درود بانو مریم گرامی
اولا نوشته هام نظرات شخصیه خودم
ببخشید دیر شد داشتم مطالب دوستان رو میخوندم صحبتای جناب مدیر خیلی جالب کامل بود
(( با سلام و احترام
یه آقایی اگر تا 37 سال ازدواج نکرده، تصور می کنید با نیاز جنسی اش چگونه تعامل داشته است؟
اگر فکر می کنید که به هیچ وجه با خانمی رابطه نداشته ، صیغه نکرده یا .....، احتمال قوی وجود دارد که نقصی در قوه جنسی او باشد.
وقتی با اقای در چنین سنی برای ازدواج آشنا می شوید، بهتر است بدانید که به نوعی به نیازهای جنسی اش تا کنون جواب داده است.
سن بالای ازدواج تبعاتی در هر دو جنس دارد. که البته اینجا جای بحثش نیست. و باید نسبت به این موضوع آگاهی برای دختران و پسران وجود داشته باشد. ))
تقریبا اکثر پسرا سن بالا اینوضعیت رو دارن تقریبا عادیه واسه پسرا
دومندش طبق گفته خودتون:
ایشون هم اصالتاً اهل یه شهری هستن با فاصله یک ساعته از شهر ما ولی 14 ساله خودشون ساکن تهرانن،از زمانی که قبول شده دانشگاه تا الان که 10 ساله میره سر کار(در یکی از مشاغل لشکری و حساس!!!)
اگه منظورت از کار حساس سپا و اطلاعات و اینچیزاست که اگه اینجوری نباشن باید بهشون شک کرد یعنی شخصیتشون اینجوری شده نوشته هاتون رو میخوندم ( فقط حس کردما درست یا غلطش رو نمیدونم) من دوسال 7ساله توی نت هستم 2سال بطور مرتب توی یه مسنجر گفتمان میکردیم در مورد مسائل سیاسی و اقتصادی و اجتماعی یکچیزی رو خوب متوجه شدم فرقی نداره چه قشری با چه طرز فکر سیاسی و شغلی ولی ( تجربه شخصی منه و یه مقاله هم در موردش خوندم تاییدش میکرد) از آدمایی که خوب حرف میزنن فاصله بگیر از آدمایی که خودشون رو خیلی خوب نشون میدن فاصله بگیر وگرنه یکروزی میرسه که خیلی دیر مشه و ضربش رو میخوری.
حس من در مورد این آقا و نوشته هایی که داشتین این بودش.شوربختانه اگه دقت کرده باشی توی رابطه های دخترا و پسرا من خودم یه رفیقی داشتم دقیقا خوب حرف میزد ولی تنها فکر ذکرش این بود دختر رو ببره خونه خالی!!! این قانونه پسراست میخوای دختر تور کنی خوشتیپ و مودب و خوش صحبت و قربون صدقه و عاشقانه رفتار کن.یه روش مخصوص هستش که میگه دخترو باید بیاری بالا بالا بالاتر بعد همچین بزن توی سرش که نتونه بلند شه این روش اصلی واسه تور کردن دخترا هستش برای بردن به خونه خالی!!! خیلی مزخرفه نه حال آدم بهم میخوره میخواد بالا بیاره اینو وقتی میشنوه ولی شوربختانه این راه 90% جواب میده
ببخشید تجربیاتم رو میگم چون کارشناس نیستم بخوام نظر کارشناسی بدم ولی رفقای خودم از 5 تاشون که متاهل هستن 3تاشون هنوزم رابطه دارن یکیشون مشکل داره با خانومش کارش اشتباهه خیلی هم اشتباه ولی 2تای دیگه چی فکر نکن سیگاری هستن یا عرق خور و بی نماز و فحاش و ولگرد و بداخلاق نه اتفاقا خیلی هم خوبن ولی کسی که توی مجردی اشتباهی کنه و واقعا نخواد ترکش کنه قصدش رو نداشته باشه و قوی نباشه توی این مسیر بعد ازدواج احتمال لغزشش هست حالا به هر دلیل درست یا نادرستی
شما هم نمیتونی بهش اطمینان کنی دیگه یا خیلی سخت هر بحث و یا دعوایی میشه دلت هوری میریزه پایین میگی شاید باز رفته با یکی دیگه.کسی که قصدش ازدواج باشه بله بهش حق میدم رابطه جنسی شرعی یا غیر شرعی داشته باشه چون 37 سالش شده همون صحبت آقای مدیر ولی وقتی آدم میخواد ازدواج کنه و تصمیمش جدیه بهتره رابطه های قبلیش رو کامل کات کنه و تا اینکارو نکرده رابطه جدید برقرار نکنه.
توی دوسال گفتمان با هزار جور آدم با سلیقه و عادت های مختلف ایرانی های داخل و خارج کشور اینو به جرات میتونم بگم(البته بازم میگم تجربه و نظر شخصیمه) این چیزی که نوشتین اینجا:
((..این بود که چند روز بعدش بهش اسمس دادم که راجع به مشکلمون حرف بزنیم،که حرفای منو پیش کشید که آره تو به من اعتماد نداری و تو گفتی خدا منو نجات داده و...دست پیشم گرفت،با این اوصاف من هی سعی کردم باهاش همدلی کنم و اون هم خیلی سرد جواب میداد انگار جامون کاملاً عوض شده بود!!!!!!))
یه یه تکنیکه واسه آدمایی که میخوان به هر دلیلی سواستفاده کنن ولی طرف مچشونه میگره و متوجه میشه ولی دوباره برمیگردن به همین روش دقیقا همشون همینجوری رفتار میکنن با صدای بلند و طلبکار هم میگن یا حرفای خودمون رو به خودمون پس میدن یا میخوان همه چی رو تموم کنندقیقا توی یه مسئله مالی همین دیروز همین مورد واسم پیش اومد.
نه میگم کات کن نه ادامه بده به خودت مربوطه ولی شما 29سالته خوشگل و خوشقیافه و خوشتیپ و با اخلاق و کارمند رسمی هم که هستی.مردا وقتی سنشون میره بالا منطقی تر میشن شما هم بنظرم صبر کنی خواستگارای خیلی خوبی براتون پیدا میشه.
حداقلش اینو خودم با گوشای خودم شنیدم از فامیل خانومم که میگفت: استادشون میگفت هر دختری که تا قبول میشه واسه مدرسه تدریس کنه سریع خواستگارا میریزش سرش و شووووهر میکنه![]()

دقیقا توی یه مسئله مالی همین دیروز همین مورد واسم پیش اومد.

علاقه مندی ها (Bookmarks)