به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 51

Hybrid View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 01 اسفند 95 [ 19:50]
    سطح
    66
    Level completed: 90%, Points required for next Level: 41
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    VeteranTagger Second Class10000 Experience Points
    تشکرها
    4,528

تشکرشده 4,871 در 817 پست

Array
    فقط یک چاره برای این مشکل وجود داره: پذیرش!
    پذیرش اونچه که هستی! همینه که هست! قیافه من اینه. آره من زشتم! اصلا به کسی چه مربوط!
    تا وقتی که نپذیری همینیه که هستی مرتب عذاب میکشی. مقایسه می کنی حسادت می کنی و ... .
    دوره لیسانسم دوستی داشتم که اصلا خوشکل نبود. حتی معمولی هم نبود. بین بچه های خوابگاه محبوبیت زیادی داشت. بهم میگفت من چون می دونم خوشکل نیستم باید از روشهای دیگه توی دل بقیه جا کنم. کتاب می خوند و حرفهای قلنبه سلنبه می زد... منم واقعا دوستش داشتم. حتی یکسری اخلاقهای بد خودمو کمک کرد رفع کردم... اما...
    سالها بعد این دختر تغییر رویه داد. رفت توی خط تیپ زدن و ارتباط با پسرها. همیشه کسی بود که در زیبایی ازش پیشی می گرفت. خودشو باخت. ابروهاشو تاتو کرد و کلی آرایشهای عجیب غریب کرد... دیگه دلنشین نبود. خواهان نداشت. خودشم دیگه آرامش نداشت و البته نمی فهمید اینها از کجا آب خورده. انقدر بد شد و بد شد که منم باهاش کات کردم و دو سه سالی هست ازش خبر ندارم...
    اینو گفتم که بدونی اگر خودت رو همونجور که هستی بپذیری موفقتر میشی. لازم نیست و حتی امکان هم نداره همه آدمها از ما خوششون بیاد و مارو دوست داشته باشند. گوهرشناس گوهر رو پیدا می کنه، به شرط اینکه واقعا گوهری در وجودت بسازی.

من یک شعاری برای خودم دارم که خیلی جاها کمکم کرده:

اگر چیزی رو خدا به من داده حتما لازمش داشتم که داده و اگر نداده حتما نیازی بهش نبوده.

تو هم قطعا اونقدر توانایی داری که نیاز نداشته باشی شبیه هنرپیشه های تلویزیونی باشی.
    در مورد جنس مخالف هم نگران نباش. معیارهای زیبایی اونها با ما دخترها فرق می کنه. گاهی به دخترهایی میگن خوشکل که می مونم!

اصل جذابیت، خاص بودن و منحصربفرد بودنه. کمیابی!

اگر ژاله هر قطره ای در شدی
    چو خرمهره بازار از او پر شدی!

2. 3 کاربر از پست مفید سرافراز تشکرکرده اند .

Opal (سه شنبه 21 آبان 92), shilaa (سه شنبه 21 آبان 92), پونیو (پنجشنبه 16 مرداد 93)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 13 فروردین 93 [ 17:39]
    سطح
    8
    Level completed: 8%, Points required for next Level: 46
    دستاوردها:
    Tagger Second Class3 months registered250 Experience Points
    تشکرها
    35

تشکرشده 26 در 12 پست

Array
    بال های صداقت واقعا ممنونم که وقت گذاشتین . اما آیا تصور میکنین من عمدا خودم رو عذاب میدم؟ عمداً همش دارم به این موضوع فکر میکنم؟ من گذشته سختی داشتم . حالا شاید همه سختی هاش بخاطر قیافه م نبوده باشه ولی 70درصدش بخاطر ظاهرم بوده . نمیتونم فراموش کنم . نمیتونم به این چیزا فکر نکنم .
    انتظار دارین که مثلا من مدرک تحصیلیم دستم باشه و بگم : ببینید ، من زشتما ولی سوادم از شما بیشتره . درضمن من درحال حاضر تنهای تنهام . خانواده م برام وقت ندارن . دوستام هم درگیر زندگی خودشونن . به معنای واقعی کسی رو ندارم که باهاش باشم .

سرافراز عزیز ممنونم .
    من بین کسایی که منو خوب میشناسن محبوبم . همکلاسیام خیلی دوستم دارن . ولی همیشه عیبام رو به روم میارن . نمیدونم چی باید اسمشو بذارم ، بی رحمن ، بی توجه ن ... نمیدونم . مثلا میگن فلان قسمت صورتت اینجوریه ها ، میدونی؟ بعد انتظار دارن من ناراحت هم نشم . از این یشتر حرص میخورم که میگن کار ما درسته ، تو بی جنبه ای .
    چطور بی توجه به بقیه زندگی کنم ؟ پس خدا چرا به من احساس داده؟ منم مث بقیه آدما دلم میخواد بقیه دوستم داشته باشن . قبولم داشته باشن . من از خونوادم محبت ندیدم ، از دوستام ندیدم ، از هیچکس ندیدم ... واقعا نمیدونم چطور باید این کمبود رو جبران کنم .
    خواهش میکنم ، خواهش میکنم دیگه بحث ارتباط با جنس مخالف رو پیش نکشید . من تو کار خودم موندم .

ببخشید ، ولی من تصورم اینه که شما برای درک وضعیت من زیادی خوشبختید . حس میکنم چون مشکل منو نداشتین فک میکنین من از روی لوس بودنم اومدم همچین چیزی رو مطرح کردم . اصلا تو این انجمن کسی هست که مشکل منو داشته و الآن تونسته باشه کمبوداشو جبران کنه ؟
    به نظر شما من باید به عمل زیبایی فک کنم ؟ من واقعا میترسم .

- - - Updated - - -

قبلا بحثی مطرح شد که مثلا زیبایی ممکن بود باعث انحرافت بشه . باعث بشه از خدا دور شی .
    مگه من الآن خیلی بی گناهم؟ من ناشکرم . حسودم . همش غر میزنم . با خونوادم بداخلاقم و ازشون بدم میاد . همیشه از خدا طلبکارم . نسبت به کارای خدا بدبینم . الآن اینا گناه نیست؟ فقط اگه من خوشگل بودم و واسه مردا طنازی میکردم یا به بقیه پز میدادم میشد گناه ؟
    من منتی سر کسی نمیذارم ، هرکاری کردم و نکردم بخاطر خودم بوده ؛ ولی مگه من با همین قیافه نمیتونستم برم هرزه گری کنم؟ نمیتونستم برم معتاد شم ؟ پس اینجوری بدقیافه گی کسی رو توجیه نکنین لطفا .
    من همین الآنش هم به اندازه ده تا دختر هرزه باید توی جهنم بسوزم بخاطر ناشکریام .

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 24 اردیبهشت 93 [ 22:00]
    سطح
    13
    Level completed: 24%, Points required for next Level: 38
    دستاوردها:
    Tagger Second Class3 months registered500 Experience Points
    تشکرها
    893

تشکرشده 67 در 28 پست

Array
    سلام خانم شیلا
    یه نکته خیلی مهم هست که مطمئنم تا حالا بهش فکر نکردی
    میدونی چرا دوستات بهت علاقه دارن و در عین حال همچین حرفهایی بهت میزنن؟
    چون حسادت میکنن
    آدمها اگه تو ظاهر همدیگه عیبی ببینن (واقعا عیب باشه ها) اونو هرگز به روش نمیارن، چون دلشون میسوزه
    وقتی به شما میگن فلانی و بهمانی یعنی اون چیزی که میگن عیب نیست و اتفاقا حسنه
    من حدس میزنم احتمالا شما ظاهر جذاب و اتفاقا باکلاسی داری ولی ممکنه خیلی اعضای صورتت کوچیک نباشه
    میدونی معیارهای زیبایی ثابت نیست؟؟؟؟؟
    میدونی تا چند سال پیش یه قیافه رو زیبا میدونستن اما امروز یه مدل دیگه رو زیبا میدونن شاید حتی برعکس معیار قبلی!!!!!
    و چندین سال دیگه هم باز معیارها عوض میشن

5. کاربر روبرو از پست مفید shabnam z تشکرکرده است .

shilaa (سه شنبه 21 آبان 92)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)