سلام
این حرفهایی که زدی رو من دقیقا تجربه کردم با این تفاوت که من پسرم و تازه 26 سال سن دارم
اما تنهایی واقعا آزار دهنده است
نقل قول نوشته اصلی توسط alone_girl نمایش پست ها
فقط حالم خوش نیست به اندازه کافی برای درس کار زیبایی و ورزش و....... زحمت کشیدم موفق هم بوذم
اما ............ حوصله هیچی ندارم
دلم یک نگاه عاشقانه ... یک دست گرم ....... همین میخواهد
از همه دوستان ممنونم
اول یه چیزی بگم
اگه رابطه جنسی با کسی برقرار کنی اونوقت دوتا مشکل خیلی بزرگتر به مشکلاتت اضافه میشه
1. عذاب وجدان از اینکه مجبوری این موضوع رو از همسر اینده ات مخفی کنی
2.عذاب وجدان و شرمساری در مقابل خدا (بر اساس دین و فرهنگ جامعه ما)

من چند تا توصیه دارم:
اول اینکه بیشتر به خودت برس و آرایشتو بیشتر کن ولی از اونطرف سنگین تر رفتار کن
حتی به نظر من چادر پوشیدن بیشتر احتمال ازدواج رو به همراه میاره
پسر ها میخوان دختری رو بدست بیارن که اولا زیبا باشه دوما فقط مال اونا باشه (چه قبل از ازدواج چه بعد از اون)

در قرآن خدا یکی از نعمت های بهشت رو برای مردان این میدونه که زنانی بسیار زیبا و دست نخورده در بهشت هستند که فقط برای همسران خودشون هستند و خواهند بود

مثلا از نظر من:
سنگینی فقط چادر نیست یک مالتو خوب و زیبا هم سنگینی میاره بشرطی که خیلی کوتاه یا اندام نما نباشه در عوض گشاد هم نباشه

موی سرت اصلا و ابدا بیرون نباشه چون این مسئله برای پسر ها خیلی مهمه

و آدم سبک سری هم نباش مثلا توی یه جمع با همه طور پسری حرف بزنی خوب نیست اما در مقابل اون هم نباید یک دختر خشک یا خشن باشی

من یه پیشنهاد دارم که همش به خودت بر میگرده
مثلا اگه یه چاقو دستت باشه میتونی یه میوه رو پوست بگیری یا برعکس یه نفرو بکشی و این نشاندهنده خوبی یا بدی چاقو نیست

من بهت پیشنهاد میکنم که در سایت های همسر یابی عضو بشو

متاسفانه اونجا درصد بالایی از پسر ها دنبال دوستی و رابطه هستن اما درصد کمی هم هستن که دنبال ازدواج هستند (مثل همون سیب بالای درختی که بدست آوردنش سخته ) و تو نشون دادی که فرق دوستی و آشنایی رو خوب میدونی

و میتونی توی یه دریای طوفانی کشتی خودتو پیش ببری

فقط باید یکم صبر کنی و در مقابل پیشنهادهای دوستی و ... مقاومت کنی تا بالاخره همسر ایده ال تو پیدا کنی

پیشنهاد بعدی من اینه که در محیط های مردانه سالم حضور داشته باش مثلا کلاس های درس و ...
زیبا ولی سنگین
مهربان و شاد و با اعتماد به نفس

پس همین حالا توی سایت های همسر یابی ثبت نام کن و حتما پرو فایل طرف رو بخون و هر کسی رو قبول نکن اما تند رویی هم نداشته باش بعد با طرف مقابل سر صحبت رو باز کن و اگر لحظه ای حرفی از رابطه جنسی زده شد سریعا مکالمات رو قطع کن و دیگه اصلا به فرد مورد نظر فکر نکن و همینطوری سبک و سنگین کن و درنهایت یک انتخاب صحیح داشته باش

من فقط یه پیشنهاد دادم که ارزش امتحان کردن داره
پیشنهاد کلی من اینه که بیشتر در اجتماع حاضر شو چون مرواریدی که در صدفه بسته ایه و کسی مروارید رو نمیبینه نمیتونه برای بدست آوردنش تلاش کنه
ولی مرواریدی هم که بیرون از صدفه ممکنه دست هر کسی بیافته
پس مرواریدی باش که توی یه صدف باز هست (زیبایی + معیارهای اخلاقی)

راستی بدتر از خودت منم که از تنهایی دارم دیوونه میشم و هزار تا مشکل برای ازدواج سر راه من گذاشتند که تا 50 سالگی هم نمیتونم از پسشون بر بیام
من هر روز هزار برا کفر و ناسپاسی خدا رو میکنم و در نهایت دوباره به سمت خودش متمایل میشم

آرزوی موفقیت برات دارم