نوشته اصلی توسط
دو راهي
مرسي پوه جان
در جواب سوال شما بايد بگم كه:
٢ سال كه به قصد ازدواج با هم نبوديم، سال اول كه اصل صحبتي از ازدواج نبود. از سال دوم كم كم رابطمون صميميتر شد و بحث ازدواج را مطرح كرد.
ما خيلي كم همديگر را ميديديم جون تو يه دانشگاه نبوديم ولي همكلاسيم هميشه جلو چشم بود و همشهريم هستيم. كلا تو اين ٢ سال هيچ وقت احساس من صفر نشد به همكلاسيم. ولي سعي ميكردم براي خودم كمرنگش كنم. مثلا ٦ ماه پيش كه ديگه خيلي زياد با هم حرف ميزديم و بيشتر برسي ازدواج بود، حسم به همكلاسيم خيلي كمرنگ شده بود ولي از بين نرفته بود.
من الان خيلي به هم فكري نياز دارم، دسترسي به مشاور ندارم. يه هفته فقط براي جواب وقت دارم.
وقتي ميشينم و برسي ميكنم اينقدر از جنبه هاي مختلف برسي ميكنم و راه هاي مختلف و نگاه ميكنم كه هميشه اون وسط گم ميشم.
براي رد و قبول هر دو دليل دارم ولي اين كه شناخت من از دومي سطحي هست كارمو مشكل كرده.
خواهش ميكنم كمكم كنيد
سلام دوراهی عزیز،
اولین و مهمترین نکتهای که در نوشتههای شما روشن هست، عجله در تصمیم گیری هست. اخطار میکنم، این بزرگترین ریسکی هست که دارید در زندگی میکنید. هیچ چیز، ادامه تحصیل، اقدام برای ویزا و ...، دقت کنید هیچیک از اینها نباید باعث بشوند که شما در گرفتن تصمیم برای ازدواج که بزرگترین تصمیم در زندگی شما هست، به این اندازه تعجیل کنید. بیشتر فشاری که الان روی شما هست، به دلیل همین تعجیل در تصمیم گیری هست. فارغ از تفاوت احساسات شما نسبت به فرد اول یا دوم، شناخت شما از این دو فرد با توجه به نوشتههاتون کاملا محدود هست.
حتی اگر فرد اول را در نظر بگیریم که دو سال با او در ارتباط هستید.
، آیا با ایشان به مشاوره رفته اید؟ چقدر از او شناخت برای ازدواج دارید؟ دقت داشته باشید، هر انسانی شخصیتهای متفاوتی میتواند در محیط کار، دانشگاه و خانه داشته باشد.
پس من شخصاً به شما توصیه میکنم، در چنین شرایطی به هیچ عنوان تصمیم نگیرید و به هر یک از این طرفین به صراحت اعلام کنید که به زمان بیشتری برای تصمیم گیری و البته شناخت نیاز دارید. تقاضای زمان بیشتر برای شناخت بیشتر، و به خصوص با همراهی مشاور خانواده داشته باشید که این پروسه را برای شما تسهیل و تسریع میکند.
دومین قدم این هست، که شما بتوانید با خودتان صادق باشید و احساس خود را به هر یک از این گزینهها حداقل برای خودتان بتوانید طبقه بندی کنید. بین عشق، دوست داشتن و هوس تفاوت وجود دارد. باور کنید، اگر فردی که انتخاب میکنید، مناسب شما نباشد، روزی میرسد که همه احساسات، عشق و علاقه شما کنار میرود، و آنوقت آرزوی بازگشت به این روزها را خواهید داشت. همانطور که خیلی از زن و شوهرها با عشق و علاقه ازدواج کرده اند، اما امروز یا دارند میسوزند و میسازند یا جدا شده اند، قاعدتا دیگر خبری هم از آن همه عشق و علاقه اولیه وجود ندارد. زندگی زیر یک سقف و چالشهایی که به همراه دارد، زمین تا آسمان با انجام یک کار گروهی در یک پروژه درسی متفاوت هست.
پس، توصیه اساسی من به شما این هست که عجله نکنید. اگر کسی واقعا به شما علاقه دارد و خواستار شما هست، باید درک کند که برای تصمیمی که آینده و همه عمر شما را کاملا تحت تاثیر قرار خواهد داد، زمان بیشتری لازم دارید.
خوشبخت باشید.
k
عاشق همه سال مست و رسوا بادا
ديوانه و شوريده و شيدا بادا
با هوشياري غصه هر چيز خوريم
چون مست شديم هرچه بادا باد
علاقه مندی ها (Bookmarks)