشتم روی کلیک موس فشار میدادم تا پول انتقال پیدا کنه ، حالمو میدیدن و رنگمو میدیدن که مثل گچ سفید شده بود وقتی ریختم فکر میکردم اینها همش کلاهبرداریه و با خودم میگفتم هم به محض اینکه این پولو بزنم به حسابشون ، سایت دیگه جمع میکنه و حتی اگه فردا با اون تلفنهای ثابتی هم که تو سایت هست تماس بگیرم اونها هم میبنی جواب نمیدن و از اونجا جاشون رو عوض میکنن... خلاصه پول و ریختم به حساب و بعد چند ساعت الان که برگشتم دیدم نه! همه ترسهام بی مورد بوده و منم شدم جز سال بالایی های سایت و رنگم عوض شد خلاصه نمیدونید وقتی دیدم رنگ ایدیم عوض شده چه حس و حالی پیدا کردم ، اولش که بقدری اشک شوق ریختم که وقتی خواستم برم جلوی خانوادم مجبور شدم صورتمو بشورم

بعد از این تغییر رنگ ، به طوری عجیبی حس کردم روحیه و حال و هوام و زندگیم عوض شده ، خیلی با انرژی تر و پر نشاط تر شدم ، اخلاق و رفتارم با پدر و مادرم خیلی بهتر شده ، همه بهم تو محل و فامیل احترام بیشتری میزارن ، دیگه وقتی میرم حموم ، توی حموم اواز غمگین نمیخونم و فقط اوازهای شاد مثل "زینو زینو زینو " یا " کفتر کاکل به سر های های " میخونم ، دیگه وقتی میرم توالت دمپایی ها رو خیس نمیکنم ، موهام پرپشت تر شده و قدم هم سه چهار سانتی بلندتر شده ، بادفتق بابابزرگم لحظه به لحظه داره کوچیکتر میشه ، بواسیر عموم هم که کلا خوب شد ، یک اشنایی تو فامیل داشتیم اعتیاد داشت ، اونم داره ترک میکنه ، یکی از دخترهای همسایه هم که چند سالی بختش رو بسته بودن ، اون هم بختش باز شد و امروز براش خواستکار اومد و قراره هفته دیگه عقد کنن ، و از همه مهمتر اینکه دیگه تصمیم گرفتم تحت هر شرایطی بالاخره سال دیگه داماد بشم برای همین سال 93 رو به نام سال "حماسه اقتصاد مقاومتی و مقاومت نکردن در برابر حماسه دامادی" نامگذاری کردم

سوای این تغییرات الان یک حس و حال های دیگه ای تو این سایت نسبت به قبل دارم ..
    حال اولم اینه که احساس میکنم خلیفه سایت هستم و بعد از مدیر همدردی و فرشته مهربون ، من بالاترین قدرت سایت هستم دلیل این موضوع هم اینکه توی رتبه بندی سایت ، اول رنگ سبز هست ، بعد هم رنگ صورتی بعد هم رنگ قهوه ای که من هستم برای همین از این به بعد تو این سایت همه افراد موظف هستن به من احترام کامل بزارن ، بهم مرتب سلام کنن ، پستهای منو دقیق بخونن و خیلی با احترام تشکر کنن و از همه مهمتر لینکهای داستانی که میزارم رو دقیق بخونن و توی زندگیشون به کار بگیرن

حال بعدی من حال اون کسی هست که تا دیروز پراید داشته ، از امروز سوار بنز داره میشه برای همین میتونم کاملا حدس بزنم که از امروز توی این سایت دیگه همه با انگشت منو نشون میدن میگن :عــــــــــه ! پسر! این همون کروکودیله که تا دیروز دماغشو میگرفتی خفه میشد حالا ببین چه جلال و جبروتی داره اره دیکه داداش! زندگی همینه ، فراز و فرود زیاد داره

و حال اخر من هم چون الان عضو انجمن ازاد شدم ، یک حس ازادی مطلق و بی قید شرط هست ، منم بخاطر این حس ازادی از این لحظه کلا دیگه با با پیژامه و زیرپوش تو سایت میگردم
    ویرایش توسط مدیرهمدردی : شنبه 24 اسفند 92 در ساعت 01:39 دلیل: مواردی که خارج از شان همدردی بود حذف گردید

2. 13 کاربر از پست مفید کروکودیل تشکرکرده اند .

1234567 (دوشنبه 26 اسفند 92), abi.bikaran (شنبه 24 اسفند 92), ammin (شنبه 24 اسفند 92), khaleghezey (یکشنبه 25 اسفند 92), omid65 (جمعه 23 اسفند 92), Pooh (یکشنبه 25 اسفند 92), sara 65 (جمعه 23 اسفند 92), toojih (شنبه 24 اسفند 92), پونیو (جمعه 23 اسفند 92), میشل (شنبه 24 اسفند 92), مصباح الهدی (شنبه 24 اسفند 92), ستیلا (شنبه 24 اسفند 92), شایسته89 (چهارشنبه 28 اسفند 92)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)