به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 20

Threaded View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 10 آبان 00 [ 00:10]
    سطح
    80
    Level completed: 94%, Points required for next Level: 30
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    VeteranTagger Second Class10000 Experience PointsSocial
    تشکرها
    2,510

تشکرشده 2,961 در 521 پست

حالت من
    Khonsard
    Array
    سلام سرافراز عزیز،

من صحبت‌های دوستان
    را خواندم. اگرچه عضو پیشکسوت هستید، اما متاسفانه من موقعیت شما را دقیق نمیدانم، اینکه چند سال دارید و در کّل پتانسیل ازدواج با فردی که از هر نظر مناسب شما هست چقدر هست. البته مواردی را مطرح کردین، اما خوب گویا چندان مورد پسند نیستند.

در مورد ازدواج با این فرد، اولین نکته‌ای که به عنوان یک مرد به ذهن من می‌رسد این هست که کسی‌ که صرفاً به خاطر سرد مزاجی همسر بخواهد از او جدا بشود، هشت سال صبر نمیکند. بدون شک مشکلات دیگری هم بوده است، که خوب شما میتوانید با تحقیق بیشتر از همسر قبلی‌ او و اطرافیان برسی‌ کنید. اما به هر حال من شخصاً آینده ازدواج با این فرد را روشن نمی‌بینم. به یک دلیل روشن، شما هم کفو نیستید. شما هم کفو نیستید، نه به این دلیل که ایشان صرفاً ازدواج قبلی‌ داشته یا الان فرزند دارد، که به هر حال اینها مسائلی‌ هست که همانطور که دوستان هم اشاره کردند، پیچیدگی‌‌های رابطه را بالا میبرد. اما به نظر من، شما هم کفو نیستید، چون ایشان سابقه ۸ سال زندگی‌ مشترک دارند. این یک رابطه بلند مدت هست، که این فرد صرف نظر از سهم خود در دلایل به سرانجام نرسیدن آن، به هر حال از آن صدمه دیده است و معمولاً التیام این زخمها بیشتر از این حرفها طول میکشد (با صرفنظر از اینکه ایشان در این ازدواج چه اشتباهاتی داشته است، که خود جای بحث دارد). ضمن اینکه شک نکنید، ۸ سال زندگی‌ مشترک، در طرز نگاه فرد به خیلی‌ از مسائل و حتی نوع نگاه به زندگی‌ تاثیر میگذارد. خیلی‌ از مواردی که ممکن هست برای شما جالب باشد یا جذابیت داشته باشد، برای ایشان دیگر تازگی یا جذابیت ندارد و به خصوص از نظر عاطفی در یک سطح نیستید. به طور خلاصه، شما هم کفو نیستید، چون از نظر تجربه در زندگی‌ مشترک و سطح عاطفی در یک سطح قرار ندارید.

اگر شما هم تجربه ازدواج قبلی‌ دا
    شتید، به شما پیشنهاد میدادم که با ایشان آشنا شوید. اما با مسائلی‌ که مطرح فرمودین، من به شخصه چنین ازدواجی را توصیه نمیکنم، و برای این عدم توصیه، همین عدم کفویت به خصوص از نظر عاطفی و بلوغ در زندگی‌ مشترک به نظرم کافی‌ تر از هر دلیل دیگری هست.

البته، تصمیم آخر با خود شماست و کاملا بستگی به این دارد که چه گزینه‌های دیگری روی میز دارید، اما شخصاً فکر می‌کنم هرگز ازدواج نکردن خیلی‌ بهتر از یک ازدواج ناموفق هست که روح و روان فرد را نابود کند. ضمن اینکه مواردی که شما را به این فرد جذب کرده اند، با کمال احترام به نظرم خیلی‌ سطحی هستند. فکر می‌کنید، به هنگام آشنایی با همسر قبلی‌، ایشان رفتاری به غیر از آنچه امروز با شما دارند، داشته اند!؟

خوشبخت باشید،

کامران
    عاشق همه سال مست و رسوا بادا

ديوانه و شوريده و شيدا بادا

با هوشياري غصه هر چيز خوريم

چون مست شديم هرچه بادا باد

2. 7 کاربر از پست مفید kamran2007 تشکرکرده اند .

sanjab (جمعه 26 مهر 92), کامران (دوشنبه 29 مهر 92), ویدا@ (یکشنبه 28 مهر 92), veis (جمعه 26 مهر 92), دختر مهربون (جمعه 26 مهر 92), سارا 2010 (شنبه 27 مهر 92), سرافراز (جمعه 26 مهر 92)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)