یک ، دو ، سه آزمایش میکنم ...
یک ، دو ، سه ، چهار ، پنج ، شیش ، هفت ، هشت آزمایش میکنم...
وای خدایا شکرت ، اصلا باورم نمیشه منم میتونم اینجا بنویسم
با سلام و صلوات خدمت دوستان گل بلبل
حقیقت امر اینکه امروز بالاخره دلمو زدم به دریا و هفت هــــزار تومان با کلی ترس و لرز ریختم به حساب سایت برای اینکه بتونم مشترک ازاد سایت بشم ، باید میبودین و اون لحظه ای که داشتم روی کلیک موس فشار میدادم تا پول انتقال پیدا کنه ، حالمو میدیدن و رنگمو میدیدن که مثل گچ سفید شده بودوقتی ریختم فکر میکردم اینها همش کلاهبرداریه و با خودم میگفتم هم به محض اینکه این پولو بزنم به حسابشون ، سایت دیگه جمع میکنه و حتی اگه فردا با اون تلفنهای ثابتی هم که تو سایت هست تماس بگیرم اونها هم میبنی جواب نمیدن و از اونجا جاشون رو عوض میکنن...
خلاصه پول و ریختم به حساب و بعد چند ساعت الان که برگشتم دیدم نه! همه ترسهام بی مورد بوده و منم شدم جز سال بالایی های سایت و رنگم عوض شد
خلاصه نمیدونید وقتی دیدم رنگ ایدیم عوض شده چه حس و حالی پیدا کردم ، اولش که بقدری اشک شوق ریختم که وقتی خواستم برم جلوی خانوادم مجبور شدم صورتمو بشورم
بعد از این تغییر رنگ ، به طوری عجیبی حس کردم روحیه و حال و هوام و زندگیم عوض شده ، خیلی با انرژی تر و پر نشاط تر شدم ، اخلاق و رفتارم با پدر و مادرم خیلی بهتر شده ، همه بهم تو محل و فامیل احترام بیشتری میزارن ، دیگه وقتی میرم حموم ، توی حموم اواز غمگین نمیخونم و فقط اوازهای شاد مثل "زینو زینو زینو " یا " کفتر کاکل به سر های های " میخونم ، دیگه وقتی میرم توالت دمپایی ها رو خیس نمیکنم ، موهام پرپشت تر شده و قدم هم سه چهار سانتی بلندتر شده ، بادفتق بابابزرگم لحظه به لحظه داره کوچیکتر میشه ، بواسیر عموم هم که کلا خوب شد ، یک اشنایی تو فامیل داشتیم اعتیاد داشت ، اونم داره ترک میکنه ، یکی از دخترهای همسایه هم که چند سالی بختش رو بسته بودن ، اون هم بختش باز شد و امروز براش خواستکار اومد و قراره هفته دیگه عقد کنن ، و از همه مهمتر اینکه دیگه تصمیم گرفتم تحت هر شرایطی بالاخره سال دیگه داماد بشمبرای همین سال 93 رو به نام سال "حماسه اقتصاد مقاومتی و مقاومت نکردن در برابر حماسه دامادی" نامگذاری کردم
سوای این تغییرات الان یک حس و حال های دیگه ای تو این سایت نسبت به قبل دارم ..
حال اولم اینه که احساس میکنم خلیفه سایت هستم و بعد از مدیر همدردی و فرشته مهربون ، من بالاترین قدرت سایت هستمدلیل این موضوع هم اینکه توی رتبه بندی سایت ، اول رنگ سبز هست ، بعد هم رنگ صورتی بعد هم رنگ قهوه ای که من هستم
برای همین از این به بعد تو این سایت همه افراد موظف هستن به من احترام کامل بزارن ، بهم مرتب سلام کنن ، پستهای منو دقیق بخونن و خیلی با احترام تشکر کنن و از همه مهمتر لینکهای داستانی که میزارم رو دقیق بخونن و توی زندگیشون به کار بگیرن
حال بعدی من حال اون کسی هست که تا دیروز پراید داشته ، از امروز سوار بنز داره میشهبرای همین میتونم کاملا حدس بزنم که از امروز توی این سایت دیگه همه با انگشت منو نشون میدن میگن :عــــــــــه ! پسر! این همون کروکودیله که تا دیروز دماغشو میگرفتی خفه میشد حالا ببین چه جلال و جبروتی داره
اره دیکه داداش! زندگی همینه ، فراز و فرود زیاد داره
و حال اخر من هم چون الان عضو انجمن ازاد شدم ، یک حس ازادی مطلق و بی قید شرط هست ، منم بخاطر این حس ازادی از این لحظه کلا دیگه با با پیژامه و زیرپوش تو سایت میگردم![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)