به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 111

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 01 شهریور 96 [ 11:56]
    سطح
    40
    Level completed: 65%, Points required for next Level: 70
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    161

تشکرشده 167 در 67 پست

Array
    سلام طناز جان

من معمولا برای کسی نمینویسم چون خودمومشاور نمیدونم و میگم نکنه اشتباه بگم و مشکلی توی زندگیا پیش بیاد و خیلی وقتا هم واقعا نمیدونم راه حل چیه
    اما همیشه تاپیکا رو میخونم تا نکات اموزنده رو یاد بگیرم
    و اما در مورد شما

منم مثل شما یه مدت فکر میکردم شوهرم خانواده شو بیشتر دوست داره و به من اهمیت نمیده ( حتی شوهرم توی یه برحه ای دقیق و واضح و با صراحت اینو ابراز کرد)

خیلی زمان برد تا فهمیدم نوع دوست داشتن ادما و نوع ابرازشون با هم فرق داره

واقعا از ته دلت بخواه که ویژگی های مثبت شوهرتو ببینی
    مطمئن باش روابطتون توی خونه خودتون روی رفتار شوهرتون زمانی که شهرستان میرید خیلی تاثیر گذاره
    پس سعی کن تمام توصیه ها رو عملی کنی و یه زندگی عالی بسازی اونقدر که حتی خودت دلت نخواد که برین شهر پدر مادراتون

من 2 سال پیش توی یه دوره 3 ماهه خیلی به توصیه های مشاورای سایت عمل کردم ( زمانی که هنوز عضو نبودم و فقط خواننده بودم) باورت نمیشه بعد از 3 ماه توی تعطیلات تاسوعا عاشورا به شوهرم گفتم من میرم خونه مامانم شما هم برو خونه مامانت برای 2 شب، باورت نمیشه که بعد از 2 روز شوهرم تماس گرفته بود با موبایلم و پیغام گذاشته بود که دلم خیلی برات تنگ شده، کی بیام دنبالت؟

گرچه بعدش به خاطر مسائل دیگه زندگیم بهم ریخته شد ولی فکر میکنم مزه خوب اون دوران هنوز زیر دندون هر دومون هست

عزیزم
    یه نکته دیگه هم اینکه باور ذهنی خودت رودر مورد طریقه محبت کردن مرد به زن تغییر بده

شما هم مثل من و خیلی های دیگه یه ساخته ی ذهنی داری که مثلا مرد باید این جوری باشه..... اونجوری رفتار کنه.... در جواب قربون صدقه من باید اینو بگه یا اونو جواب بده....

طناز جان، این مسائلو رها کن
    تو درگیر ساخته های ذهنی خودت هستی

جور دیگه نگاه کن، ببین شوهرت برای ابراز محبتش به تو چی کار میکنه، ببین کلامی محبت میکنه، یا نوازش میکنه یا.... سعی کن اینو بشناسی
    گلم تا وقتی محبت شوهرت رو با محبت ساخته ذهن خودت مقایسه میکنی محبت و توجه اونو نمیبینی و به دلت نمیشینه و فقط تفاوت نوع محبت مورد انتظارت با چیزی که دریافت میکنی رو میبینی

وقتی محبتشو شناختی باید از اون لذت ببری، دیگه نگو به دلم نمیشینه،
    وقتی از محبتش لذت بردی بهتر میتونی توی ارامش فکر کنی و به توصیه ها عمل کنی و کم کم احساس مفید بودن رو به شوهرت هم منتقل میکنی و اروم اروم شوهرت هم سعی میکنه به تو نزدیک تر بشه

روابط خودتون توی خونه تون که بهتر شد بعدا میتونی روی روابطتون توی شهرستان مانور بدی ولی الان نه

خانومی به پستای دوستان توجه کن ، همشون پر از نکات اموزنده ست، خصوصا پستای سرافراز عزیز

شاد باشی گلم

2. 3 کاربر از پست مفید setayesh92 تشکرکرده اند .

del (دوشنبه 27 آبان 92), tannaz joon (دوشنبه 06 آبان 92), بهار_68 (دوشنبه 06 آبان 92)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)