خیییییییلی ممنون از ابراز لطف همه دوستایی که لطف کردن و برای بنده حقی وقت گذاشتن
فکور جان صحبتات کاملاً منطقیه حتماً بهش فکر میکنم.آوا و واحد عزیز ممنونم.دوست خوبم،خورشید تابان، بله خدا خییلی دوستم داره خوشبختانه.امیدوارم لایق این همه عنایت و لطفش باشماز اولشم میدونستم اومدن اون اسمس اتفاقی و بی علت نبوده.
آیسوی عزیزم،من میدونم میشه به کی اعتماد کرد: به خدا هنوز هم و تا ابد هم میشه اعتماد کرد، او بی شک دانای کل و توانای کل هست و قادرترین متعال.............
دختر بیخیال کاش زودتر برام پست میذاشتی چون متدسفانه هرچی از دهنم در اومد گفتم، واقعاً نتونستم خودمو کنترل کنم ،فکر اینکه 5 ماه داشته سر من شیره میمالیده و من نفهمیدم تا دم مردن بردم اما اینکه فکر میکنی اون اسمس رو عمداً فرستاده اینطور نیست، وقتی ازش پرسیدم کلی هول کرد و فوری قطع کرد گوشیشو، این آدم پر روتر از این حرفاس که بخواد به قیمت آبروی خودش من رو بذاره کنار،این هممممه بهوونه برای رفتن، چرا از مسیر آبروی خودش؟؟؟؟؟؟؟
از خدای مهربانم تمنا میکنم بهم کمک کنه که قدر این محبتش رو بدونم و بهترین تصمیم رو بگیرم،که مثل اینکه خدا بخواد فهمیدم تصمیم درست چیه