والله با این تفسیری که دکتر میفرمایید به این نتیجه میرسم که به BDD مبتلا هستید، از این ناراحت هستم که کسایی که دور و برتون هستند و همکار هستند بهتون راهنمایی های مفتضحانه ای میکنند ! بنده تخصصی در رشته روان پزشکی ندارم ولی اگر هم خواستید مشورت بگیرید حتما در مورد اون دکتر یه تحقیقی بکنید چون خیلی ها با اینکه تخصص دارند ولی سواد کافی برای درمان بیمار هاشون ندارند
Body dysmorphic disorder - Wikipedia, the free encyclopedia
این هم میتونه بهت کمک کنه
Imagined ugliness treatment (body Dysmorphic disorder) | 2KnowMySelf
-
این خجالت کشیدنتون بر میگرده به حیا و تربیت خانواده تون، که از این بابت خوب هستش ، به نظرم بهتره که یکم تو آینه با خودتون صحبت کنید و به این شیوه تمرین کنید این رو به این خاطر میگم که واسه آینده که میخواید دفاع کنید مثل همه بچه ها مشکل فن بیان نداشته باشند و هول کنند! (حالا واسه ازدواج بماند) فعلا چاله روبروتون رو ببینید کافیه.
در مورد اینکه فردی به اصطلاح نخ میده بهتره که اون کار رو نکنید و کسی که این راهنمایی کرده این گونه ارتباط برای آشنایی رو برای دوستی مد نظر میگیره نه ازدواج ، قبلا هم گفتم از اونجایی که شما خجالتی هستید فرد مورد شما اگر آدم با فهمی باشه بهترین حالت آشنایی با شما رو در این میبینه که از شخص بزرگتر خودش درخواست کنه که میانجی گری کنه و درخواست خودش رو با شما مطرح کنه و به صورت رسمی با هم دیدار کنید.
من سنتی فکر نمیکنم ولی افرادی مثل شما برای اینکه دچار anxiety هستند باید خیلی رعایت کرد که طرف مقابل رو تحت فشار نذارند، حتی بچه های خودمون با اینکه بهشون تذکر دادم جلو طرف سبز نشید و یکی از خانواده ها رو بفرستید جلو خودسرانه رفته صحبت کرده طرف هم شخصیت بنده خدا رو له کرده.
اون شیوه ای که خود شخص من مد نظر دارم خیلی ها مخالف هستند و همین طور هم افرادی که اون رو هم قبول دارند کم هستند و در این سایت من مساله رو باز نمیکنم به دلیلی هم که نیاز به بستر و فرهنگ مناسبش هست و با توجه به طرز فکر اشتباه، از طرف جامعه/خانواده ها مورد قبول نیست.
در مورد سفیدی و سبزه بودن هم، بیشتر ایرانی ها به دختر های سفید کشش دارند و هستند آدم هایی که به سمت brunette در ایران کشش دارند کمی دارند و سلیقه ای هستش، از طرفی هم ممکن هستش که شما رو دارند با خواهرتون متاسفانه مقایسه می کنند که بهتره همچین افرادی سمت شما نیان.

از این همه لطفی که دارین و جواب دادین ممنونم

علاقه مندی ها (Bookmarks)