عزیزم من مادری داشتم بسیار خرافاتی که بدون شک باید بگم ماها بیش از هر بشر دیگه ای از اینطور ات و اشغالا به خوردمون داده شده که بعضیاشو فهمیدیم گرسنه بودیم غذا خوردیم بعضیاشم نفهمدیدیم. چیزی نمونده که به سر من نیومده باشه.
یه روانشناس بد یا حتی بی خاصیت = یه فالگیر و فالگیر هم مقدمه ای برای ورود به وادی زیبای دعانویسانه. هر سه سوش هیچ کاری برات نمی کنن به جز اینکه عمرتو و البته پولتو به هدر بدن. پس اینارو ول کن. شرمنده ی همه ولی من قران و این اراجیف دعامانند که به قران هم ربطش می دن و دیدم علنی کتاباشو توی همین بازار بزرگ تهران به صورت های مختلف و انواع متفاوت و بدون هیچ مشکلی می فروشن کنار همین روانشناس بد، فالگیر و دعانویس می ذارم.
تمام چیزی که تو داری خود تو هست. اگه روانشناس واقعا خوب و مجرب پیدا کنی که الافت نکنه و راهکار بهت بده و بتونه مشکل اصلیتو پیدا کنه از گفته هات که عالیه. روانپزشک هم برای مشکلات واقعا خاص به درد می خوره اونم معمولا درمان قطعی نداره و با دارو کنترل می کنه. درباره افسردگی معمولی هم روانپزشک خوبه اگه دارو بهت بسازه کمکت می کنه که خوب شی. دوقطبی هم تا جایی که می دونم درمان نداره قطعی فقط کنترل کننده با دارو. در مواردی مثله استرس های خیلی شدید و وضعیت های اینطوری که باعث مختل شدن کارو بارو زندگی ادم میشه روانپزشک خوب می تونه با دارو کمکت کنه که مهلت بگیری از خودت. در واقع با دارو جراتی پیدا می کنی که کارایی که قبلا نمی تونستی بکنی رو بکنی. بعد هم می بینی که هیچ اتفاق بدی نیفتاد. بعدا کم کم جسور تر میشی. یعنی بازم این خودتی که داری با مهلتی که به وسیله دارو می گیری به خودت کمک می کنی.
دعا و فال و دعاهای قرانی و هر چیز دیگه ای همه اش خرافه است. همش سرابه. مگه اینکه انقدر توی خرافه غرق شده باشی که برات بشه عین واقعیت و یه تلقین قدرتمند. پس اینارو کلا ول کن.
روانشناس خوب واقعا خوب که منم نمی شناسم اگه می شناختم جای ناله هام می رفتم باهاش حرف میزدم که راهنماییم کنه خوبه. مثله یه مادر یا یه پدر یخته است که می تونه وقتی درموندی راهنماییت کنه. وگرنه بقیه اشون پول می گیرن لطف می کنن گوش میدن. اما اگه خوبش پیدا بتونیم بکنیم میشه ارام جان. راهنمای واقعی میشه. اگه کسی میشناسه به منم بگه لطفا.
در همه ی این موارد که من می دونم تنها مشکلم دل و احساساتمه. اگه اینو نداشتم الان حداقل 15 سال از زندگیم جلوتر بودم. محکم بودم و اقتدار کافی داشتم. تو اگه این مشکلو داری اینو نمی دونم چه کار کنی. اما در مورد چرندیات دعا و این چیزا باور کن مثله مادر مادر مادربزرگتم از نظر تجربه. عمر و پولتو سر این چیزا هدر نده.
از من بپرسی می گم حتی خدا هم نیست. یا اگه باشه اونی نیست که گفته میشه.
اگه قدرت عقلت زیاده و از دلت بیشتره. به تنها چیزی که خودتو می تونی با اطمینان بسپری عقلته. و نه هیچ چیز دیگه ای.
موفق باشی.
- - - Updated - - -
متخصص مغزو اعصاب ازت ام ار ای و چیزای مربوطه رو می گیره می گه بهت مشکلی داری یا نه. اگه مشکل جسمی نداشتی میری پیش روانپزشک(همون متخصص اعصاب و روان) که مشکلات روحی رو بررسی می کنه.

علاقه مندی ها (Bookmarks)