دوست عزیز منم چند وقت پیش دقیقا مشکل شما رو داشتم و تاپیکی هم ایجاد کردم و از نظرات دوستان بسیار استفاده کردم
اولا که اعتماد به نفست پایین نباشه شما حتی اگر ظاهرا از ایشون پایین باشی مطمئنا ویژگی های مثبتی داری که به نوع خودش ارزشمنده و نگران نباش که اگر به خدا بسپاری بهترین ها رو برات فراهم میکنه
در مورد خواستگارت هم پسرا اگه از دختری خوششون نیاد از رفتارشون میشه فهمید مثلا توی بحث خیلی دقیق نمیشن با اعتماد به نفس حرف میزنن دوست دارن سریع صحبتو تمومش کنن و عجله دارن (عجله رو از چند تا چیز میتونی بفهمی مثلا هی به ساعتش نگاه می کنه- هی پاشو تکون میده و حواسش به صحبت نیست و توی صحبتاش تمرکز نداره)
اگر خوشش اومد که چه بهتر ولی فک نکن چون شرایطش بهتره تو باید خوشحال باشی واز خواسته هات کوتاه بیای معیارهای اصلیت رو حفظ کن و در موردش فکر کن
ضمنا یه مقدار تفاوت جزئی اشکالی نداره مثلا از لحاظ تحصیلات باید مرد بالاتر باشه و یا همسطح باشن اگر پایین تر باشه به مشکل بر میخورید در مورد مسائل اقتصادی هم بهتره که پسر کمی بالاتر باشه چون مسئولیت تامین خونه و زندگی رو داره
اما اگر تفاوت خیلی بالاست من پیشنهاد نمیکنم چون وقتی همسرت هم کفو باشه مسلما خودت راحت تری و جلوی بروز خیلی از مشکلات گرفته میشه

علاقه مندی ها (Bookmarks)