سلام به همگی....خوب مسئله از این هم پیچیده تر شد...ایشون طی ایمیلی بسیار رسمی خواستار قطع ارتباط شدن! به چه علت؟ خوب در ادامه میگم: 1- یکی از مسائلی که من در 2 ماه اول این ارتباط هر روز تکرارش میکردم مسئله انتقالی بود که اننننقدر ایشون اصرار کرد که من هرطور شده خودم انتقالیت رو میگیرم،به شکلی که خودش گفت میتونم به راحتی از تهران خارج بشم و هردومون برای یه شهر دیگه ای غیر از تهران درخواست انتقالی بدیم،پس یعنی این مشکل از نظر ایشون کاملاً حل شده بود حالا بند اول این ایمیل اینه که نکنه به تو یا به من انتقالی ندن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2- عنوان کرده که خونواده م اصرار دارن که از شهر خودمون زن بگیر که یه عمر مجبور نشی تو جاده بیای و بری!!!! جالب اینجاست که این هم مسئله جدیدی نیست که بخواد تازه بعد 5 ماه مطرح بشه،از روز اول هم همین مسائل بوده چرا الان یادشون افتاده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
3- گفته که من توی یکی از دانشگاه های نظامی درس خوندم وبه تو راستش رو نگفتم!!!!!!!!! و از پاین نامه ارشدم هم هنوز دفاع نکردم ولی به تو گفتم فارغ التحصیل شدم!!!!! (حالا من موندم که خوب اینارو واسه چی دروغ گفته؟ مگه واسه من فرقی میکرد که این کجا خونده؟) خودش اینطور توجیهش کرده که لزومی نمیدیدم به کسی که هنوز نمیشناسمش راستش رو بگم و بعدها هم جرأت نکردم برگردم و واقعیت رو بگم!!!!!!
4- گفته که مسئله ی بعد مسئله ی اعتماده، تو دیگه اون اعتماد سابق رو به من نداری و همیشه گوشه ی ذهنت درگیر این جریان خواهد بود و من فکر میکنم با ورود به زندگیت در حقت ظلم کردم!!!!!!!!!!!
خوب راستش رو بخواین فقط مونده دو تا شاخ گنده روی سرم در بیارم، اگه واقعاً به قول خودش اون ارتباط رو قطع کرده چرا پس تلاشی برای راضی کردن من انجام نداد و به راحتی حرف تموم کردن رو پیش کشیده؟؟؟ تازه میگه نفرینم نکن چون من صادقانه همه چیز رو گفتم و نفرینهات به خودت برمیگرده!!![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)