دوست عزیزم شاید نظر من خیلی تند و حتی از لحاظ کارشناسی غیر منطقی به نظر بیاد اما چون خودم توی زندگیم ضربهی بدی از خیانت خوردم بهتون هشدار میدم که ایشون به دارد شما نمیخورن
چرا پسری که در شرف ازدواجه باید جذب خانم دیگری بشه و این کشش اولیه را ادامه بده تا جایی که بین آنها شماره تلفن رد و بدل بشه و بعد از چهره ایشون تعریف کنه... چرا در اون لحظه ای که بی کار بوده به شما اساماس نداده؟چرا اونقدر براش عادی بوده این مسایل که به قول شما مخ زنی کنه؟ و اصلا دلیل اون چی میتونسته باشه؟ مگه غیر از اینه که ایشون یک ساله که به شما قول ازدواج دادن؟
به نظر من کسی که راه خیانت رو بلد باشه توی فرصتهای بعدی زیرکانه تر عمل میکنه و اون وقت شاید شما عقد کرده یا حتی بچه داشته باشید و ۱۰۰ درصد جدایی براتون سخت و یا نا ممکنه تا الان که میخواین یه رابطهٔ یک سالرو قطع کنید.
پن:عذر میخوام اگه زیاده روی کردم فقط خواستم عمق قضیهرو متوجه بشوید به خصوص اینکه رابطهٔ شما الان در اوج جذابیت و نباید این اتفاقها درش بیفته...
- - - Updated - - -
به قول بزرگی اگر ۲ نفر در طول رابطه با هم هیچ مشکلی ندارند یعنی یک نفر از آنها تمام حرفهای خود را نمیزند...هیچ تنش احساسی یا جنگ و دعوا یا قهر های طولانی نداشتیم

علاقه مندی ها (Bookmarks)