به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 36

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 26 تیر 93 [ 19:01]
    سطح
    15
    Level completed: 33%, Points required for next Level: 67
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    3 months registered500 Experience Points
    تشکرها
    92

تشکرشده 184 در 65 پست

حالت من
    Shad
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط dokhtare tanha نمایش پست ها
    سلان دوستای عزیزم از این همه لطفی که دارین و جواب دادین ممنونم
    راستش من دختری نیستم که قیافه واسم مهم نباشه و شلخته باشم اتفاقا میون بچه هامون و دوستام آدم شیک پوشی هستم و آرایش هم می کنم گاهی اوقات کم و گاهی اوقات هم بیشتر... راستش چیزی ک منو همیشه ناراحت میکنه اینه که متوجه نگاهای آقایون به خودم میشم و حتی در مورد چند نفر احساس کردم که این نگاهای مداوم شاید نشون ه ی علاقه یا چیزی مثه این باشه ولی بعد ه اونا چیزی نگفتن با خودم گفتم حتما من زشتم یا اینکه رفتارم یه جوریه که بدشون میاد... من کلا آدم خجالتی هستم یعنی حتی میخام که زنگ بزنم نوبت دکتر هم بگیرم خجالت میکشم یعنی در حد اینکه کوچکترین چیزا واسم مشکل میشه...چند بار دوستام بهم گفتن که تو خیلی خجالتی هستی و مثلا گفتن وقتی یکی بهت نخ میده و نگات میکنه و توهم ازش خوشت میاد سرتو بالا بگیر یا حداقل نگاش کن ولی من اینجوری نیستم تو این مواقع ایقد اعتماد به نفسم پایینه همش احساس میکنم صورتم زشته و یارو نباید صورتمو ببینه همیشه از اینکه طرف مستقیم تو صورتم نگاه کنه خجالت میکشم
    والله با این تفسیری که دکتر میفرمایید به این نتیجه میرسم که به BDD مبتلا هستید، از این ناراحت هستم که کسایی که دور و برتون هستند و همکار هستند بهتون راهنمایی های مفتضحانه ای میکنند ! بنده تخصصی در رشته روان پزشکی ندارم ولی اگر هم خواستید مشورت بگیرید حتما در مورد اون دکتر یه تحقیقی بکنید چون خیلی ها با اینکه تخصص دارند ولی سواد کافی برای درمان بیمار هاشون ندارند
    Body dysmorphic disorder - Wikipedia, the free encyclopedia
    این هم میتونه بهت کمک کنه
    Imagined ugliness treatment (body Dysmorphic disorder) | 2KnowMySelf
    -
    این خجالت کشیدنتون بر میگرده به حیا و تربیت خانواده تون، که از این بابت خوب هستش ، به نظرم بهتره که یکم تو آینه با خودتون صحبت کنید و به این شیوه تمرین کنید این رو به این خاطر میگم که واسه آینده که میخواید دفاع کنید مثل همه بچه ها مشکل فن بیان نداشته باشند و هول کنند! (حالا واسه ازدواج بماند) فعلا چاله روبروتون رو ببینید کافیه.

در مورد اینکه فردی به اصطلاح نخ میده بهتره که اون کار رو نکنید و کسی که این راهنمایی کرده این گونه ارتباط برای آشنایی رو برای دوستی مد نظر میگیره نه ازدواج ، قبلا هم گفتم از اونجایی که شما خجالتی هستید فرد مورد شما اگر آدم با فهمی باشه بهترین حالت آشنایی با شما رو در این میبینه که از شخص بزرگتر خودش درخواست کنه که میانجی گری کنه و درخواست خودش رو با شما مطرح کنه و به صورت رسمی با هم دیدار کنید.
    من سنتی فکر نمیکنم ولی افرادی مثل شما برای اینکه دچار anxiety هستند باید خیلی رعایت کرد که طرف مقابل رو تحت فشار نذارند، حتی بچه های خودمون با اینکه بهشون تذکر دادم جلو طرف سبز نشید و یکی از خانواده ها رو بفرستید جلو خودسرانه رفته صحبت کرده طرف هم شخصیت بنده خدا رو له کرده.

اون شیوه ای که خود شخص من مد نظر دارم خیلی ها مخالف هستند و همین طور هم افرادی که اون رو هم قبول دارند کم هستند و در این سایت من مساله رو باز نمیکنم به دلیلی هم که نیاز به بستر و فرهنگ مناسبش هست و با توجه به طرز فکر اشتباه، از طرف جامعه/خانواده ها مورد قبول نیست.

در مورد سفیدی و سبزه بودن هم، بیشتر ایرانی ها به دختر های سفید کشش دارند و هستند آدم هایی که به سمت brunette در ایران کشش دارند کمی دارند و سلیقه ای هستش، از طرفی هم ممکن هستش که شما رو دارند با خواهرتون متاسفانه مقایسه می کنند که بهتره همچین افرادی سمت شما نیان.
    ویرایش توسط Less Than Nothing : پنجشنبه 01 اسفند 92 در ساعت 09:35

2. 2 کاربر از پست مفید Less Than Nothing تشکرکرده اند .

dokhtare kordestan (جمعه 16 اسفند 92), مصباح الهدی (پنجشنبه 01 اسفند 92)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)