به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2

Threaded View

مدیران انجمن

آخرین بازدید
    جمعه 30 خرداد 04 [ 16:15]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 97.0%
    دستاوردها:
    VeteranSocialRecommendation Second ClassTagger First Class50000 Experience Points
    تشکرها
    13,216

تشکرشده 14,131 در 2,566 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    سعی کن حساسیتت رو کم کنی ، طبیعی هست که وقتی با لحن بد خصوصا از سوی مادرشوهر خطاب می شوی ، احساس بدی بهت دست بده و در حالت عادی(یعنی حالت افرادی که مهارت ارتباطی رو بلد نیستند) بخواهی گارد دفاعی یا مقابله بگیری
    اما اگر می خواهی حرفه ای زندگی کنی ، این جمله را به خاطر بسپار
    " احساسی که به من دست می دهد ، را من نمی توانم انتخاب کنم (احساسی مثل خشم ، عصبانیت ، اندوه ، غم ، ترس ، یاس ، شادی ، نشاط، ذوق،...) اما نحوه برخورد با احساسم را خودم می توانم انتخاب کنم "
    بهتر می بود ، وقتی مادرشوهرت بهتون تلفن زده که مثلا شما رو دعوت کنه ، یا برای کار از شما طلب کمک کنه ، شما می گفتی" از دعوتتون ممنونم ، خیلی لطف کردید ، چشم حتما ، خودمون هم خیلی دوست داریم کنار شما باشیم ، چون امشب دیروقت میام خونه ،احتمالا صبح کمی دیرتر بیدار بشیم ، خواستم بهتون اطلاع بدهم ، که اگر دیر شد ، شما نگرانمان نشوید"

وقتی هم رفتید اونجا ، وقتی می بینی مادرشوهرت آتشی هست ، همش با لجن بد صحبت می کنه ، شما سعی کن آب باشی ، تا آتش رو خاموش کنی ، آب بودن چیزی از شما کم نمی کند ، بلکه به شان و منزلت شما هم می افزاید ، اما پرو بال دادن به آتش ، باعث می شود اتش شعله ور تر گردد و همه چیز را بسوزاند
    حالا مادرشوهرت گفت ، کاسه ها بردار بیار ، با لحن بد
    شما برمی داشتی و می بردی ، چیزی از شما کم نمی شد
    بعدا هم توی موقعیت مناسب ، به مادر شوهرت می گفتی : مامان شما خیلی مهربون هستید ، منتها اون روزی با من نامهربون بودی ، و من دلم گرفت از اینکه شما با نامهربونی با من صحبت کردی ، خواستم بهتون بگویم ، که چقدر شما را دوست دارم و چقدر شما برای من مهم هستید ، دلم می خواهد شما همیشه با من مهربون باشید

نارگل ، گفتن این جملات نیاز داره که شما فروتن باشید و غرورتون رو بگذارید کنار ، غرور خوبه و به جا باید ازش استفاده بشه ، گاهی اوقات برای رسیدن به هدف های بزرگتر ، باید از چیزهایی که داریم هزینه کنیم ، چیزهایی مثل غرور ، مثل کم کردن از استراحت و ...

کلا در زندگی ، کسی موفق هست که بتواند ارتباط های بهتر و سازنده ای با دیگران برقرار کنه ، لزومی هم نداره که شما از ته دلت مادرشوهرت رو دوست داشته باشی ، یا اینکه واقعا ایشون رو جای مادرت بدونی ، اما همین که به ایشون اعتبار ببخشی ، با گفتن همون چندتا جمله ، می توانی در زندگی زناشویی ات بهره برداری بهتری داشته باشی

زندگی یه شطرنج هست (مارو پله نیست که وابسته به یه تاس باشه) باید پشت هر رفتار ما ، هر کار ما ، هر سخن ما ، نقشه درست زندگی نهفته باشه تا به مقصد برسیم

2. 4 کاربر از پست مفید بالهای صداقت تشکرکرده اند .

del (سه شنبه 28 آبان 92), kamr (سه شنبه 28 آبان 92), setayesh92 (دوشنبه 27 آبان 92), ویدا@ (سه شنبه 28 آبان 92)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)